Şimdi Ara

Please help iPhone V2.0.2 invalid sim ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yurtdısından aldığım iPhone pasaportuma işlettim, V2.0.0 ve arkası metalik olanlardan ancak sim kartı taktığımda unlock yapmamı istiyor pin girdiğimdede invalid sim kart olduğunu ve valid sim kart takıp unlock yapmamı itiyor ve sadece acil aramya izin veriyor menüye bile giremiyorum ne yapmam gerekiyor acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkurler

• please help ne be türkçe konuşmasını öğren önce
  • arkadaşım iphone cihazın kırılması gerekiyor forumda aratırsan gerekli bilgiye ulaşabilirsin malum aldığın cihaz sadece o ülkenin kartında yada anlaşmalı mobil şebekeyle sim kilitli olaraka çalışmakta türkiyede çalışması için jailbreak yapman lazım cihazının sürümüne göre jailbreak uygulamasını arat forumda sonra gerisi kolay ve lütfen türkçe yaz ki yukardaki arkadaş gibi mesajlarla başını ağrıtma nede olsa türkçe yazman daha iyi daha yerinde dimi saygılar
  • yahu herede ayni seyi yaziyom ama en kolayi en pratigi oldugu icin yine yazcam dostum 2.2 costum frmware dosyasini indir iphoneu itunese tanit shift +restore ye ayni anda bas indirdigin dosyayi goster ok de 5 dakka sonra sim kartini tanir hadi kolay gelsin
  • Kaan
    Arkadaşım Türkçe yi ve konuşmayı senden daha iyi bildiğim belli oluyor zaten sen önce konuşmayı öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VFK -- 1 Aralık 2008; 10:09:01 >
  • Reiis, Rigel teşekkürler ilginiz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: VFK

Kaan
    Arkadaşım Türkçe yi ve konuşmayı senden daha iyi bildiğim belli oluyor zaten sen önce konuşmayı öğren

Nerden belli oluyor acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAan21

quote:

Orjinalden alıntı: VFK

Kaan

Nerden belli oluyor acaba?

alemsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.