Şimdi Ara

Plazma ve LCD'lerin Ekran Ölçüleri Markaya Göre Değişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başka bir konuda geçen yazışmalarda ekran boyutlarının aynı ölçüde olmasına rağmen markaya göre birbirinden farklı olup olmayacağı tartışılıyor.

Bu durumu tek bir konu başlığı altında toplamak için bu konuyu açtım.
    Minik bir araştırma olacak diyebiliriz.

Sahibi olduğunuz Plazma ve LCD'lerin görüntü alanının (ekranın) öncelikle tanımlı ölçüsünü belirterek (32" - 37" - 40" - 42") genişlik x yükseklik x ters köşelerin birbirine uzaklığını cm veya mm olarak lütfen buraya yazalım.

Belkide sonuçlar çok farklı soru işaretlerini beraberinde getirecektir.

Selamlar...

• Bu konunun ilk olarak tartışılmaya başlandığı mesaj aşağıdaki linkte
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=10672082

Arkadaş üşenmeyip yeni konu açmış, ellerine sağlık.
    Bununla beraber, ben diğer konudan devam edilmesi taraftarıyım.

İlerleyen zamanlarda bu konunun ilk mesajlarını görmeyenler için konu bütünlüğünü koruyamayabilir;
    diğer taraftan devam edilirse, konunun başlangıcı ve akabinde verilen bilgiler tek bir yerde olur.
  • lcdmi plazmami?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz
    lcdmi plazmami?

İşte gördünüz mü, daha ilk mesajdan konular koptu

Diğer konuda şimdilik sadece Lcd Tv'yi dikkate alalım dedik,
    çünkü Plazma ve CRT monitör ve Tv'ler birbirinden farklı yapıya sahipler, sonra işin içinden çıkılmaz.

Zaten konunun asıl çıkış noktası da, Crea 37" Lcd Tv'nin, diğer 37" Lcd Tv'lere göre bariz şekile 4:3'e daha yakın orana sahip olduğunun iddia edilmesiydi.
  • Ben o linkte Crea olduğu için ve bir çok arkadaşımızın Crea'ya ait bir konuyu okumak istemeyeceğini düşünerek yeni konu açtım.

Ancak "dozdoz" un gönderdiği soru ne için onu anlamadım. Sanki direkt konuyu kopartmak için yazılmış gibi duruyor.

O konuda aslında tartışmayı başlatan arkadaş Crea aldığı ve olayı detaysız anlattığı için sanki Crea öyleymiş gibi bir sonuç çıktı.
    Bence bu durumu Crea'ya adapte etmeden tüm marka ve modellerin detaylarını paylaşmak için böyle bir başlık daha uygun.
  • Olay netliğe kavuştu, en azından Lcd Tv'ler için : Lcd Tv'ler de hemen hemen aynı en-boy oranı var.

Bilgi için mesaj linki :
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=10687467
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LCD TV LERİN ÖMRÜ NE KADARDIR?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.