Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: LinkX , cnbzkrt , frkmngr9153 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
131.723
Cevap
309
Favori
4.725.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 64966497649864996500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony in işi zor. Oyun satışlarından çok kazanamıyorlar demek ki. Kazansa bile ek gelir olarak devasa olan servis oyunu pazarından pay kapmak istiyorlar. Demek ki sürdürebilir değil ki bu sistem adamlar bu live oyun mantığına giriyorlar. Artan maliyetlerden ötürü oturup biten sonra kimsenin bakmadığı oyunların karlılık oranında sorun olduğu bariz ortada.

Ms daha şanslı bu konuda. Kafadan devasa 2 tane mmorpg oyunu var çok popüler. Bakıyorsun Cod var bakıyorsun Diablo var. Skin şeker ciklet satarak yolunu buluyor. Daha sürdürebilir sistemdeler. Gamepass bence gereksiz maliyete sokuyor onlarıda.

En rahatı net Nintendo. Koy tırttan tablet gücünde bir sistem hem hayvan gibi sat hem oyunda hayvan gibi satsın. Minimum maliyet maksimum gelir:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bluepoint bir şeyler yapıyor deniliyordu. Ardından Bunun çıkması hayal kırıklığına uğrattı. Naughty Dog işi jenerasyon geçişine anca denk gelir. Corry Barlog’tan ses yok. Sony gelmiş geçmiş en vasat jenerasyonu geçiriyor. Parlak bir geri dönüş planlamıyorlarsa büyük bir intiba yarası alırlar.

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Emin olun live service'den çok daha fazla zarar ettiler, zararı geçtim boşa giden 4 5 senelik emekleri hiç saymıyorum

Ne kadar doğru bilemem ama sadece concord'dan 400 milyon dolar zarar ettikleri söyleniyor. Oyunu 6 7 sene geliştir, stüdyoyu satın al ve sonuç ne? Oyunu yayınla ve daha 1 ay olmadan iptal et aklı başında bir insan bu olaydan sonra bütün live service oyunlarını iptal ederdi

Hadi onu geçtim horizon online neden iptal edilmedi? Guerilla games ceosu playstation başkanı olunca oyuna iyi kıyak geçiyor maşallah, horizon online öyle bir patlayacak ki bu herman denen herif anca o zaman yollansın

Ciddi anlamda bir temizlik şart yönetim kadrosunda
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tüm live service oyunları iptal ettirip kendi online oyununu hala devam ettiriyor çok değişik bir çar [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

sony öldü ağlayanı yok burada mavişler fallout 76'yı yerden yere vuruyorlardı o tarz bir tane oyunları yok, fallout dizisinin 2. sezonu çıkınca oyunları yine zirveye oynayacak

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

saydığınız listede sony'e yakışır ikitane oyun var onlarda devam oyunları.

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

O sizin kişisel görüşünüz olur hocam ama Sony'e yakışan oyun kısmını pek anlayamadım.Listede Gran Turismo 7 var Playstation klasiği seri zaten,Last Of Us 2 var çıktığı dönemin en iyi oyunlarından,Gow Ragnarok aynı şekilde mükemmel bir devam oyunu,Spiderman 2 aynı şekilde başarıyı devam ettirdi.Kalan oyunlarda kişisel tercihe girer ama bu adamların en kötü hali bile rakibinin sözde uçup kaçtığı dönemden hala daha iyi durumda.Umarım Sony tarafı kendini toplar.Bu nesilde Xbox tarafındaki balon yapımları gördükten sonra Sony tarafıda biterse durum kötü olur benim açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 17 Ocak 2025; 15:43:14 >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

saydığınız listede sony'e yakışır ikitane oyun var onlarda devam oyunları. ayrıca goty almış oyunlara saygı duyulacaksa sabah akşam elden ring gömenlerede bir cvp verebilirsiniz.

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

Elden Ring gömenlere çok cevap verdik hocam içiniz rahat olsun[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Sizin kişisel düşünceniz sizi bağlar ama Sony'e yakışan oyun kısmında dediğim gibi bu nesilde çıkardıkları oyunlar aldıkları puanlarda ortada.5 seneyi söylemişsiniz 5 sene içinde 2 kere Goty ödülünü alıp kendinide aynı şekilde kanıtlamış.Elden Ring zamanındada Astro Bot zamanındada ödülleri eleştiren hatta mamalı basın diye ağlayan arkadaşlar oldu ama sonuçlar ortada.

• Gameps505 kullanıcısına yanıt
    Factions 2’yi ilki gibi basit bir multiplayer yapacaklardı. Jim Ryan tutkusuna şişirdikçe şişirildi. Son tahlilde sürdürülebilir bulunmayıp daha da şişirdiler. Jim Ryan gidince hemen iptal edildi. İptal edilen Tommy dlc sırf bu yüzden iptal edilmiştir. Servis oyun tutkusuna 9. Nesili es geçtiler resmen. Projeler iptal edildi kurtulduk durumu yok. Bu yakılan maliyet ve atıl dönemin acısı bir süre sürecektir. Bundan sonraki planlarını iyi yapmaları gerekiyor.

• Çöküşe doğru giden, kârlılık oluşturmak için 40 takla atılan konsol oyunculuğunu ve konsol firmalarını kurtaracak olan şey PC dünyasındaki büyüme gibi gözüküyor

https://www.pcgamer.com/gaming-industry/new-report-says-pc-games-are-outselling-console-games-calling-pc-gaming-a-bright-spot-in-a-troubled-industry/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 17 Ocak 2025; 15:59:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Aradaki performans farkı çok açıldı PC tüm platformların oyunlarını içerdiği için kendine çekti. Ben şahsen hala konsolda oynamayı tercih ederim ama konsolu bırakıp PC ye geçene de niye geçtin demem. Valve SteamOS ev konsolu çıkardığı zaman asıl ortalık karışacak bence. Xbox ve playstation kitlesini bölecek bence oradan bir pay alacaktır.

• Tahmini ne zaman batar malum firma? [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Xbox bitti bakalım ps ne zaman biticek

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Olur mu birilerine kalsa bu devirde kasa mı kaldı bir gün herkes konsolcu olacak [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Ekran kartı yerine tv alın bu arada görüntü kalitesi daha çok artar [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Senin attığın verilerin önemi yok benim hislerim önemli. Konsol her zaman öndedir. Oyun konsolda oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ocak 2025; 16:35:13 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Tabi canım kasasını tv'nin yanında kullanan varsa özür dileyeceğim veya ağlayıp herkesi engelleyeceğim [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 17 Ocak 2025; 16:34:55 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Yönetimi etiketlediğin “ben herkesin dalga malzemesi oldum lütfen durdurun :(((“ mesajın eksik kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 17 Ocak 2025; 16:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 64966497649864996500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.