Arkadaşlar ps4 ten film izleyemiyorum, elimde samsungmarka hdd var bunu ps4 görmüyor bilr , bu hdd nin içinde bir sürü bluray film mevcut bunları ne Sony marka televizyonumda nede ps4 te izleyebiliyorum bunları izlemenin bir yöntemi yok mudur ?
Not: servioo ps3 medi vs tarzında ki tüm programları denedim faydasız onlar zaten film dosya boyutu büyük olduğundan tv ye aktaramıyor. ayrıca tv ye Plex de kurdum üyelikte satın aldım ama o da boşa çıktı donduruyor hep. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: medocy
Arkadaşlar ps4 ten film izleyemiyorum, elimde samsung marka hdd var bunu ps4 görmüyor bilr , bu hdd nin içinde bir sürü bluray film mevcut bunları ne Sony marka televizyonumda nede ps4 te izleyebiliyorum bunları izlemenin bir yöntemi yok mudur ?
Not: servioo ps3 medi vs tarzında ki tüm programları denedim faydasız onlar zaten film dosya boyutu büyük olduğundan tv ye aktaramıyor. ayrıca tv ye Plex de kurdum üyelikte satın aldım ama o da boşa çıktı donduruyor hep. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam belki geç oldu cevap fakat ps4 de video oynatılamıyor.Sony daha açmadı o özelliği.Sana tavsiyem Tv destekliyor sa tv ye tak hdd yi direk izle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme