< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6744. sayfa)

-
-
Kitaplar ile yapılıyor. Mutlaka vardır envanterinde. Ayrıca ability olarak da açabiliyorsun. Ama açman için kitap bulmuş olman gerekiyor.
-
Hocam kitaplar toplanıyor mu ki günlüğe kaydet yazıyor sadece okuduğumuz kitaplarda Bir de şimdi bu göreve geçemediğim için ana senaryo da ilerleyemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok o kitaplar değil. Notlar değil. Bildiğin büyü kitabı yani. Bildiğin weapon olarak kullanılan.
Bunun gibi. Bunların içinde büyüler oluyor hazır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Mart 2025; 20:24:35 > -
Anladım hocam böyle bir şeyle karşılaşmadım Gerçi bulduğum her şeyi loot luyorum ama gece bakarım
O takıldığın yere gelene kadar epey kitap vardı bende. Ya da dondurmayı sağlayan meyve.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Mart 2025; 20:27:16 > -
Split fiction oynadıkça açılıyor. Şahane👌 , sadece bazı yan hikayeler var onu kaçırma ihtimali oluyor. Bugün keşfettik. Önceki günlerde kesin kaçmıştır. Fasülyeden ek içerik de değil o canımı sıktı. Portaldan geçmeden gidebileceğiniz yan yol var mı bakın derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abi boşver büyüyü, shatterscarp'da öyle bir çift el kılıç var ki oyun doom'a dönüyor o aşamadan sonra
-
Death Stranding 2 26 Haziran. Pre-order 17'sinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Mart 2025; 0:13:13 > -
Ben Death Stranding için karışık duygulara sahibim. Kimler ön sipariş verecek
ana görev yav
Geçmem lazım 😅
İlk oyunu sevmiş ve iki defa bitirmiştim. İkinci oyun içinde ön sipariş vereceğim hiç düşünmeden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface58 -- 10 Mart 2025; 5:25:43 >
Ps tarihinin en kötü neslinde oyuna hasret kaldık Allah'tan DS 2'nin yazın çıkacağı kesinleşti. PS4'un 5. senesinde PS şov yapıyordu simdiki hale bak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk oyunla çok geç tanışmıştım ama çok beğenmiştim.Oyunun müzikleri hissettirdiği yalnızlık benim çok hoşuma gitmişti yeni oyunuda merakla bekliyorum önümüzdeki hafta önsipariş başlıyormuş.Umarım Türkçe altyazı olur.
-
İlk oyuna yeni başladım şimdilik sevdim, bitince de fikrim değişmezse bakıcam. Kendine has bir oyun, pek bir benzeri yoktur sanırım. @Atatürk_1881 ile aynı fikir olmam muhtemel oyun ilerledikçe bozmuyorsa.
Split Fiction
KCD 2
DS 2
Üç Goty adayı belli gibi şimdiden. Kalan 3 ne olacak bakalım. Bu sene oyun var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Mart 2025; 10:11:12 > -
Benim geçen nesil oynadığım en iyi 10 oyundan biri.Bak işte PC için çıkışını beklemenin acı olacağı oyunlardan biri.Ronin değil yani zhzhsb.
İlk oyun 8 ay sonra gelmişti Pc'ye. Bu da öyle olur herhalde. Beklenmeyebilir ama evet sevme durumuna göre. Ronin'i Pc'de listeye aldım da özellikle beklediğim bir oyun değil kim bilir ne zaman oynarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Mart 2025; 10:51:54 > -
Death Stranding ya sev ya nefret et tarzı bir oyun. Ben pek sevememiştim ilkini, bunuda oynamam muhtemelen.
Castlevania Lords of Shadows'u yapanların yeni oyunu daha çok ilgimi çekti benim biraz god of war çakması gibi duruyor ama kendine has bişeylerde vardır diye düşünüyorum.IGNyoutube
Blades of Fire - Official Announcement Trailer | IGN Fan Fest 2025https://www.youtube.com/watch?si=pbUZqaty_EhWz9wa&v=wFDarIpwXsg&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Zaten ilkinin devamı ve tarz olarak bir fark olacağını sanmıyorum. İlkini sevmediysen yeniyi de oynamak için sebep yok gibi.
Attığın oyuna gelince, geçen gördüm bunu fena durmuyor. Fiyatı 800 falandı, 1200'e doğru çekmişler. Epic'te de böyle bir durum var artık. Tak diye fiyat artıyor. Steam'de yok oyun. Fena durmuyor ama reklamı yok gibi pek. Şans eseri gördüm geçen. Xbox'ta epey pahalı yalnız. 1900 diyor. Ps'te 2100, Plus ile 1900. AA oyun için konsol fiyatı fazla biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Mart 2025; 11:43:56 > -
DS bence kaliteli bir oyun ama pek bana göre değil. O yüzden 2. yi de oynamam muhtemelen. İlkini kaç kez oynamaya çalıştım bir süre sonra baydı hep.
Evet Epic üzerinden daha uygun görünüyor o yüzden oradan alabilirim bu oyunu. Ama önce nasıl bişey çıkacağını görmek lazım. Direkt split fiction filan gibi incelemeleri görmeden ön sipariş verebileceğim bir oyun değil. AA Soulslike combatlı god of war gibi bişey deniyor o yüzden ilgimi çekti. Konsollarda pahalı evet PC tarafı görece daha uygun duruyor ama Steam'de olmaması da saçma olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X