Şimdi Ara

plazmada FPR Gözlük teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ustalar size bir konu danışmak istiyorum.lg nin yeni nesil 3d tv lerinde FPR Gözlük teknololisini kullandığını biliyoruz.pekala 3d plazma tv lerde de bu teknoloji kullanılıyor mu acaba.lg bu işi gerçekren çok iyi yapmış.artı olarak plazmalarda parlak ekran olur mu.yardımlarını bekliyorum.teşekkürler.

• ben de bunu merak ediyorum

pasif gözlüklü plazma var mı veyahut bu teknoloji plazma ya uygulanamaz mı?
  • plazmaların göreceli olarak daha karanlık görüntüsü (düşük ışık değerleri) yüzünden fpryi mümkün kalan kaplama filtre plazma ekranlara uygulanamıyormuş. bu yüzden şimdilik plazma/fpr kombinasyonu mümkün değilmiş. (seri üretimde çok pahalı kalacağı için şimidilik imkansızmış).
    ben de böyle bir tv bulsam alacaktım çok araştırdım.
    hatta 3d den vazgeçip plazmaya yöneldim.
  • Bunu ben de araştırmıştım. Ancak şu an için böyle bir model yok maalesef.
  • Maalesef olamıyor ozdil in belirttikleri doğru. FPR gözlüklü TV sistemlerinde panelin önünde ışığı farklı dalga boylarında kılan bir filtre bulunması gerekiyor.
    Plasma televizyonlar ise ışık kaynağı ile aydınlatılma şeklinde çalışmadıkları için parlaklık az geliyor. Normalde bile SG gözlükler ile 3D izlerken plasmalarda görüntü karanlıktır, özellikle FPR kullanan sistemlere göre parlaklık çok düşüktür.
  • 8 Aydır tırmalıyorum baya bişi öğrendim. bu kadar çok şey öğrenince de insan karasız kalıyor ne alsam diye.
    full hd tüplü tv en iyisi o da yok
  • Keşke olsa, keşke olsa da plasmanın input lag değerinde, FPR teknolojisinin 3D rahatlığı olsa ama maalesef bu bir ütopya kısa vadede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.