Merhaba arkadaşlar, Ben de bugün itibariyle aranıza katıldım. Miui güncellemesi olarak şuan 12.2.6.0 var. Yeni güncelleme yok diyor. Normal mi? 12.5 henüz gelmedi mi, yoksa manuel olarak mı yüklememiz gerekiyor? |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (134. sayfa)
-
-
Son zamanlarda bataryam tekrar uzun süre gitmeye başladı. ☺️☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rom filan mı yüklediniz acaba?
Hiçbirsey yapmadım. Telefonu ilk aldığımda işten geldiğimde şarjım %60 civarlarında oluyordu sonra güncellemelerden sonra %30 a kadar indi. Ama son 1 haftadır tekrar %60 a kadar yükseldi.
quote:
Orijinalden alıntı: 38dereceMerhaba arkadaşlar, Ben de bugün itibariyle aranıza katıldım. Miui güncellemesi olarak şuan 12.2.6.0 var. Yeni güncelleme yok diyor. Normal mi? 12.5 henüz gelmedi mi, yoksa manuel olarak mı yüklememiz gerekiyor?
Gelemdi daha 12.5. SOn güncelleme sizdeki zaten.
-
Şu an global sürüme gelmedi,garantisiz cihaz kullanıyorsanız yükleyebilirsiniz...
-
-
Videoyu izlemeden sormuşsunuz :(
Video da anlattığım şekilde rom yüklenirse herhangi bir bootloop durumu olmaz,tercih sizin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 5 Haziran 2021; 22:49:16 > -
Atlatarak bi göz atmıştım videoya ama daha önce de anlatılanları birebir yapıp farklı sonuç aldığım olmuştu, gerçi o uzun yıllar önceydi ama yinede biraz ürküyorum bu konularda. Teşekkürler tekrardan.
-
Rom yükleme videolarımı da atlatarak yaparsanız bootloopa düşebilirsiniz aman diimm :)
-
merhaba, arkadaşlar,
poco f2 pro için global de 2 adet telefon rehber var,
birini silebiliyoruz, 2.silinmiyor hep çift gösteriyor google hesaplar sim kart vs.
bunu tek hat üzerine güncel düzenleme nasıl yapabilirim.
eski xiaomi note için yapılmış ama uygulama f2 de olmadı,
paylaşırsanız memnun olurum.
arkadaşlar; telefon listelerinde kurumsal epostalara ait adresler, gmail.com uzantılı adresler de gözükmekte,
hemen her ayara bakarak inceledim ama bulamadım, yalnızca telefon listesinin gözüktüğü bir listeyi nasıl oluştururuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 6 Haziran 2021; 17:0:21 > -
Hocam alakası yok bende ilk çıktığında alanlardanım imeilerin sğresi doldu . Turan gsm den almıştım aradım dedim günüm bitti eu beta yüklü telefonda gönderdim eski telefonumun imeisinide gönderdim yazdı yolladı. Sonra ben kaç tane daha rom attım ğmeiye hiçbirley olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bendede olmaya başladı o miui optimizasyonu gelişmiş seçeneklerde vardı bende eu rom yüklü şu an yok yerini bulamadım. Bende wancedi yükledikten sonra başlıyo o sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 6 Haziran 2021; 17:3:36 >
İlk sayfada verdiğim Google arama alternatifi olan uygulamayı deneyin, orijinal rom kullanmadığım için sorununuzun tam çözümünü bilmiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: efebora06İlk sayfada verdiğim Google arama alternatifi olan uygulamayı deneyin, orijinal rom kullanmadığım için sorununuzun tam çözümünü bilmiyorum...
Merhaba, üstad teşekkür ederim,
telefon eşimin, şu durumlardan şikayetçi: bazen konuştuğunda karşı tarafla normal oluyormuş, bazen sağlıklı ses gelmiyormuş, karşı taraf düzgün duyuyormuş,
ses ayarlarından hoparlörü otomatikten kapattım, bu sorun mu onu da anlamadım, ses kontrolleri düzgün, zaten alalı ve kullanalı 3 gün oldu.
google hesap ayarlarını yaptım, dediğim gibi kayıt alırken kurumsal eposta ve gmail adreslerini de almış,
ama yedekleyip telefon(2 rehberi) rehberleri sıfırlayıp kursam da yine geliyor, birleştirme ve düzeltme sonrası telefonlar düzelse de aynı isim eposta adresleri de ekranda geliyor tekrarlanan telno olmadığıdan onları silmemiş oluyor.
xiaomi android contacts 12.2.4.0 kursam da o da f2 de çalışmadı, oysa bende ki x3 pro da işe yaradı.
bu yazılım izni de verdim ama uygulama çalışmadı, çalışsa sorun düzelir sanırım,
telefon listesini bir şekilde düzelttik diyelim, bu arama ve konuşmalarda ki ses sorun mu
bu konuda bilgi paylaşırsanız memnun olurum.
root-twrip vb. işlerle uğraşamayacağız, normal yol çözüm önerileri olursa onları uygularız.
bahsettiğiniz uygulamayı kurdum
teşekkürler
-
İlk mesajımda da dediğim gibi stock rom kullanmıyorum ama yazdığınız sorunlar yazılımsal veya donanımsal olsa her konuşma da olur, anlattığınıza göre bazen oluyor veya olmuyor bu durumda şebeke/hat ile alakalı gibi geliyor..
-
Arkadaşlar merhaba
cihazın sürümü 12.2.6 (rjkmıxm) IMEI repair oluyormu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürüm ile repair arasında bir bağ yok,olur...
Fabrika ayarlarına geri döndüren bir arkadaşım oldu mu? Acaba IMEI gidiyor mu? Merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X