Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederiz hocam. Telefon Ekran kilidinde WhatsApp vs bildirimi geldiğinde karanlık gibi gözüküyor Bunun bir çözümü var mı acaba? 12.0.8 de böyle değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt

Öyle bir sorun yok, karanlık mod kullanıyorsanız (ben kullanmıyorum) ondandır bu kısımdan sıkıntılı olan uygulamaları kapatın..

POCO F2 Pro [ANA KONU]

• efebora06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum ama onunla ilgili değil kapalı o bölüm bende. Bu arada konuşma yaparken hat yine gitti! Hattımı Bimcell e taşımıştım acaba onunla ilgili olabilir mi anlamadım.

Bildirim ile hat arasında bir bağ yok ama farklı bir tema kullanıyorsanız ondan olabilir, şu an aynı romu kullanıyorum bende sorun yok çünkü...

Bildirim konusu farklı, ses gitme konusu farklı. Bildirim konusuna alışmaya çalışacağım ama ses gitme konusu sıkıntı, acaba Bimcell den mi diyorum bilemedim 😐

Bimcell olur,bayramdan dolayı olur,IMEI işlemi varsa ondan olur,bağlı bulunduğunuz il, ilçedeki baz istasyonundan olur yani olur da olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Bimcell olur,bayramdan dolayı olur,IMEI işlemi varsa ondan olur,bağlı bulunduğunuz il, ilçedeki baz istasyonundan olur yani olur da olur....

1 yıldır bu telefonu imei repairli olarak kullanıyorum böyle bir şey hiç yaşamadım, Bimcell den oluyor diye tahmin ediyorum.

Olabilir POCO F2 Pro [ANA KONU] 

• cihaza Twrp ve magisk yüklemek istiyorum telefonumda Miui global 12.2.6 var. hangi twrp ve magisk dosyalarını tercih etmeliyim?

Twrp 3.4.2b ve magisk 20.4 yüklesem sorun olur mu?

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Twrp uygun ama Magisk önce apk olarak sonra da twrp üzerinden 21.4 sürümü yükleyin...

Peki twrp yükleyince root oluyor mu? Sadece twrp yükleyince telefonu yeniden açarsak root gider diye okudum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Twrp yükleyince root olmaz, stock romda root yüklenmez ise twrp gider ama twrp yükleyip custom rom yüklerseniz twrp silinmez root da gerekmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 16 Mayıs 2021; 12:28:34 >
  • stok romda twrp yükledim, sonra kendi menüsünden root yapmaya çalıştım, root yetkisi alıp almadığımı bilmiyorum ama yeniden kapatıp açsamda twrp menüsü duruyor,

telefonun hafızası 0 mb görünüyor, ne yapmalıyım? magisk v20.4 yüklemek istiyorum fakat hafıza görünmüyor

• Videomu izleyip custom rom yükleyin

Efe bey custom rom yüklemek istemiyorum, beni pek cezbetmiyor, global rom ile devam etmek istiyorum

cihaza root atacağım diye hafıza 0 mb görünüyordu wipe yap dediler, hafıza geri geldi tabi her şey silindi bu sefer de "Vendor" ve "product" seçeneklerini aktif edemiyorum rom atılmıyor

• Format data yes sonrası twrp reboot kısmından recovery seçip Magisk 21.4 yükleyin...

Custom romlarda bu kadar ön yargılı olmayin, yıllardır kullanıyorum,sıfır sorun,banka uygulaması da kullanıyorum, kişisel bilgi ve belgerimde var yani korkmayın....

cihazdaki "dalvik/art cache" "data" "cache" bölümleri sildim, şuan içerisinde bir rom yok, magisk yüklemeye çalışsam bile "vendor" "product" "odm" kısımlarına ulaşamıyorum galiba yani rom da yükleyemiyorum, twrp menüsünü açıyorum ama pek bir işime yaramıyor, mount menüsünden bu üç seçeneği aktif hale getiremiyorum

• Keyifli forumlar , kullanan arkadaşlardan biraz bilgi rica edicem şu an mi note 10 lite kullanıyorum sensor sorunundan bıktım birde edge ekran istemiyorum bakınırken f2 pro denk geldi fiyatı da düşmüş , kullanıcı olarak kronik bezdirici bir sorunu varmı note 10 lite gibi bir iki kelime ile yardımınıza şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 16 Mayıs 2021; 18:44:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

cihazı en son Mi flash ile global rom yükleyerek çalıştırdım, ama twrp gitti, twrp android 10 destekliyor, ben 11 sürümüne kurmuştum galiba sorunu orda yaşadım, android 11 için destekli twrp sürümünü nerede bulabilirim?

• HumWE kullanıcısına yanıt

note 10 lite nasıl bir telefon bilmiyorum.

telefonumda yaşadığım sıkıntılar şarjın %40-60 arasında ısınıyor, parmak izi hızlı değil, başka da bir sıkıntı yaşamadım, kamerası falan çok hoşuma gitti, güzel foto ve video çekimi yapıyor, ekran güzel, parlaklık güzel, hızı da iyi

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.