Şimdi Ara

sonyl lcd tvlerdeki motionflow 100 hz özelliği nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hd ready özelliği var dsanırım bu tv lerde.

• hareketli görüntülerde sanırım iyileştirme teknolojisi
  • Bu özelliklerin standart yayınlarda etkili olduğu hd yayınlarda etkisinin sorgulandığını okumuştum forumda ne kadar doğru bilemem tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Bu özelliklerin standart yayınlarda etkili olduğu hd yayınlarda etkisinin sorgulandığını okumuştum forumda ne kadar doğru bilemem tabi.

Bende tam tersi diye hatirliyorum
  • 100 hz+ m.flow sadece sony x serilerinde bulunan görüntü yumuşatma teknolojisidir bu sayede özellikle spor ve action sahnelerde görüntü ikilemeye uğramadan alınır ve kalite hep yüksek olur
  • sony d3000 de vardi ama o model de artik bulunmuyor
  • D3000 serisinde de bulunan harika bir özellik. Özellikle maç ve SD yayın izlerken müthiş farkediyor.

Yalnız görüntü kalitesi yüksek filmlerde görüntü çok akıcı hale geldiğinden canlı yayın izliyormuşsunuz izlenimi oluşuyor. Bu yüzden kapatmak zorunda kalabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Philips de True Motion özelliği ile geldiği için 100HZ i tek başına kullanamıyorsunuz, hd filmler yada dvd filmler çizgi film gibi oluyor, berbat bi durum, seveni çok onuda söyleyeyim zevk meselesi ama filmi asla o gösterimde izlemem, akıcı görüntü tüm sinema efektini alıyor... SD yayında yada HD maç yayınında HD belgesellerde sinema efekti olmayan her türlü görüntüde işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 19 Nisan 2008; 11:31:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.