Şimdi Ara

PlayStation 5, RTX 2080'li bir PC'den daha güçsüz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık Boş Yapma Alacaksan Al almayacaksan sus sana kimse zorla aldırmıyor
    PlayStation 5, RTX 2080'li bir PC'den daha güçsüz
    PlayStation 5, RTX 2080'li bir PC'den daha güçsüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps5 i karalamaya çalışan pc fanboyları dolmuş burası. Kimse unutmasın 6-7 sene sonra Rtx 2080 in yüzüne kimse bakmazken Ps5 canavar gibi oyunlar oynatmaya devam edicek. Güç kavgasını bırakın gerçeklere odaklanın.

• Olum 30 fps ne la

Bir ara 24 fps oyun calistiriyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Fark ediyor tabii ama demek istediğim eğer monitörde ghosting yoksa 75 fps'nin oldukça oynanabilir bir değer olduğuydu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konsola ozel oyunlar olmasaydi bence satışlar bu seviyede olmazdi..bununla beraber konsolun ergonomik olusu bence en büyük tercih sebebi...pc ise oncelikle bir hobi, asla pc den vazgeçmem...donanimi pahali oyunlari ucuz, illegal tarafini saymiyorum ama bir gerçek..

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

GOW, TLOU falan varken PC'deki oyunlar çok dandik kalıyor ya. Tüm oyunları Konsolda yapıyorlar, konsol göre işliyorlar. 30 FPS araba yarışları haricinde anlaşılmaz bile.

Siz en iyisini ben oynayacam diye takıntı yapmışsınız sadece. KOnsolda bu dert yok iyisini oynuyorsun zaten, PC'de 50 tane Driver güncellemesi yok ekran kartı anakartla çakıştı, yok ters döndü duvara battı. Haftada iki saat vaktim var oyun oynamak için bu saçmalıklarla mı geçiricem. Bir de şey bekliyorsun, mesela grafik ayarlarıyla oynuyorsun iki saat. Daha yüksek performans için.

Sabahtan akşama kadar oyun oynayacak adam 15000 verip bir PC alabilir. Oyunlarını da oynar, tüm oyunları dener. Ucuz ya da k*rsanı var ama vaktini kaliteli geçirmek isteyen, kaliteli ürünle olmak isteyen insan konsoldan başka rahat edemez.

RDR çıktı kaç gün oynanamadı yahu. Bu kadar kör olmayın.
    Senelerdir PC kullanıyorum. Aynı zamanda iki konsola da sahip oldum. Uzun zamandır driverdir ıvır zıvırdir uğraşmıyorum. Oyunlarda ayar yapmıyorum çünkü her oyun olabilecek ayarlara geliyor. Kolay kolay o problemler yaşanmıyor eskiye nazaran.

• Bu haber EPIC CEO'su şahsen yalanladı. Habercilikte zirve :)
  • Baktım da herkes Türkiye'ye göre düşünmüş,
    Arkadaşlar bu cihaz 500-600 dolar bandında çıkacak yani söylentiler bu yönde, saatte 10 lira kazansanız ve 600 liraya ps4 satsalar, 1200 liraya orta-üst bir pc toplayabilseniz, 500liraya da xbox satsalar, hepsini almaktan çekinir miydiniz? Ya da alıp, kullanıp satmaktan?

Türkiye'ye göre düşünmeyin...
  • Başlık direk hatalı çünkü ps5 in amacı rtx 2080 gücünde bir ürün üretmek değil zaten onların amaçları orta seviye olsun azcık optimizasyon ile performansı bir az arttırırız fiyat düşük olsun ki alım daha yüksek olsun yani ortalama ürünün olması istenen güç gtx 1060 her oyunu açsın fazlasına gerek yok mantığı (sadece başlığı eleştirdim içerik kısmına lafım yok)

• Ben ps3 zamanı pc almıştım, ilk çıktığı zamanlar 1000 lira verdim. yok anakart uyuşmadı dedi istediğim oyunu oyanaymadım ortaokuldan liseye geçiyordum o zaman sanırım. Teknolojik anlamda büyük pişmanlık oldu. Zamanı az olan için PC her şartta zaman kaybıdır.

Yapma redditte yaklaşık 3 hafta oyuna giremeyenler oldu, açılmayanlar vardı. GTA 5'te de aynı sorunlar oldu. Bir çok oyun port gibi.

Mesela bu oyun olabilecek ayarlarla geliyor olayı bana göre yalan- sizin için söylemiyprum- kasıyor ya da başka ayarları açıyorsunuz kasmıyor. Ben bu seçeceği istemiyorum, seçenek her zaman özgürlük değildir, bazen zaman kaybıdır. Özelikle oyunların kendisi bir anlamda zaman kaybı. Daha doğrusu yaprağın gölgesi daha az köşeli olmuş da yüksek çözünürlük de olmuş da falan filan. Bana 0 hitap ediyor, zaten oyunu oynayacak adama hitap etmez bu. BU oyuna bakıp vay be ne gerçekçi yapmışlar diyen adama hitap eder. Bunun için de benim günümün 48 saat olması gerekir. haftada 2-6 saat arası girip çıkacağım. O dönemde de bir çok şeyi ihmal ettim şimdi alsam daha çok ihmal ederim. Gerek yok. Pc'nin pratik bir yanı yok. Tamamen özel bir hobi, grafiklere vs özel bir ilgi alanı gerekir.

Hatta bir şey söyleyeyim çoğu pc oyuncusu en iyi grafik derdinde, bir tarz sidik yarışı aslında. Mastürbasyon. Psikanalizdeki fallik diyalektik gibi. İçine girince çıkamıyorsun, tek yolun pcyi yani fallussa sahip olma iddanı bırakmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Ben ps3 zamanı pc almıştım, ilk çıktığı zamanlar 1000 lira verdim. yok anakart uyuşmadı dedi istediğim oyunu oyanaymadım ortaokuldan liseye geçiyordum o zaman sanırım. Teknolojik anlamda büyük pişmanlık oldu. Zamanı az olan için PC her şartta zaman kaybıdır.

Yapma redditte yaklaşık 3 hafta oyuna giremeyenler oldu, açılmayanlar vardı. GTA 5'te de aynı sorunlar oldu. Bir çok oyun port gibi.

Mesela bu oyun olabilecek ayarlarla geliyor olayı bana göre yalan- sizin için söylemiyprum- kasıyor ya da başka ayarları açıyorsunuz kasmıyor. Ben bu seçeceği istemiyorum, seçenek her zaman özgürlük değildir, bazen zaman kaybıdır. Özelikle oyunların kendisi bir anlamda zaman kaybı. Daha doğrusu yaprağın gölgesi daha az köşeli olmuş da yüksek çözünürlük de olmuş da falan filan. Bana 0 hitap ediyor, zaten oyunu oynayacak adama hitap etmez bu. BU oyuna bakıp vay be ne gerçekçi yapmışlar diyen adama hitap eder. Bunun için de benim günümün 48 saat olması gerekir. haftada 2-6 saat arası girip çıkacağım. O dönemde de bir çok şeyi ihmal ettim şimdi alsam daha çok ihmal ederim. Gerek yok. Pc'nin pratik bir yanı yok. Tamamen özel bir hobi, grafiklere vs özel bir ilgi alanı gerekir.

Hatta bir şey söyleyeyim çoğu pc oyuncusu en iyi grafik derdinde, bir tarz sidik yarışı aslında. Mastürbasyon. Psikanalizdeki fallik diyalektik gibi. İçine girince çıkamıyorsun, tek yolun pcyi yani fallussa sahip olma iddanı bırakmak.
    Eskiden öyleydi. Mavi ekrandir,driverdir, optimizasyondur. Hepsi PC aleyhineydi. Bende de o zamanlar sadece konsol vardı. Ki o zamanlar konsollar PC ile kafa kafaya gelirdi. Şu anda PC tarafı acayip bir fark açtı. Ne kadar çok paran varsa o kadar sağlam bir bilgisayarın oluyor.

Genelde oyunlar önce konsol sonra PC'ye çıkıyor. Port olaylarından ötürü de istenen performans yakalanamiyor. GTA 5 'e gelirsek; optimizasyon konusunda en iyi oyunlardan biriydi. Pentium bilgisayar bile oynatır o oyunu. :D

RDR 'de cuvalladilar. Zaten onu da PC'ye almadım. konsolda bitirmiştim.

Bende 1660S ekran kartı var. Steam, Origin, Epicte bir çok AAA oyunum var. 1660S piyasada orta seviye bir kart ama 1080P için en iyilerden. Bir kez olsun açıp, ayar yapmadım desem yalan olmaz herhalde. Nvidia game experience ona göre optimize edip sunuyor. Genelde Multiplayer BFV, Dota 2 falan oynadığım için PC benim açımdan gayet yeterli duruyor. Konsolda bu oyunların alternatifi yok maalesef. ( Kolda FPS beceremiyorum)

• Hocam işte o öyle değil, kuzenim pcci. Her sene bir parça alıyor. Devamlı bir şeylere masraf yapıyor, dosya indiriyor, ben dll doyasıyla bile uğraşamam mesela.

ilk çıktığı haftayı dedim yoksa sonra patchle toplamışlar. Benim aslında demek istediğim şu oyunları konsollarda yapıyorlar. Bu yüzden 12 tflopsluk ekran kartı, 3 tflopsluk - tam hatırlamıyorum ps4 bu akardı sanırım- ekran kartından 4 kat iyi olmasına rağmen arasında en büyük grafik vardı 2 kata varmıyor. "vay be ne görünüyor pc'de" demiyorsun. Yani bana dedirtmiyor. Hatta başka bir örnek vereyim, kuzenimin pccsindeki grafik kartı 680 gtx miydi neydi tam hatıralmıyorum korona dolayısıyla uzun süredir görüşmedim, ama karşılaştırma yaptığımızda ps4'ten 1 tflops daha yüksekti yani ps4 3tflopssa o 4 tflopstu. GTA 5, PS4'ten kötü görünüyor cihazda genel olarak. bazı ayarlar bazı şeyleri daha güzel gösteriyor, köşeler falan ama genel olarak bakınca ps4'ü tercih ettiriyor.

Sizi anlıyorum bahsettiğim pc hobisine de sahipsiniz aslında, mesela ben ne lol ne dota lisedeyken oynamıştım bir kere bir oyunun bitmesine bile sabredemedim. Bana hitap etmiyor. Daha çok AAA tipi oyunları oynuyorum ki bunlardan da GTA, RDR, GOW, TLOU, Uncharted, COD warzone oynuyorum. Diğer oyunlara vakit ayırmak istemem kolay kolay :) Ama ayırana da saygı duyuyorum, sadece bu kadar zaman ayıracak olan için konsolu kiralayıp exc.leri oynamak daha mantıklı olur. Onun dışında pc daha avantajlı. Ama zaman yoksa, strateji falan oynanmıyor grafikler ortalama olsun tek tek incelemek yerine bu bütün bir yapıda iyi görünsün isteniyorsa konsollar daha rahat.

Yani biri birinden üstündür diyemem genel olarak avantajları var. Paranız çoksa pc'de dediğiniz gibi sonuna kadar donanım alabilirsiniz. Konsol ise F/P/zaman ürünü. Çok zaman ayırmadan, ayırdığınız zamnın hepsini oyunu kaliteli oynayabilirsiniz.

Eğer 1000 lira verdiğim - ps3 500 lira civarıydı - pcde ben crysisi rezalet oynamışsam, GTA 4'ü yüklediğimde anakartı değiştirmem gerekli olmuşsa kusura bakmayın küsmem haktır Bir daha böyle şeylerle uğraşacağıma oyun oynamam daha iyi.

• -kobe- - kullanıcısına yanıt
    7 senelik gtx 780 bak gözün biraz 60 fps görsün

GameGangstayoutube
    GTX 780 Test in 25 Games in 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=p3V-7GGEKp8&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pc teknolojisi ve satışlarını bu kadar ileriye taşıyan E-spor ve Yayıncılıktır.
    Rgb manyaklığınıda unutmayalım.

• boş muhabbet yapıyorsunuz yine, cihazlar çıkar ürünler tanıtılır,

bütçe ve eğlenceli hangisi geliyor ise o alınır.

Neyi paylaşamıyorsunuz yine. kaç senelık cihaz son moda oyunları oynatmıyor mu? oynatıyor.

keyfinize bakın. bık bık bık
  • maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    kur farkı,vergiler,oyunlardaki uçuk fiyatlar bu maddeler PC'de de geçerli
  • hemen ölmesi imkansız zamanla yeni teknolojiler elbet yerini dolduracaklardır
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.