|
POCO F2 Pro [ANA KONU] (141. sayfa)
-
-
-
Macro kamera gerçekten başarılı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12.5 i yüklendikten sonra telefon kapanıp açılınca şebeke çok geç geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 11'li miui'leri tam kararlı düzgün çalışan bir hale getiremediler kaç aydır. Miui 12.5 den bir aosp rom olan android 11 tabanlı crdroid 7.8 sürümüne geçtim. Telefon miui ile resmen sürünüyormuş. Denemek isteyenlere tavsiye ederim. Şimdilik bir hatayla karşılaşmadım.
Arkadaşlar merhaba bende f2 pro aldım yurt dışı henüz kayıt ettirmedim şöyle bir sorun var nasıl halledebilirim sahibinden letgo gibi sitelerden gelen bildirimlerde mesaj sesi gelmiyor ayarlardan baktım herşey açık başka bir ayarimi var acaba
-
-
Bu telefonda şarz olma sıkıntısı varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: kurban-
Bu telefonda şarz olma sıkıntısı varmı?Arkadaşım 6 aydır kullaniyor en ufak sıkıntı çıkarmadı bende ondan aldım 10 gündür kullanıyorum aşırı memnunum bataryası efsane bitmiyor şarj hız ses özellikler tasarım süper tavsiye ederim
Herkese hayırlı bayramlar. İkinci el olarak aldığım f2 proda android 11 ve MIUI global 12.2.6 kurulu, 12.5.1 güncelleme olarak bekliyor, oyun oynamayan biriyim. Stabil, arama kaydı yapan ve şarjı uzun giden güzel bir rom öneriniz var mı acaba. Rom atma olayını da tam bilmiyorum önerinin dışında vakit ayırıp yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Rom atma olayını bilmiyorsanız nasıl rom önerelim peki ?
İlk sayfa da verdiğim 64 bit mi flash ile rom yükleme videosunu izleyerek bu romu yükleyin.
Endonezya rom 12.5
Bu işlemler için BootLoader (BL) kilit açık olmak zorunda BL kilit açık değilse rom değişimi yapamazsınız.
Garantili cihaz ise BL kilit açarsanız garantiden çıkar bilginiz olsun...
-
Garantili değil, BL açık abi, rom atmada yardımcı olacak biri yoksa ücretli olarak attıracam mecbur, en azından hangisini attıracağımı bilmek için sordum abi. Bilgilendirme için de çok sağol abi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrike72 -- 22 Temmuz 2021; 16:49:5 >
MIUI romları dışında pixel romlarını tavsiye eder misiniz?
Kimseye ücret vermeyin diye tane tane anlattım nasıl rom yüklenir diye önce izleyin sonra adım adım uygulayın,hiç zor değil yaparsınız.
@trkrkn96 Aosp tabanlı olarak CrDroid rom öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 22 Temmuz 2021; 17:2:55 > -
Pixelden farkları nelerdir acaba bir bilginiz varmı?
En büyük fark ilgili bir geliştiricisi var ve sürekli güncelliyor + olarak arama kaydetme özelliği var
-
Kendim deneyecem abi o zaman teşekkürler tekrardan 👏🏽
Abi videodaki linklerden flash tool indirdim ama fastboot indirme linkinde dosya falan görünmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X