Üst mesajda link verdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (142. sayfa)
-
-
Tamamdır abi teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi senin attığın videoda twrp kullanılmadan atılabiliyor sanırsam rom twrpsiz atarsam sorun olmaz değil mi
Mı flash programında twrpye gerek yok,birebir uygulayin dikkat edin bl kilit kapatmayın...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptım abi çok beğendim romu ama şey sormak istiyorum romu böyle atınca cihaz belleğinden bişeyleri silmeye gerek kalıyor mu, temiz kurulum diye bişey diyorlardı baya bişey siliyorlardı bunda öyle bir şeye gerek var mı, veya nasıl yapabilirim
Arkadaşlar imei attırmak istiyorum telden oem kilidini açtım PC ye bağlayıp başka birşeyler daha yapmak gerekiyormuş bu konuda ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz
Mı flash zaten ne var ne yok herşeyi silip romu öyle yüklüyor,temiz kurulum dediğimiz en temiz,en sağlıklı,en sorunsuz yöntem budur...
Özelden gerekli bilgileri gönderdim...
Tamamdır abi teşekkürler sayende ilk kez rom attım 👏🏽
Hayırlı olsun
Arkadaşlar selam,
yeni telefon bakıyorum arkadaşım için
mi 11 lite
Poco f2 pro
Poco x3 pro
Mi 10 T
Arasından seçim yapmayı düşünüyorum.
Önceliğimiz kamera... hangisinin kamerası en iyidir acaba?
X3 proda imx 582, 10t de imx 682, f2 proda imx 686 sensör var 3unden en iyisi f2 pro ayrıca ekran kalitesi yönünden de daha iyi (amoled diğer ikisi amoled değil) işlemci yönünden benzerler diyebiliriz. Mi 11 lite işlemci yönünden zayıf diğer 3üne göre ama kamerada gw3 sensör var bildiğim kadarıyla imx 686dan iyi değil. En iyi seçenek f2 pro bence garantili almayacaksaniz 11 lite ve x3 proya IMEI atılmıyor şuan da onu da bilmekte fayda var.
Mı 10T pro alın kamera için.
10 t pro seçenekler arasında yok ama bütçeniz yetiyorsa öneririm kesinlikle.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
@shrike72 @efebora06
EU 12.0.8 Rom kurduğumda PDC Programı ile yaptığım Wovifi ayarları sorunsuz çalışıyor.
Ancak EU 12.5.2 veya Miumix 12.5.2 kurduğumda PDC ile tüm satırları deactive ettikten sonra Tele2 Sweden Active ediyorum. Activate ettikten sonra Wovifi açılıyor ancak telefonu yeniden başlattığımda Tele 2 Sweden tekrar deactive e düşüyor ve SR_DCDS tekrar active oluyor ve Wovifiye geçemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
-
Her iki romda da ilk sayfada verdiğim yöntem ile aktif ettim hiç sorun yaşamadım...
Çok teşekkür ederim. Diğer yöntemle boşuna uzun uzun uğraşmışım.
Onunla Magisk Root flan da gerekiyordu.
Sizin yöntem hem çok daha basit hem de kalıcı oldu.
-
Hayırlı olsun,ilk sayfayı mutlaka okuyun/inceleyin/uygulayın
-
Merhabalar Cihazımda 12.5.1 kararlı (RJKMIXM) rom yüklü bootloader kilidini açtım imei tamir işlemi yapmak yada yaptırmak istiyorum istanbuldayım yardımcı olabilicek biri var mı yada güncel rehber.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X