Şimdi Ara

PlayStation Store Mağazasında İninal kart ile ödeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kaç haftadır ininal kart aracılığıyla PS Store Mağazasından EA Play paket satın almaya çalışıyorum. Fakat bir türlü ödemeyi gerçekleştiremiyorum. Hesabın cüzdanınina para yükleyip ödeme işlemini gerçekleştireyim diyorum ona da yanlışlık oldu diye bir bildirim yazısı çıkıyor. Kartı eklerken sıkıntı çıkarmıyor, ödeme işlemini yapmak isteyince sorun yaratıyor. Bu tür sıkıntıları yaşayıp çözen arkadaşlar var ise onlardan fikirlerini rica ediyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

PlayStation Store Mağazasında İninal kart ile ödeme sorunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İninal bir süredir desteklenmiyor diye biliyorum. 2018'den beri sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Ama geçen ay iki tane oyun almıştım. Aldığım zamanda aynı sıkıntıyı yaşamam gerekmiyor mu ?

• Aydncavus kullanıcısına yanıt

O zaman sorun farklı demek ki. İçinde para var mı diye bir kontrol edin. Birde konsoldan almayı deneyin appten değil. Birde farklı bir şey almayı deneyin ea playin 3 aylık aboneliğini bende de almamıştı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 25 Şubat 2022; 19:34:36 >
    Kontrol ettim, içinde para var. Konsoldan da almayı denedim. Başka oyun almayı da denedim. Ama maalesef bana mısın demedi. Dediğiniz gibi farklı bir sıkıntısı olabilir. Fakat geçen ay niye o sıkıntıyı vermedi. İki oyun alırken hiç bir problem yaratmadı. Bu ay mi yaratacağı tuttu. Project Spartacus dalgasından dolayı olabilir mi diye de düşünüyorum. Ardından yeni güncelleme geldikten sonra PSN kartlarının da geri çektiğini öğrendim. Anlaşmalı bankalarla da bir takım fes etmiş olabilir mi sizce ?

Birkaç gün bekleyip deneyin ya da farklı bir kredi kartıyla deneyin derim.

VakıfBank in kartı var onu da kabul etmiyor. Sony herhalde dünya çapında beni gözden çıkardığını düşüneceğim artık ne yaptiysam olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Birkaç gün bekleyin öyle deneyin o zaman hocam. Bu kart sorununu zaman zaman herkes yaşıyor sanırım. Ps5 konusunda sorun birde belki daha işe yarar bir cevap alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 26 Şubat 2022; 15:23:54 >
  • Sony'nin kart seçmesi çok kötü olmuş. Belli ki bunun bir çözümü yok, olsa da zaten Sony şirketi titizlikle ısrarında devam eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.