|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (683. sayfa)
-
-
Fix369youtubeDo you know you can back up Saved Game Data and System settings to an SSD/HDD/Flash Drive or any other USB Device from your PlayStation5 and Restore the backup later to proceed from where you left off? In this video, We will show you the 2 Steps you need to follow to Copy all Game Data and System Settings from PS5 to a USB Drive. We will also show you how to View and Restore from the USB device to your PS5 back again. #PS5 #BackupandRestore #GameData #PS5Quicktips 0:00 Can you save PS5 games on a USB drive? 0:21 Step 1: Connect SSD/HDD/Flash Drive 0:37 Step 2: Apps/ Games Saved Data Backup to USB Drive 1: 04 Please Note 1:46 View Backup and Restore Data to PS5https://www.youtube.com/watch?v=UaIAi4PoGAw&feature=youtu.be
-
Fromsoftware açısında bir şey değişmiyor. -
Witcher 3 haritası hayli büyüktü zaten daha büyütmeye gerek yok hatta biraz küçültmeleri bile benim için okeydir
-
-
Bu oyun pc dede aynı sorun mevcut.Baya zamandır bakmıyordum.steam den tekrar indirip bakacağım.Türkçede gelmesi iyi oldu.
-
-
Insomniac doğru zamanı bekliyor.🔹Geçtiğimiz aylarda yaşadığı sızıntılar sebebiyle oldukça zor bir durumda kalan stüdyo, bir kullanıcıya X üzerinden yanıt verdi.
🔹Wolverine ile ilgili haber bekleyen kullanıcıya; ‘’Yeni haberleri doğru zamanda paylaşacağız ve şu an doğru bir zaman değil.’’
⚡PlayStation’ın ilk gerçekleştireceği etkinlikte Wolverine’in de olacağını düşünüyorum. Zaten oyunun büyük bölümünü gördük. Ellerini hızlandırmışlardır.
-
PC'ye birkaç ay sonra FSR 4 adıyla gelecek hocam. AMD kartlardaki ilk ML Upscaling olacak. AMD'nin Sony'yle işbirliği olmasaydı, biraz daha gecikebilirdi.
Bu arada, AMD CEO'su Lisa Su, IBM'deyken, PS3'ün işlemcisi CELL'in geliştirilmesinde çalışmış. Sony'yle o zamandan gelen bir bağlantısı var.
Lisa Su aynı zamanda, Nvidia'nın kurucusu ve CEO'su Jensen Huang'ın uzaktan kuzeni.
------------------
Pro GPU'sunda ise, RDNA 2x olayı için, oyunları ilgilendirmeyen RDNA 3 özelliklerinin traşlanması diyebiliriz.
Mesela, RDNA 3'te TF'nin 2 kat yazılmasını sağlayan Dual Issue olayı, oyunları pek ilgilendirmeyen bir şeydi. Sony bu tür özellikleri kısarak maliyet ve P/W artışı sağlamış.
Tabi oyunlarda da, Pro GPU'su tam anlamıyla bir RX 7800 dengi GPU mudur tartışılır. L1 - L2 önbellek boyutu gibi detaylar belli değil. Ayrıca Infinity Cache / Bellek band genişliği mevzusu var.
Öte yandan, bunlar, APU sistemi ve unified Ram'le kısmen telafi edilebilir. Ayrıca, güncel motorlar ve grafiklerdeki gelişmeler, band genişliği etkisini azaltabilir vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Aralık 2024; 18:22:37 >
-
selamlar , yakın zamanda trendyol ya da başka bir platformdan ithalatçı garantili ps5 pro alan var mı acaba? dolaptan alayım dedim ama açgözlülük çok başka bir şey. Açılmış ürün vs yüzünden insan güvenip alamıyor. -
-
satıcı yorumları rezalet..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arca ACARneden paylaştınız ki bunu? pahalı diye mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 19 Aralık 2024; 18:38:24 >
-
TY'de en iyi fiyat kegames tarafından satılan 36k 6 taksitti. 1 gün bu fiyata satıp, sonra fiyatlarını yükselttiler.
bu civarı fiyatları bekleyebilirsiniz. tabii bu e ticaret stopaj meselesi olursa fiyatlar artabilir.
TY'den alırsanız faturalı ve taksitli ürün almış olursunuz, sorun yaşarsanız THH'ye başvurma imkanınız olur ama yine de garantiyi Allah'a emanet gibi düşünmek lazım.
İstanbul'da birkaç konsol firması/spotçu var onların garantisi biraz daha elle tutulur ama TY'de satış yapmıyorlar şimdilik. fly yapıyor bir tek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 19 Aralık 2024; 18:35:17 > -
Dün Şanghay'da düzenlenen PlayStation China 10. yıl kutlamasından bazı görüntüler.
Lost Soul Aside 2025 sürümü burada duyuruldu.
Sony çin PlayStation hero projesi kim akıl etmişse bu elemanı baş tacı etsin Çin'den dehşet oyunlar gelecek
x (formerly twitter)Rino (@RinoTheBouncer) on Xhttps://x.com/RinoTheBouncer/status/1869445991465881744?t=_uwYm84M-R7WX8exdtsY3Q&s=19
Harika görünüyor.
-
PS5 Pro Enhanced - Horizon Forbidden West
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/en-us/ps5/ps5-pro/ Learn about the awesome PS5 Pro Enhanced features available in Horizon Forbidden West from the developers at Guerrilla. #ps5 #ps5games #ps5pro #horizonforbiddenwesthttps://www.youtube.com/watch?v=_gJRNkWymTo -
quote:
Orijinalden alıntı: Cifaretto
selamlar , yakın zamanda trendyol ya da başka bir platformdan ithalatçı garantili ps5 pro alan var mı acaba? dolaptan alayım dedim ama açgözlülük çok başka bir şey. Açılmış ürün vs yüzünden insan güvenip alamıyor.PS5 Pro, bana göre:
--- Amazon'da, ALB Bilişim gibi güvenilir bir firma satışa başladığında
veya
--- İstanbul'da Khalkedon, Kahraman gibi yerlerden, dükkana bizzat giderek alınır.
Bilkom haricindeki en güvenilir yöntemler bunlar. Tabi ikinci yöntemde taksit pek olmaz. Belki 3 taksit yaparlar.
Diğer ne olduğu belirsiz Trendyol satıcılarında ise, hem kullanılmış mal riski var, hem de onları garantisi yokmuş gibi düşünmek lazım. Tabi 2 yıl yasal garanti sayesinde THH hakkınız olur, ama THH başvurusu için servis raporu gerekir. Sonuç alsanız da, can sıkıcı bir süreçle olur.
Kafa rahatlığı için 3-5 fazla vermek iyidir. Ben hatta Bilkom'dan almıştım. Tabi 9 taksit ve 1k Maxipuan'dan dolayı.
Çoğu zaman, 9 taksitte bile Bilkom önermiyorum. Çoğu kişi için psikolojik sınırı geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Aralık 2024; 22:15:43 >
-
kesinlikle hocam çoğu kişi fiyata bakarak alıyor ama satıcı önemli 👍🏻 adı bile duyulmamış satıcılar var çoğunun dükkanı bile yok sadece internet üzerinden satış yapıyorlar bunlara güvenip almak yanlış veya garantisiz ürün gibi düşünmek lazım. THH falan hikaye aylarca süründürür bunlar. Bu satıcılar bu gün var yarın yok sabit yerleri olmadığı için muhattap bulunmaz.
yazdığınız mağazalar gibi 20+ yıldır bu işin içinde olan yerleri tercih etmek lazım bunlar mağdur etmezler. Khalkedon mesala arızalan ps5 slim konsolumu birebir değiştirdi 5 gün içinde. Bilkom bile bu kadar hızlı çözüm sunamaz sanmıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X