Şimdi Ara

playstation cafe açmak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar playstation 3 cafe açmayı düşünüyorum hangi cihazı alayım piyasada çok model var yoksa playstation 3 devri bittimi 5-6 ay bekleyeyim mi playstation 4 için.. iç dizayn nasıl yapmalıyım yerim çok büyük değil 15 metre kare ayrıca ruhsat işi nasıl oluyor ben salona pc malzemeride koyabilirmiyim satabilirmiyim teknis servide yapabilirmiyim onun içinde 10 metre kare alanım var tavsiyelriniz bekliyorum

• birde bu ürün playstation cafeye gidermi fiyat olarak 399 tl Sony PS3 12 GB Ultra Slim Konsol bellek 256MB XDR Main RAM işlemci Cell Broadband Engine cpu RSX
  • Kesin olarak bildiğim bir şey var, 100m2 ve üzeri olmak zorunda mekan. 2 tuvalet, 2 kapı v.s çok fazla istenen ayrıntı var.
    Yani işin özü eskisi gibi kolay değil, direkt eğlence merkezi gözüyle bakılıyor, vergileri, harçları falan da çok fazla.
    Bence başka bir işe girişin.
  • bu dediğin ruhsat türkiye genelimi yoksa il il değişiyormu
  • Ps4 bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım Ben Açalı 1 Ay Oldu.. Çok Berbat Bir Prosedür Var.. itfaiyenin istediğini Emniyet istemiyor, Emniyetin istediğini Belediye Karışık Bir Durum.. Çok Şükür Aldık Ruhsatı.. Ama Tavan Yüksekliği En Az 3m Olsun istiyor Belediye.. Benim 2.80 Sorun Yaratmadılar. Aslında Dediğim Gibi Hepsi Prosedür.. itfaiye Önce Yangın Çıkışı istedi, Polis Yangın Çıkışını Kapat Dedi, Uygulama Yaparsak Suçlu Kaçabilir Diye. işin Özü Aslında Hepsi Kendi Ellerinde Benim Dükkanda Bilardo Var O Yasakmış Ama işlettik işte Ruhsata Zor da Olsa..

Bir Arkadaşın Dediği 100m2 istiyorlar Olayı Yok. Ama 15m2 Senin Hiç işine Yaramaz.. Tuvalet Olması Gerekli. Eğer Küçükten Başlayacaksan Hiç Başlama Derim.. 4 Ps3 ile Olacak iş Değil. Yaptığın Masrafı Kurtarmaz.. Ama Yine de Açacağım Dersen;

12GB Kesinlikle Alma..
    Televizyonlarını Mümkünse Plazma Al.. En Az 400hz Olsun Tarama Hızı..
    Slim Kasa Ps3 Al. Canavar Gibiler. Sadece HDMI Girişi Arıza Yapıyor Başka Hiçbir Arızasını Görmedim.. HDMI Arızası da Zaten Çok Tak Çıkar Yaparsan Olur Başka Türlü Sorunsuz Çalışırlar.
    Ve Alabilirsen içi Oyun Yüklü Makineler Al Yoksa CD ile Yapılacak iş Değil. Pc Malzemelerini de Ruhsatı Aldıktan Sonra Koyabilirsin Birşey Olmaz.. Unutmadan Sıcak içecekler ve Yiyecekler Satman Yasak.. Soğuk Meşrubat Serbest..

• quote:

Orijinalden alıntı: kusursuzzz

Arkadaşım Ben Açalı 1 Ay Oldu.. Çok Berbat Bir Prosedür Var.. itfaiyenin istediğini Emniyet istemiyor, Emniyetin istediğini Belediye Karışık Bir Durum.. Çok Şükür Aldık Ruhsatı.. Ama Tavan Yüksekliği En Az 3m Olsun istiyor Belediye.. Benim 2.80 Sorun Yaratmadılar. Aslında Dediğim Gibi Hepsi Prosedür.. itfaiye Önce Yangın Çıkışı istedi, Polis Yangın Çıkışını Kapat Dedi, Uygulama Yaparsak Suçlu Kaçabilir Diye. işin Özü Aslında Hepsi Kendi Ellerinde Benim Dükkanda Bilardo Var O Yasakmış Ama işlettik işte Ruhsata Zor da Olsa..

Bir Arkadaşın Dediği 100m2 istiyorlar Olayı Yok. Ama 15m2 Senin Hiç işine Yaramaz.. Tuvalet Olması Gerekli. Eğer Küçükten Başlayacaksan Hiç Başlama Derim.. 4 Ps3 ile Olacak iş Değil. Yaptığın Masrafı Kurtarmaz.. Ama Yine de Açacağım Dersen;

12GB Kesinlikle Alma..
    Televizyonlarını Mümkünse Plazma Al.. En Az 400hz Olsun Tarama Hızı..
    Slim Kasa Ps3 Al. Canavar Gibiler. Sadece HDMI Girişi Arıza Yapıyor Başka Hiçbir Arızasını Görmedim.. HDMI Arızası da Zaten Çok Tak Çıkar Yaparsan Olur Başka Türlü Sorunsuz Çalışırlar.
    Ve Alabilirsen içi Oyun Yüklü Makineler Al Yoksa CD ile Yapılacak iş Değil. Pc Malzemelerini de Ruhsatı Aldıktan Sonra Koyabilirsin Birşey Olmaz.. Unutmadan Sıcak içecekler ve Yiyecekler Satman Yasak.. Soğuk Meşrubat Serbest..

vallla hocam benim dükkan 25 metre kare benim şuan kurulu bi düzenim var bilgisayar teknik servis elektronik malzeme falan işim var bunun yanına dükkana playstation makinesi alıp 5-6 tane işime katkı yapsın istiyorum tabi dekorasyon falan filan onları göze aldım yani anlıcağın dükkanı baştan dekore edicem 5-6 makinem olucak elekltronik malzeme satmaya teknik servis yapmaya devam edicem böyle bi düşüncem var benim dükkanda daireden bozma bi dükkan kullanım alanı rahat yani öle kocaman bi cafe falan açmayı düşünmüyorum işimi bozmak istemiyorum benim gnlük kazandığım ciroya katkısı olsun istiyorum böyle 70-80 tl kadar bana yeter diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Ps4 bekle

oda tamam belli değil 5-6 ay var diyolar tahminin yılbaşında yada sonra çıkar
  • başka biligisi tavsiyesi olan varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze16

başka biligisi tavsiyesi olan varmı arkadaşlar

Öyle de işte 4-5 Makina ile 70-80 Lira Yapabilmen Zor.. Sadece Haftasonları Olabilir. Bende Mesela 7 Ps3 Var. Yani Olmayan Oyun Yok.. Müşteri Kaçırmıyorum.. Atari Var 2 Tane. 1 Tane de Bilardo Var. Birde Kola Soda Su Tüm Soğuk içecekler Var. Artı Ödev Yapıyorum Çıktılar Fotokopiler Falan.. Ancak Hafta içi 100 Lirayı Çok Zor Buluyor.. Kimi Gün 70 Kimi Gün 100.. Sadece Haftasonu 150 - 200 Arası Oluyor.. Tabi Extra Getiri Düşünmen Güzel Ama Ruhsat Cihazlar Uğraşlar Zaten Sana Kazandıracak Paradan 1 Seneyi Bağlar.. Birde Teknik Servis Olarak Vergi Levhan Ruhsatı Yoktur Muhtemelen. Bunları da Dediğim Gibi Aynı Dükkanda Yapamazsın.. Bence Büyük Sorun Yaşarsın..
  • tavsiyede bulunacak birileri lütfen
  • playstation cefede gidicek en iyi uygun model hangisi beyler yardım lütfen
  • Biz Yazmışız Ama Demek ki Boşa.. Allah Yardımcın Olsun Arkadaşım.. Sen Yardım Aramaya Devam Et.
  • quote:

Biz Yazmışız Ama Demek ki Boşa.. Allah Yardımcın Olsun Arkadaşım.. Sen Yardım Aramaya Devam Et.

+1
  • quote:

Biz Yazmışız Ama Demek ki Boşa.. Allah Yardımcın Olsun Arkadaşım.. Sen Yardım Aramaya Devam Et.

olurmu kardeşim boşa yaa sende bi fikir başkasında başka fikir herkesin tecrubeleri bilgi birikimi başka tavsiyen için tşkler benim öğrenmek istediğim neden o cihaz değil şunu alırsan daha iyi olur tavsiyeler veya başka değişik fiikirler
  • yerinde olsam hiç girmem o işe artık 400tl ye bile satılıyor alet herkes kendi evine alıyor bir de 400 liralık lcd ya da plazma alıyor bitiriyor işe eskidendi ps3 cafeler
  • Ben yerinde olsam dukkani icini dekorasyonunu ruhsatlari tv koltuk vs hazir eder ps4 ü beklerdim. Ps4 u getiren ilk kafelerden olursan saglam kurtarirsin bence ama tabi uzun sure var daha cikmasina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.