< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6498. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bluepoint bir şeyler yapıyor deniliyordu. Ardından Bunun çıkması hayal kırıklığına uğrattı. Naughty Dog işi jenerasyon geçişine anca denk gelir. Corry Barlog’tan ses yok. Sony gelmiş geçmiş en vasat jenerasyonu geçiriyor. Parlak bir geri dönüş planlamıyorlarsa büyük bir intiba yarası alırlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Tüm live service oyunları iptal ettirip kendi online oyununu hala devam ettiriyor çok değişik bir çar
-
sony öldü ağlayanı yok burada mavişler fallout 76'yı yerden yere vuruyorlardı o tarz bir tane oyunları yok, fallout dizisinin 2. sezonu çıkınca oyunları yine zirveye oynayacak
saydığınız listede sony'e yakışır ikitane oyun var onlarda devam oyunları.
-
O sizin kişisel görüşünüz olur hocam ama Sony'e yakışan oyun kısmını pek anlayamadım.Listede Gran Turismo 7 var Playstation klasiği seri zaten,Last Of Us 2 var çıktığı dönemin en iyi oyunlarından,Gow Ragnarok aynı şekilde mükemmel bir devam oyunu,Spiderman 2 aynı şekilde başarıyı devam ettirdi.Kalan oyunlarda kişisel tercihe girer ama bu adamların en kötü hali bile rakibinin sözde uçup kaçtığı dönemden hala daha iyi durumda.Umarım Sony tarafı kendini toplar.Bu nesilde Xbox tarafındaki balon yapımları gördükten sonra Sony tarafıda biterse durum kötü olur benim açımdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 17 Ocak 2025; 15:43:14 > -
saydığınız listede sony'e yakışır ikitane oyun var onlarda devam oyunları. ayrıca goty almış oyunlara saygı duyulacaksa sabah akşam elden ring gömenlerede bir cvp verebilirsiniz.
-
Elden Ring gömenlere çok cevap verdik hocam içiniz rahat olsun
Sizin kişisel düşünceniz sizi bağlar ama Sony'e yakışan oyun kısmında dediğim gibi bu nesilde çıkardıkları oyunlar aldıkları puanlarda ortada.5 seneyi söylemişsiniz 5 sene içinde 2 kere Goty ödülünü alıp kendinide aynı şekilde kanıtlamış.Elden Ring zamanındada Astro Bot zamanındada ödülleri eleştiren hatta mamalı basın diye ağlayan arkadaşlar oldu ama sonuçlar ortada.
-
Factions 2’yi ilki gibi basit bir multiplayer yapacaklardı. Jim Ryan tutkusuna şişirdikçe şişirildi. Son tahlilde sürdürülebilir bulunmayıp daha da şişirdiler. Jim Ryan gidince hemen iptal edildi. İptal edilen Tommy dlc sırf bu yüzden iptal edilmiştir. Servis oyun tutkusuna 9. Nesili es geçtiler resmen. Projeler iptal edildi kurtulduk durumu yok. Bu yakılan maliyet ve atıl dönemin acısı bir süre sürecektir. Bundan sonraki planlarını iyi yapmaları gerekiyor.
Çöküşe doğru giden, kârlılık oluşturmak için 40 takla atılan konsol oyunculuğunu ve konsol firmalarını kurtaracak olan şey PC dünyasındaki büyüme gibi gözüküyor
https://www.pcgamer.com/gaming-industry/new-report-says-pc-games-are-outselling-console-games-calling-pc-gaming-a-bright-spot-in-a-troubled-industry/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 17 Ocak 2025; 15:59:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aradaki performans farkı çok açıldı PC tüm platformların oyunlarını içerdiği için kendine çekti. Ben şahsen hala konsolda oynamayı tercih ederim ama konsolu bırakıp PC ye geçene de niye geçtin demem. Valve SteamOS ev konsolu çıkardığı zaman asıl ortalık karışacak bence. Xbox ve playstation kitlesini bölecek bence oradan bir pay alacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tahmini ne zaman batar malum firma?
-
Xbox bitti bakalım ps ne zaman biticek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olur mu birilerine kalsa bu devirde kasa mı kaldı bir gün herkes konsolcu olacak
Ekran kartı yerine tv alın bu arada görüntü kalitesi daha çok artar
Senin attığın verilerin önemi yok benim hislerim önemli. Konsol her zaman öndedir. Oyun konsolda oynanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ocak 2025; 16:35:13 > -
Tabi canım kasasını tv'nin yanında kullanan varsa özür dileyeceğim veya ağlayıp herkesi engelleyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 17 Ocak 2025; 16:34:55 > -
Yönetimi etiketlediğin “ben herkesin dalga malzemesi oldum lütfen durdurun :(((“ mesajın eksik kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 17 Ocak 2025; 16:54:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X