< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 17 Ocak 2025; 16:58:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6499. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ya lanet olsun ya. bir yapımda da görmeyelim bir zahmet ya.
-
Ps5 pro neden yeni bir oyunla çıksın hocam? O konsola özel bir oyun yapılmaz ki zaten. Yeni nesil değil ki bu. Ara nesil güncellemesi sadece. Ne yazdığınızın farkında değilsiniz bence. Hesabı sorulacak derken? Konsolu alıp yakacaksaniz sizin kendi tercihiniz. Hem GAAS yapmayın diyip hemde iptal olunca bağırmak tamamen sony nerfreti. Sizde de bu var maalesef.
Ps satıyor. Yarında satmaya devam edecek. Bunu siz istesenizde istemesinizde başaracak zaten. Alan insanların memnun olup olmadığı, ticaret hacmiyle ölçülür ki mevcut durumda gayet yüksek değerlere sahip. Insanlar konsol alıyor ve o konsolun üzerinden oyun satın almaya devam ediyor. Hala açık ara en çok para dönen market konumundalar.
Parayı, o konsolda satılan her oyundan kestikleri %30 paydan kazanıyorlar. Steam nasıl oyun çıkarmadan para kazanıyorsa Sonyde öyle kazanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ama bu devran böyle gitmez bu live service olayına biri dur demeli artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satmıyor o tarz oyunlar çünkü hocam firmalara kızamıyorum artık
Alışmak lazım bari helldivers şeklinde olsun en azından gideri var o tarz PVE olunca.
Loot box ve kostümlerden gelecek sınırsız parayı kimse bırakmaz üç beş idealist yapımcı AA oyun yapar o kadar kojima falanda bırakınca kim yapacak oyunları ?
Yine dua edelim japonya var hala final fantasy serileri falan devam ediyor
ınsider gaming
PlayStation To Continue Focusing On Live Service Gameshttps://insider-gaming.com/playstation-to-continue-focusing-on-live-service-games/
Hocam live service oyunlar maalesef piyasada talep görüyor. Kimse bu oyunları kendi zevki için üretmiyor ki. Sony yada bir başkası farketmez. Talep varsa illaki birileri arz edecektir. Buradaki mesele, çıkacak oyunların iyi olmasıdır. Helldivers iyiydi. Concord ise yenilikten uzak ve kötüydü. İkisinin de sonucuna Sony katlanacak biz değil.
Ben oynamıyorum diye o oyunların üretilmemesini istemek bencillik olur. Keza bana kalsa hiçbir şekilde turn based mekaniğe sahip oyunlar da uretilmesin çünkü ben sevmiyorum. Yinede bu oyunları seven bir kitle var yani.
Sony için üretim konusunda eleştiriler yapılabilir ki müşterinin hakkıdır. Sonuçta bu firmanin uzmanlık alanı single player narrative oyunlar. Buradaki durum ise farklı çünkü sony ne yaparsa yapsın kılıcı çekip saldıran bir zihniyet var. Bu oyunlar iyi çıksada kötü çıksada tepki veriliyor. Adamlar üretmeye çalışırken tepki veriliyor, vazgeçip başka işlere odaklanmak isteseler yine tepki veriliyor. Çok şükür mantıklı eleştiri ile nefret kusma arasındaki farkı anlayacak kapasitede insanlarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ohoooo bu işler dedikoduyla, youtubeda tık peşinde koşan anti woke tayfanın uydurduğu haberlerle olacaksa bitmişiz biz.
Yönetimin rahatsız olduğunu hangi kaynaktan okuduysaniz buraya atın ve bizde kaynağın güvenilir olup olmadığını değerlendirelim. Keza adam göreve geleli daha 1 yıl bile olmadı.
İntergalactic oyunu çıktığı zaman görecez bakalım. Piyasa cezayı kime kesecek. Youtube yorumlarına göre 20 yıllık çalışanı kovacaklarini iddia etmekte ancak komedi olur.
Live service yaptıracaksan deneyimli, tecrübeli stüdyolara yaptıracaksın Spider man, god of war online nedir?
Hiç mi akıl mantık yok bunlarda, sonuç ne peki? Yarısından çoğu iptal oldu
Playstation'a bir şey olmaz hocam tüketici alışkanlığı değişmedikçequote:
Orijinalden alıntı: Periah
Buraya gelip satış rakamı paylaşacak muhasebeciler için tek sözüm şu.
Güneşin batmaya başladığı an en tepede olduğu andır.
Evet Ps satıyor ama herkes Konsola sövüyor. Ps5 Pro bile özel oyun olmadan çıktı. Elbet bunların hesabı sorulacak...
Naughty Dog'un 4 yılı live service için çöp oldu.
Bend stüdyosunda 4 yılı çöp oldu.
Blueprint'in 4 yılı çöp oldu.
Concord 400 milyon dolarlık çöp oldu.
Merak ediyorum tek kişilik oyunlardan kazananadiklari parayı buradan nasıl kazanıyorlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PlayStation Germany: "Biz Bloodborne diyoruz, ya siz ... ?"
-
Toplam 7 milyon satmış bir oyun neden bu kadar çok abartılıyor?
-
Bluepoint’i de saçma sapan işlere alet etmişler, şu an Bloodborne ile uğraşacak stüdyo yok ortada maalesef.
-
-
https://www.donanimhaber.com/sony-playstation-6-icin-ilk-bilgiler-paylasildi-rakipsiz-olacak--186677
Ps6 için çalışmalar başlamış. 2026 sonu gibi yeni Xbox ve Ps gelecek gibi duruyor.
Satış rakamı ile bir oyunun kalitesi mi anlaşılıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X