Yazdığım gibi Chrome kullanmıyorum, bilmiyorum maalesef... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (133. sayfa)
-
-
chrome://net-internals/#events
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? kronik sorunları var mı acaba ?
-
Arkadaşlar, kronik sorun sorusu neredeyse her 10 mesajdan 1 inde geliyor. Herhangi bir sorunu yok telefonun. Her 2 sayfa öncesine gittiğinizde benzer cevapları göreceksinizdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Gecemezsiniz çünkü custom romlar (global/fabrika/orijinal/stock olmayan tüm romlar) twrp ile yüklenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 26 Mayıs 2021; 20:48:12 >
Teşekkürler
Arkadaşlar geçen sene ilk çıktığında aldım cihazı. Aldığım yer güncelleme yapma dedi malum sebebten. 12.0.3 romdayım. 12.0.4 geldi . Güncellesem etiketi (!) gider mi cihazın ...?
-
Gitmez
Telefon bugün elime ulaştı. Redmi note8 prodan geçtim.Telefon görüşmelerinde karşı taraftan ses ahizeden düşük bir sesle geliyor sanki. Redmi de böyle bir sıkıntı yoktu. Servise vermeli miyim,yazılımsal bir sıkıntı mı acaba? 12.2.6 sürümde şu anda
Arkadaşlar Türkiye garantili 10 aylık cihazım orjinal şarj aletiyle şarj olmuyor herhangi bir soket ve sıvı teması da olmadı arada bir canı isterse şarj oluyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan varmı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yılbaşında telefonu sarıp en az 10 farklı model kullandıktan sonra ben f2pro ya geri döndüm arkadaş. Tam ekran deneyimi olsun kullanılan ekran kalitesi olsun ve ilginçtir bence Xiaomi ailesinde en stabil çalışan model olsa gerek çok ama çok memnunum. Büyük bir ihtimalle en az 1 yıl daha devam ederim. Gcam ile kamera mükemmel hale geliyor zaten. Bir de benim gibi kablolu kulaklık ile müzik keyfi yaşamak isteyenler için veli nimet. Bulmam çok zor oldu ama değdi
Bazı modellerde besleme arızası veriyor maalesef. Garantiye göndermeniz gerekiyor. Adaptör ve kablonun sağlamlığından eminseniz
Arkadaşlar 18 watt şarj aleti kullanan var mı? Varsa şarj sırasında telefonda ısınmaya sebep oluyor mu? 33 wattlık olanlar max 11V 3A, 18 wattlık olanlar max 12V 2.5 A gerilimin fazla olması sorun olur mu acaba?
-
Ben 18w şarj aleti kullanıyorum, ısınma ve sorun yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 31 Mayıs 2021; 13:47:12 >
Merhaba, arkadaşlar, forumu 1.sayfadan biraz atlayarak da olsa okudum,
şuan eşime poco f2 pro bana da x3 pro aldık.
1.sayfa bazı yazılar kafa karışıklığı oldu. format-tools vs. gibi,
sizden isteğim yardımcı olabilirseniz,
ilk kuruluş, güncelleme varsa yapayım mı,
kuruluştan sonra kaldırmam gereken, eklemem gereken vs. durumlar nelerdir
gibi basit bir sıralama önerirseniz ona göre açılış ve kuruluş yapayım.
teşekkürler
-
Miui optimizasyonunu açtıktan sonra düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X