Merhaba, Özelden numarayı bana da iletebilir misiniz, teşekkürler. |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (139. sayfa)
-
-
Gönderdim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trkrkn96
Rom ile mi yoksa güncellemeyi mi aldınız hocamGüncelleme geldi
Allah Allah hergğn kontrol etmekten yoruldum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Global (Mİ) kodlu rom için 12,5 güncelleme çıktı hayırlı olsun...
Ota Rom İndirme Bağlantısı
https://bigota.d.miui.com/V12.5.1.0.RJKMIXM/miui-blockota-lmi_global-V12.2.6.0.RJKMIXM-V12.5.1.0.RJKMIXM-ff9d1c8f14-11.0.zip
Recovery Rom İndirme Bağlantısı
https://bigota.d.miui.com/V12.5.1.0.RJKMIXM/miui_LMIGlobal_V12.5.1.0.RJKMIXM_00d73fe8e2_11.0.zip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: efebora06Gönderdim...
Hocam bana da gönderebilir misiniz? Güvenilir olsun diye isim yapmış büyük telefon tamircilerini aradım ama IMEI işlemi yapmıyoruz dediler hep.
Hocam manuel güncelleme nasıl yükleniyor birde hangi versiyonu kurmam lazım acaba?
Aynı romdaysaniz güncelleme menüsüne gelip sağ üstteki 3 noktadan güncelleme paketini seç deyip indirdiğiniz rom paketini gösterin
12.5 sürümü MIUI sayfasında göremedim, acaba çıktımı ondan da emin değilim. Global 12.5 yüklemek istiyorum.
MIUI güncellemesi yaptıktan sonra telefonda çok belirgin bir yavaşlama oldu. Özellikle ana ekranda sağa kaydırdığımda sorun yok ama sola kaydırdığımda ekran resmen yarım saniye falan tepkisiz kalıp öyle geçiyor. Garip. Genel olarak da uygulamalar arasında geçerken daha önce hiç yaşamadığım yavaşlığı yaşıyorum. Fabrika ayarlarına döndürsem düzelir mi acaba?
Bu arada Android 12'yi ilk etapta alacak cihazların listesi sızdırılmış. Listede F2 Pro da var.
Garantili cihaz ise başka yapabileceğiniz işlem yok zaten ,deneyin bir çok hata gider bu şekilde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 6 Temmuz 2021; 10:38:39 >
Miui 12.5 global telefonuma geldi arkadaşlar. Ne diyorsunuz kurmalı mıyım ?
Eninde sonunda yükleyeceksiniz hemen yükleyin rahat edin,bir sorun/hata vs olursa hard reset atıp sıfırdan kurulum yapın...
Bana sabah geldi ama wifi yoktu... Tekrar akşam denedim ama güncelleme yok diyor
quote:
Orijinalden alıntı: rockwar
Bana sabah geldi ama wifi yoktu... Tekrar akşam denedim ama güncelleme yok diyorAz önce aynısı bana oldu güncelleme var dedi. Yap dedim bu sefer yok dedi. Belli sayıda kişiye parça parça aktarılıyor yük dağıtılarak muhtemelen. Geçen seferde olmuş 2 gün sonra çıkmıştı yapmıştım o zaman.
-
Merhaba arkadaşlar, bu telefonu dışarıda veya evde, kulaklık girişini ve pop up kamerayı tozdan nasıl koruyabiliriz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum merhaba,
Google'a 3,5 mm toz koruyucu yazman yeterli.
N11 - Trendyol - Amazon dan linkleri veriyor.
-
Global 12.5 sürümünü OTA üzerinden aldım. Beklediğimden daha sorunsuz ve hızlı bir sürüm olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: efebora06
Global (Mİ) kodlu rom için 12,5 güncelleme çıktı hayırlı olsun...
Ota Rom İndirme Bağlantısı
https://bigota.d.miui.com/V12.5.1.0.RJKMIXM/miui-blockota-lmi_global-V12.2.6.0.RJKMIXM-V12.5.1.0.RJKMIXM-ff9d1c8f14-11.0.zip
Recovery Rom İndirme Bağlantısı
https://bigota.d.miui.com/V12.5.1.0.RJKMIXM/miui_LMIGlobal_V12.5.1.0.RJKMIXM_00d73fe8e2_11.0.ziparama ve mesajlar googlemi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X