sahibinden üzerinden satış yapıyor. genellikle konsol ürünleri satıyor; stand, ps5 slim, ps5 pro dualsense ps portal vs ama dükkanı var mı emin değilim. anlattığına göre zaten kendisi sınıra yakın olduğu için yunanistandan bu ürünleri alıp getiriyor, sonra da sahibinden üzerinden satıyor. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (688. sayfa)
-
-
Tamamdır hocam tahmin ettiğim gibi, ürünleri bizzat kendisi getirip satıyor ve bu nedenle hepsinin kapalı kutu olması normal. Sanıyorum size herhangi bir 2 yıllık ithalatçı garantisi de sunmuyordur ve ürünlerin sizin adınıza buradan kesilen bir faturası da yoktur. Bu sayede kendisi de güzel kâr ediyor ve siz de yurt dışı fiyatına daha yakın bir rakama satın almış oluyorsunuz.
Bahsettiğimiz kutusu açık gelen konsol ürünleri ise Türkiye'ye ne şekilde girdiği bilinmeyen 2 yıl süre ile ithalatçı garantili olarak satılan ürünler. -
-
İhtimal düşük de olsa yine de Çin’den getirilmiş ps5 olmamasına dikkat etmek lazım zira oradan gelen cihazlara sadece Çin psn hesabı tanımlanabiliyor
-
aslında fatura da verdi, garantilik bir sorun olursa 2 sene faturayı kaybetme, 50 euroya yunanistana götürüp garantiye verebilirim, sonra tekrar geri getirebilirim diye söyledi.
-
kutusunda çince yazan ve ordan gelen konsolların kutusunu açıp konsola usb ile yazılım yüklüyorlar hocam satan kişiler böylece her psn ile çalışabilir hale geliyor. Kapalı kutu çin bölge konsol alırsanız dediğiniz gibi sadece çin psn hesap kabul ediyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpererezaslında fatura da verdi, garantilik bir sorun olursa 2 sene faturayı kaybetme, 50 euroya yunanistana götürüp garantiye verebilirim, sonra tekrar geri getirebilirim diye söyledi.
yurtiçi fatura diyor. sizin alışverişinizin bu konuyla bir alakası yok.
-
Yakın zamanda Makedonya’ya gideceğim ps5 pro alıp fiyat bilen var mı asagi yukari -
Arkadaki silah dikkatimi çekti, ne iş hocam meslek mi?
-
Yivsiz av tüfeği hocam
-
Hocam Gamepass gibi bir nimet varken XSX. -
Eğer görüntü olarak çok isteğiniz yoksa pro fiyatına ikisini almak çok mantıklı geliyor bana -
Sony ve Nintendo bir dönem birlikte konsol üretme aşamasındaymış. Sonra vazgeçilmiş tabi. Bu da prototipi. Videodaki kişi 2015'te babasının evinin çatı katında bu prototipi bulmuş. 2020'de 300.000 dolara satılmış -
Hocam yakın zamanda ordan döndüm. Galerija, Neptun, tehnomarket, anhoch ve setec sitelerine bakabilirsiniz fiyat için. Bu dediğim firmaların mağazaları da Üsküp merkezde bolca var avm lerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvagor -- 22 Aralık 2024; 16:49:42 > -
Enis KirazogluyoutubeENFES BİR İNTİKAM HİKAYESİ: PLAYSTATION'IN İCAT EDİLMESİhttps://www.youtube.com/watch?si=J0BN2vqcLHMyj1lP&v=1t7fUOSZ9Nw&feature=youtu.be
-
şubat ayında bi akraba viyanaya gidecek. halihazirda konsolum yok. pronun hak edip etmedigine karar veremiyorum. duz ps5 13-14k bandina, pro ise 25-26k bandina geliyormus tax free ile. tv olarak tcl 65 inc c645 var normalde 60hz, konsolda 120 hz ve vrr destekliyor. onerisi olan var midir -
Zamanında izlemiştim. Oturdum baştan sona yine izledim. Çok etkileyici ve ilham verici bir hikaye -
Konsol yoksa direkt Pro al geç hocam -
Aslında şöyle bir şey var. Eğer 50 Milyon dolarlık malı bunlar yakalatsaydı, fiyatlar pahalanırdı. Tamamen başka bir şebeke o bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X