telefonu fastboot'a alsam twrp yüklemeden mimiflash ile android 10 romu yükleyebilir miyim? şuan piyasada bulunan twrp dosyaları android 10 destekli. |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (131. sayfa)
-
-
Yükleyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dosya yüklerken yine bir kaç arıza çıktı android 10 önce yüklenmedi, sonra küçük bir miflash ayarı ile yüklemeyi başardım sonra twrp kurdum, magisk yükledim, şimdi android 11 güncellemesi geldi, yüklersem twrp ve root gider mi?
-
Stock rom varsa ve root yoksa çoktan gitmiştir zaten twrp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 17 Mayıs 2021; 11:29:25 >
Stok rom sonrası twrp ve magisk kurmuştum duruyorlar fakat güncelleme yapsam ikisi de gider mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncellemeyi yükledikten sonra twrp den tekrar root yükleyin silinmez her ikiside...
Bu seferde root var iken NFC kullanamadim root gizlememe rağmen NFC aktif olmuyordu
Global rom kullanmadığım için bilmiyorum,bende cayır cayır çalışıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 17 Mayıs 2021; 13:36:35 > -
Şu anlık böyle devam edeceğim.
Tüm sorunlarıma cevap verdiniz yardımcı oldunuz buradan ayrıca teşekkür ederim
Rica ederim..
Telefonuma hediye internet geldiğinde daha önce gelmesi gereken uygulama birimleri arka arkaya gelmeye başlıyor. Sanki internetim yokmuş veya yeni açmışım gibi. Hâlbuki internetim var. Mobil internetim sürekli acik. Özellikle hediye Internet geldiğinde veya paket yenilendigine oluyor. İsin ilginç tarafi internet var. Ornegin 5 gb im var. Bazi uygulamamalardan bildirimler gelmiyor. Hediye 1gb geliyor. Gelmesi ile birlikte bir suru uygulamanın Gecikmiş bildirimleri arka arkaya ötmeye başlıyor. Benim isteğim bu uygulamalar birikmden zamanında gelsin
Merhaba hocam, sorunsuz şekilde 12.0.8 den eu 12.5.2 geçtim ancak herhangi bir yerden yazı kopyalama yapmak bazen sorun oluyor! Bu neye göre oluyor anlamadım 12.0.8 de yazı kopyalama sorun olmuyordu!! SwiftKey klavye kullanıyorum, Google klavye de denedim olmayınca onda da olmuyor 😐
Bununla ilgili kısa bir örnek video çektim. Böyle basit bir kopyalama yapmıyor!! Şu an linki de kopyalayıp yapıştıramıyorum mesela, mecburen elle yazıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 18 Mayıs 2021; 16:13:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapıştırmak istediğiniz uygulama ile ilgili geldi bana,bazı uygulamalar illa manuel giriş istiyor....
quote:
Orijinalden alıntı: efebora06Yapıştırmak istediğiniz uygulama ile ilgili geldi bana,bazı uygulamalar illa manuel giriş istiyor....
12.0.8 de böyle değildi. Oneos rom denesem aynı twrp ile yüklüyebilir miyim? Birde mümkünse link rica etsem hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: efebora06Klon uygulama kullanıyorum herhangi bir hata almadım.
Video açıklamasında gerekli tüm linkler mevcut
Buradan hangisini yüklemem gerek hocam?
Hocam ben de 12.0.8 den 12.5.2ye geçtim. Bende sizinki gibi bir hata yok.
İlginç. Peki ayrıca 8 10 dk uzun görüşme sırasında hatta kesilme oluyor mu? Turk Telekom kullanıyorum.
1 saati bulan uzun görüşmeler yapıyorum ben de. Kesilme olmadı hiç hocam. Benim de tt.
21.5.18 son sürüm, haftalık beta sürüm bu,ben beta rom kullanmıyorum..
Bu sorun bende yok, 1 saat sesli ve görüntülü görüşme yapıyorum kesinti olmadı, Türk Telekom hattım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X