Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı twrp ve aynı yöntemle her romu yükleyebilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, telefonun kulaklıkla müzik dinlerken ses kalitesi nasıl? Bu konuda övüldüğünü duydum bir kaç yerde ama burada sorayım dedim. Benim için önemli bir kriter çünkü. Ben yıllarca HTC one serisi kullandım. Ses konusunda özel telefonlardı. Aynı performansı verir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 38derece

Merhabalar, telefonun kulaklıkla müzik dinlerken ses kalitesi nasıl? Bu konuda övüldüğünü duydum bir kaç yerde ama burada sorayım dedim. Benim için önemli bir kriter çünkü. Ben yıllarca HTC one serisi kullandım. Ses konusunda özel telefonlardı. Aynı performansı verir mi?

Bende yıllarca HTC Amiralleri kullandım onların tadı hiçbi yeni cihazda yok dostum. Ama buda kulaklık sesi olarak tatmin eder..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ekranı tam kaplayan ekran koruyucu var mı piyasada hazır. ben 3 kere aldım gönderdim. a80den de denedim. hep kenarlardan açık kalıyor

• Arayanın ismini söyleme özelliği yok mu bu telefonda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Zore Blue Nano tam olarak kaplıyor. Parmak izi hassasiyeti de çok iyi.

Ondan 1 önce Zore fiber Nano almıştım ancak o o kadar kusursuzdu ki ben kaplarken hep bir tarafı dışa taşıyordu ve kılıfı taktığımda dışta kalan ekran koruyucuya baskı yapıp kabarcık oluyordu.
    Fabrikasyon kaplama yapmadığım için de hep kabarcık kaldı.

Yani Zore Blue Nano tam olarak istediğim/istediğin gibi diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cileri33

Zore Blue Nano tam olarak kaplıyor. Parmak izi hassasiyeti de çok iyi.

Ondan 1 önce Zore fiber Nano almıştım ancak o o kadar kusursuzdu ki ben kaplarken hep bir tarafı dışa taşıyordu ve kılıfı taktığımda dışta kalan ekran koruyucuya baskı yapıp kabarcık oluyordu.
    Fabrikasyon kaplama yapmadığım için de hep kabarcık kaldı.

Yani Zore Blue Nano tam olarak istediğim/istediğin gibi diyebilirim

Merhaba hocam, link verebilir misiniz?

• Mylove kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Xiaomi Poco F2 Pro Blue Nano Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-poco-f2-pro-blue-nano-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam-P446583837

Aldığım saticida kalmamış
    Başka bir saticidan link veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cileri33

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-poco-f2-pro-blue-nano-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam-P446583837

Aldığım saticida kalmamış
    Başka bir saticidan link veriyorum.

Bu Zore marka değil ama Blue Nano Ekran Koruyucu yazıyor sadece.

• Başlıkta Zore yazmıyor ama ürün fotoğraflarında son fotoğrafta kutu üzerinde Z Zore logosu var.
    Bana gelende de öyleydi.

• Poco f2 pro 256gb versiyonunu almayı düşünüyorum tavsiye eder isiniz kronik sorunları var mı veya alırken dikkat etmem gereken noktalar, yardımcı olursanız sevinirim.

• cileri33 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• corvette C kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum. Ne kadar güncelleme ile performansı azalsada yinede çok memnunum. Tavsiye ederim.

• Telefona kaplama yaptım kılıflar 2 3 kere kullanıldı isteyen olursa kargo benden 100 tl ye gönderebilirimm

POCO F2 Pro [ANA KONU]

• Arkadaşlar poco f2 pro'nun herhangi bir kronik sorunu var mı? Mi 10t pro + üzerine nakit alınacak şekilde takas edilir mi?

• İlk mesaj çok güzel olmuş. Konuya bayadır uğramıyordum elinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amon35 kullanıcısına yanıt

Takas edilir,kronik sorunu yok,alabilirsiniz...

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt

Teşekkürler...

• Merhaba hocam, ilk sayfada yazdığınız

adres çubuğuna chrome://flags yazın. Karşınıza bir sürü flag gelecektir. Arama kısmına dns yazın ve Async DNS seçeneği diye yazdığınız bölüm çıkmıyor! Alttaki fotoğraf gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı?

(((((Eğer telefonunuzda Chrome kullanıyorsanız (kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim) reklamlar engellenemeyebilir. Bunun için aşağıda yazdığım adımları uygulamanız gerekiyor.

Chrome uygulamasını açın. Ardından adres çubuğuna chrome://flags yazın. Karşınıza bir sürü flag gelecektir. Arama kısmına dns yazın ve Async DNS seçeneğini Disable yapın ve o sekmeyi kapatın. Bu işlemi yaptıktan sonra DNS ön belleğini de temizlememiz gerekiyor. Adres çubuğuna chrome://net-internals yazın ve karşınıza çıkan seçeneklerden DNS sekmesine girin ve Ön belleği temizle (Clear Cache) seçeneğine tıklayın. Chrome uygulamasını tekrar başlattığınızda yaptığımız ayarlar geçerli olacaktır))))

POCO F2 Pro [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.