Merhaba, 50" Plazma TV'den 75" Mini-LED TV'ye geçmek istiyorum. Kullanım türü dijital içerik, konsol ve KabloTV olacak. Fiyat performans olarak tatmin edecek bir cihaz bakıyorum. Alt ve üst aralık olarak TCL 75C755 ve Samsung 75QN90D'yi inceledim. Aradaki fiyat farkına değer mi? Alternatif önerileriniz var mı? Teşekkürler. |
Plazma'dan Mini-Led'e Geçiş

-
-
Merhaba, miniled TV lerin en büyük artısı, yüksek parlaklık sunmaları, Plazma'ların güncel karşılığı OLED TV'lerdir, ve mümkünse PRO modeller > LG için C serisi veya biraz daha kaliteli G serisi
Samsun için S serisi s90 veya en kalite S95 serisi, Philips tarafını pek bilmiyorum, popüler değil(Unutmadan şunu da belirteyim OLED ler günlük, uzun saat kullanımlara pek uygun değil, uzun kullanımlarda ekranda yanık oluşabiliyor.
Uzun süreler (kablo TV + konsol) için QN90 serisi en iyisi
ltc c755 anca (Samsung QN90 'ın küçük kardeşi)QN85 'E eşit kalitede (rting sitesine göre)
Ayrıca maddi imkanınız varsa QN90 serisi aradaki farka değer
-
C755, qn90 dan daha iyi bir tv dir. Sırf samsung oldugu için o fiyat farkı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 20 Şubat 2025; 23:22:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya şu vatandaşın gereksiz gerçekten uzak mesajlarına işlem yapacak bir tane allahın kulu yokmu adam her konuya aynı şeyleri yazıyor insanları yanıltıyor para verdiğide yok bedava reklam yapıyor birde bunun bişey bildiğini zannedip öneri isteyenler var yazık milletin parasına sokaktanmı topluyor millet parayı adamda hiç utanmada yok...
-
Bu belirttiğiniz 2 ürün içerisinde samsung tabiki fiyat farkına değer çinli markalar malesef kalite olarak çok zayıflar samsung görüntü işlemcisi ve uzun ömürlülük anlamında çok daha önde olan bir markadır.
Muadil olarak Sony'ler artık olmadığı için LG'lere de bakabilirsiniz belki.
Benim Tavsiyem MiniLED Tarzı premium bir TV alacaksanız Sony - LG - Samsung gibi markalar olacaktır.
-
Ağzına sağlık Hocamm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X