Aynı twrp ve aynı yöntemle her romu yükleyebilirsiniz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (132. sayfa)
-
-
Merhabalar, telefonun kulaklıkla müzik dinlerken ses kalitesi nasıl? Bu konuda övüldüğünü duydum bir kaç yerde ama burada sorayım dedim. Benim için önemli bir kriter çünkü. Ben yıllarca HTC one serisi kullandım. Ses konusunda özel telefonlardı. Aynı performansı verir mi?
-
Bende yıllarca HTC Amiralleri kullandım onların tadı hiçbi yeni cihazda yok dostum. Ama buda kulaklık sesi olarak tatmin eder..quote:
Orijinalden alıntı: 38dereceMerhabalar, telefonun kulaklıkla müzik dinlerken ses kalitesi nasıl? Bu konuda övüldüğünü duydum bir kaç yerde ama burada sorayım dedim. Benim için önemli bir kriter çünkü. Ben yıllarca HTC one serisi kullandım. Ses konusunda özel telefonlardı. Aynı performansı verir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar ekranı tam kaplayan ekran koruyucu var mı piyasada hazır. ben 3 kere aldım gönderdim. a80den de denedim. hep kenarlardan açık kalıyor
-
Arayanın ismini söyleme özelliği yok mu bu telefonda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zore Blue Nano tam olarak kaplıyor. Parmak izi hassasiyeti de çok iyi.
Ondan 1 önce Zore fiber Nano almıştım ancak o o kadar kusursuzdu ki ben kaplarken hep bir tarafı dışa taşıyordu ve kılıfı taktığımda dışta kalan ekran koruyucuya baskı yapıp kabarcık oluyordu.
Fabrikasyon kaplama yapmadığım için de hep kabarcık kaldı.
Yani Zore Blue Nano tam olarak istediğim/istediğin gibi diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: cileri33
Zore Blue Nano tam olarak kaplıyor. Parmak izi hassasiyeti de çok iyi.
Ondan 1 önce Zore fiber Nano almıştım ancak o o kadar kusursuzdu ki ben kaplarken hep bir tarafı dışa taşıyordu ve kılıfı taktığımda dışta kalan ekran koruyucuya baskı yapıp kabarcık oluyordu.
Fabrikasyon kaplama yapmadığım için de hep kabarcık kaldı.
Yani Zore Blue Nano tam olarak istediğim/istediğin gibi diyebilirimMerhaba hocam, link verebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
urun.n11.comXiaomi Poco F2 Pro Blue Nano Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-poco-f2-pro-blue-nano-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam-P446583837
Aldığım saticida kalmamış
Başka bir saticidan link veriyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cileri33
https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-poco-f2-pro-blue-nano-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam-P446583837
Aldığım saticida kalmamış
Başka bir saticidan link veriyorum.Bu Zore marka değil ama Blue Nano Ekran Koruyucu yazıyor sadece.
Başlıkta Zore yazmıyor ama ürün fotoğraflarında son fotoğrafta kutu üzerinde Z Zore logosu var.
Bana gelende de öyleydi.
Poco f2 pro 256gb versiyonunu almayı düşünüyorum tavsiye eder isiniz kronik sorunları var mı veya alırken dikkat etmem gereken noktalar, yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkür ederim.
-
Yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum. Ne kadar güncelleme ile performansı azalsada yinede çok memnunum. Tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar poco f2 pro'nun herhangi bir kronik sorunu var mı? Mi 10t pro + üzerine nakit alınacak şekilde takas edilir mi?
İlk mesaj çok güzel olmuş. Konuya bayadır uğramıyordum elinize sağlık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takas edilir,kronik sorunu yok,alabilirsiniz...
-
Teşekkürler...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X