< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (689. sayfa)
-
-
teşekkürler hocam. ben de almisken pro alayim diyorum ama cok da fark yok gibi de geliyor :D belki yeni cikacak oyunlarda anlasilacak farki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen yeni oyunlarda fark daha da belirgin olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam en düşük fiyat neydi kaça geliyor acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baktığım kadarıyla en düşük 29bin olarak gördüm fiyatı hocam. Yazdığınız bazı sitelerde de ürün görünmüyor. En iyisi gidince bakmalı.
Böyle bir ürüne neden ihtiyaç duyuyorsunuz? PS4'ten beri kullandığınıza göre çok faydasını görüyor olmalısınız. Ne tür faydalar sağlıyor?
-
Digital FoundryyoutubeThe Final Fantasy series has a long and storied history with the PlayStation brand, so it is no surprise to see that the latest game - Final Fantasy 7 Rebirth - benefits immensely from an upgrade on Sony's latest machine: PS5 Pro. Oliver goes into depth on the changes to the game - good and bad - then circles back to see how Game Boost benefits the likes of Final Fantasy 16, Final Fantasy 14 and Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Plus, he takes look at other FF titles to round off the piece. Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF catchphrases? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 Overview 01:02 Final Fantasy 7 Rebirth 07:26 Final Fantasy 16 09:02 Final Fantasy 14 10:15 Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 11:36 Other games and conclusionhttps://www.youtube.com/watch?v=2F-0xB-Km_Q&feature=youtu.be
-
Mesaj sahibi yanlış anlamasın ama bunları kullanmayın arkadaşlar. Zamanında ben de PS4 cihazım için bu hataya düştüm. Yazıktır cihaza. Tozlanmasın diye bunu örttüğünüz cihaz nefes alamıyor. Performans sorunlarına kadar sıkıntı çıkarabilir. Boşverin açık kalsın ferah kalsın cihaz. Ara ara mikrofiber bez gezdirir tozunu alırsınız. Gerek yok bunlara.
cihaz kapalıyken neyin nefesini alacak hocam,senelerce satılmayıp kutularda bekleyen cihazlar oluyor bu mantıkla bakınca onların bozuk çıkması lazım
Bem cihaz kapalı diye belirtmedim zaten.
hocam açık veya dinlenme modunda ki cihazın üstü kapanır mı hiç cihazı yakarsın :)
yanlış anlaşılma var, o bunları hiç kullanmayın demiş zaten.
-
doğrudur hocam,sıkıntı yok zaten bilinen veya bi zararı varsa bilgilendirme yapması çok güzel arkadaşın ona göre kullanılmaz 👍🏻
Bu mantıklıymıs baya hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar görselliği iyi olup saran pronun hakkını veren oyun önerisi verebilirmisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
- Albatroz
- Alan Wake II
- Apex Legends
- Assassin’s Creed Shadows
- Assassin’s Creed Mirage
- Bad Cheese
- The Callisto Protocol
- The Crew Motorfest
- cyubeVR (PSVR2)
- Dead Island 2
- Dead Rising: Deluxe Remaster
- Demon’s Souls
- Diablo IV
- Dragon Age: The Veilguard
- Dragon’s Dogma 2
- Dwarf Journey
- Dynasty Warriors: Origins
- Dying Light 2
- EA Sports College Football 25
- EA Sports FC 25
- Elemental War CRash
- Empire of the Ants
- Enlisted
- Everspace 2
- F1 24
- Final Fantasy VII: Rebirth
- The Finals
- The First Descendant
- Fortnite
- God of War: Ragnarok
- Gran Turismo 7
- Hitman: World of Assassination
- Hogwarts Legacy
- Horizon: Zero Dawn Remastered
- Horizon: Forbidden West
- Kayak VR Mirage (PSVR2)
- Killing Floor 2
- The Last of Us Part I
- The Last of Us Part II: Remastered
- Lies of P
- Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- Madden NFL 25
- Marvel Rivals
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
- The Midnight Town Stories: Adam’s Diary
- Monster Hunter Wilds
- Mortal Kombat 1
- My Little Universe
- Naraka: Bladepoint
- No Man’s Sky
- Outbreak: Shades of Horror – Chromatic Split
- Pro Baseball Spirits 2024-2025
- Quantum Error
- Ratchet and Clank: Rift Apart
- Redacted
- Resident Evil 4
- Resident Evil Village
- Retrieval
- Rise of the Ronin
- Rogue Flight
- Sanguis Luna
- Spider-Man Remastered
- Spider-Man Miles Morales
- Spider-Man 2
- Spine: This Is Gun Fu
- Star Wars Jedi: Survivor
- Star Wars Outlaws
- Stellar Blade
- Stunt Paradise
- Subside (PSVR2)
- Test Drive Unlimited: Solar Crown
- Towers of Aghasba
- UFC 5
- Unreal Kingdoms
- Until Dawn (remake)
- Warframe
- War Thunder
- Wolverine
- World of Warships: Legends
bu oyunlar ps5 pro yükseltmesi aldı hepsini deneyebilirsiniz.
-
Cyberpunk DLC'ye başladım. Oyun her haliyle çok keyifli ilerliyor. Oynaması zaman geçirmesi çok zevkli. 2 yıl kadar önce ana oyunu bitirmiştim. Son güncellemelerle iyice cilalamışlar, şimdi DLC ile tadını çıkartıyorum. Ancak firma Pro güncellemesi getirmeyeceğini söyledi. Keşke bu listede Cyberpunk da görebilseydik. Grafik modunu en azından 40-50 fps çalıştırmayı deneyebilirlerdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X