Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben denemedim ancak,
    Facebook gruplarında yazılımcı arkadaşlar, f2 pro için fabrika ayarlarına dönerek imei uçmuyor diye yazmislardi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Twrp ile sıfırlamak daha garanti tabii

• Borrows B kullanıcısına yanıt

Ben twrp den defalarca wipe yaptım gitmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twrp üzerinden yapılan tüm işlemlerde İMEİ SİLİNMEZ.

• Abilerim selamlar. F2 Pro almayı düşünüyorum ama genelde herkes rom atarak kullanmış ben garantili alıp hiç rom, imei ile uğraşmadan kullanmak istiyorum. Cihazın kendi launcher'ı çok mu kötü? Cihazın şarj olmama sorunu olduğunda garanti bunu ücretsiz olarak hallediyor mu? Bir öğrenci olarak fiyatlar benim için çok yüksek bu yüzden sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim
    Saygılar

• Hasan.ea0 kullanıcısına yanıt

Farklı launcher yükleyebilirsin,şarj olmama sorununda servis elbette değişimi yapar ,öğrenci isen yurtdışı al derim,arada ki fiyat farkı garanti için değmez.

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Fakat Custom Rom yüklü ise
    Garanti dışı kalmıyor mu? Yanlış mı biliyorum?
    Bu durumda garantilik bir problem olursa, göndermeden önce stock rom yüklemesi gerekir.

• cileri33 kullanıcısına yanıt

Custom rom yüklemek için BL kilit açılmak zorunda, BL kilit açılırsa sonradan kapatsanız bile servis isterse bunu bilebiliyor cihaz garanti dışı kalır.

Ben custom yükleyin demedim farklı launcher kullanın dedim, apk olarak yükleyip kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 9 Haziran 2021; 16:33:23 >
  • bir süre önce telefon alacaktım bir takım problemlerden dolayı ertelemiştim iphone 6 plus sonra iphone se en son kullandığım cihasda 8 bu telefon benim icin yeterli olurmu beyler telefonda daha çok youtube netflix instagram ve web te takılıyorum arada oyun oynarım 4500 tl (+,- 250tl) bütçeye en iyi seçenek bu olabilirmi. Cevap verecek herkese şimdiden teşekkürler.

• tahtakalem T kullanıcısına yanıt
    Bence fazlasıyla yeterli olur.
    Amoled ekran olmasın (kırık, çatlak vs degisim durumunda yarı fiyatından ucuza gelsin diye) dersen ips ekran Mi10t de bununla kafa kafaya.

• arkadaşlar şuan en stabil rom hangisi, endo. rom kullanıyorum. ekran 5 saat alıyorum sadece. pilden memnun değilim. hangi romu tavsiye edersiniz?

güncel link ile birlikte nasıl yükleye bilirim?

teşekkürler bakalım 1 2 güne karar vermeye çalışıcam epey de şuan 4600 e sadece mor rengi görünüyor bakalım şuan bunu almayı düşünüyorum tek sıkıntım bir kaç arkadaş güncel telefon almamı tavsiye ediyor biras daha ekle fiyata F3 e bak diyolar ama mi 10t önerisi içimde teşekkürler :D

• BYYUNUSX kullanıcısına yanıt

Bence miui eu 12.0.8

• tahtakalem T kullanıcısına yanıt
    Epey de 3 telefonu da arat karşılaştırma listesine ekle. Sonra sayfanın altında Farkları Göstere tıkla. Ozaman sadece Birbiri arasındaki farkları gösteriyor.
    Senin için hangisinin özellikleri uygunsa onu tercih et. 3 unun arasında dağlar kadar fark yok.
    Mi 10t için benim açımdan avantajlari;

1-Her ne kadar poco daki amoled ekran daha iyi görüntü veriyor olsa da yedek parça maliyeti açısından ips ekranı olması, aynı zamanda parmak izi okuyucunun (ips ekran olmasi nedeniyle) yan tarafta olması. İps ekran 300-400 e değişirken amoled ler 1000 liradan başlıyor.

2-Poco launcher yerine miui launcher ile geliyor olması. Her ne kadar harici launcher yükleniyor olsa da bence harici yuklenenler içindeki stok olanların yerini tutmuyor.

Tabii ben yine de poco dan pişman değilim. İstediğim tüm imkanları eksiksiz sunuyor.
    Cami çatlarsa biraz fazladan üzecek sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 10 Haziran 2021; 14:9:47 >

cevap için teşekkürler dediğim gibi aslında mi 10t ve f2 pro arasındayım tek sıkıntı alacakları güncellemeler o sebeple f3 e bi tık yöneldim ama 1-2 güne karar vereceğim bakalım

• BYYUNUSX kullanıcısına yanıt

İlk sayfayı inceleyin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 10 Haziran 2021; 21:41:37 >
  • Selamlar;

Telefonda arama geldiğinde mesaj ile reddederken gönderilen hazır mesajlar var ya o mesaj metinlerini değiştirmek istiyorum. Bir türlü değiştirebileceğim yeri bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi? Endonezya rom yüklü.

• adam94 kullanıcısına yanıt
    POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

• adam94 kullanıcısına yanıt

Bende EU Rom yüklü ama muhtemelen aynıdır.

Ayarlar menüsünde "Hızlı" yazdığında kısayol olarak bulacaktır ama tam adresi bulmak istersen;

Ayarlar/Uygulamalar/Sistem uygulaması ayarları/Çağrı Ayarları/Gelişmiş Ayarlar/Hızlı Yanıtlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 13 Haziran 2021; 0:33:17 >
  • Çok sağ olun hocam:D inanın 15 dk aradım bulamadım:D

@cileri33 Teşekkürler . Ayarlara hızlı yazınca da çıkıyor akıl edememiştim malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 13 Haziran 2021; 0:35:31 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.