Şimdi Ara

PO 97 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün her zamanki benzin aldığım yerden benzin alırken pompacı po 97 koyuyum mu dedi ben de deneme yaparım diye koy dedim. Şehir içinde po'nun 95 oktanından daha az yol yaptım. Ayrıca arabada rölanti yükseldi (neden acaba). Performans hakkında yorum yapamıyorum çünkü arabayı sakin kullanıyorum. Yani ben bi artısını görmedim. Benden başka deneyen var mı aramızda? Ben kendi tecrübeme göre po'nun "ne zaman bitecek bu benzin" sloganını "ulan ne zaman bitti bu benzin" diye değiştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay84 -- 29 Temmuz 2006; 15:47:08 >

• senin araban ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

senin araban ne?

2004 fiat marea
  • Genelde Araclarin Rutin yakitlari degistigi zaman normalden daha cok yakarlar. 1. depo alisma evresi denilebilinir. 2. ve 3. u depo yakitta degisim olabilir.
  • Gerçektende acaba dahamı çok gidiyor. Yoksa yine bir aldatmacamı...
  • Kubilay'a katılıyorum. Bende bi deneyeyim dedim. Normalde hep PO 95 oktan kullanıyordum.Gerçekten de daha az km. yaptı. Fikir de güzel hani.. "Ulan ne zaman bitti bu benzin?" Herhalde arkadaşın dediği gibi bir alışma devresi vardır.. Yoksa böyle kapsamlı bir tanıtım yapacaklarını sanmıyorum..
  • ya arkadaş faydası oluyomu olmuyomu kimse söylemedi daha ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baksana,millet daha yeni deniyor...
    Hele bi zaman geçsin,yakında çıkar kokusu...
  • ben denedim gercekten gozle gorulur azaldı tüketim 210 yakan araba 190 yakıo vede performans arttı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.