Teşekürler üstad 1.sayfa uygulamayı via değilse bulamadım ismi nedir teşekkürler |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (137. sayfa)
-
-
GOOGLE ARAMA ALTERNATİFİ ve SENSÖR SORUNU ÇÖZÜMÜ
True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder - Google Play'de Uygulamalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 17 Haziran 2021; 16:1:38 > -
Arkadaşlar MIUIMIX 21.6.16 kullanıyorum daha bugün yükledim. Yalnız ilk gözüme çarpan mesajların tümünü seçip okundu olarak işaretle dedikten sonra direk en alttaki mesaja gidiyor. Ben de manuel olarak kaydırarak en üst kısma geliyorum.
İkincisi ise güvenlik uygulamasında temizlik hiç çalışmıyor. Bu sorunların çözümü var mı? Tavsiye edebileceğiniz rom var mı? Daha öncesinde ONEOS kullanıyordum ve hiçbir sorun yoktu, yalnız kayıt sonrası bu romu önerdiler yükledim. Şimdiden bu kadar sorun çıkarması canımı sıktı. Bu arada 150 GB'dan fazla verim olduğu için sık rom değiştiremiyorum. Tam bir işkence verileri yedekleme, kopyala yapıştır benim için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Romun adı üstünde BETA yani hata mutlaka olur ve her hafta güncelleme ile çözülmeye çalışılır..
Aynı romun stabil olanını kullanabilirsiniz. İlk sayfada videolu anlatım ve yedek alma uygulamasini kullanabilirsiniz, önce izleyin sonra birebir uygulayın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sayfaya HENTAİOS (Saf Android) videosu eklenmiştir...
-
-
Arkadaşlar cihaza hala IMEI atılmadı android 11 robot daha çıkmadı sanırım sırf o yüzden eski sürüme geri dönmek zorunda kaldım . İş yoğunluğundan çok fazla takip edemiyorum hala root yok galiba değil mi?
Bir üstteki videoyu izleyin lütfen...
-
-
Telefona IMEI attırıcam, İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir yer var mı?
bu rom yüklüyken plaka işlemleri yapılabiliyor mu ?
-
Plaka işleminde rom önemli değil...
-
Son 1 haftadır Google play hizmeti durduruldu hatası alıyorum yaşayan varmı başka?
Android sistem webview güncellemesini kaldırın.. O Google genel sorunu
Yeni güncelleme bana hala gelmedi 12.5 global sürümde güncelleme alan var mıdır acaba?
ÇİN harici hiç bir sürüme/roma gelmedi + olarak ne zaman dağıtılacağını kimse bilemez...
-
Garantisinin 14 ayı daha var, mecbur beklemem gerekiyor yani anladım...
Aynen,14 ay sonra custom roma geçtiğinizde keşke daha önce geçseydim,yemişim garantiyi bak hiç bir şey olmadı boşuna o kadar fark verdik dersiniz
-
Şuan da onu düşünüyorum ama riske değecek kadar fark olacağını pek sanmıyorum. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X