Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.433
Cevap
70
Favori
211.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maalesef,yüklemedim,denemedim...

• Arkadaşlar 12.5.2 notlarında temmuz ayı güvenlik güncellemesi geldi diyor ama hala haziran yazıyor bende?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkrkn96

Arkadaşlar 12.5.2 notlarında temmuz ayı güvenlik güncellemesi geldi diyor ama hala haziran yazıyor bende?

Bende de aynı durum var.

• arkadaşlar merhaba şuan eu romdayim batarya çok az gidiyor 4 5 saat aliyom global Endonezya kullanan varmı ne kadar süre alıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

arkadaşlar merhaba şuan eu romdayim batarya çok az gidiyor 4 5 saat aliyom global Endonezya kullanan varmı ne kadar süre alıyorlar
    Eu stabil son sürümdeyim bende şarjdan hiç memnun değilim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    12.5.2 batarya perf. Ben de hiç memnun kalmadım. Eu için de miumix için de ekran sürem 4-5 saat civariydi. Tekrar 12.0.8 e döndüm.
    12.0.8 için EU ve Mimuimix de 6-8 saat arası ekran süresi alıyorum.

• POCO F2 Pro [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bostan53 -- 6 Eylül 2021; 0:33:58 >
  • cileri33 kullanıcısına yanıt

bu gidisle bende gececem

• Android 11 imei repair hakkında bilgisi olan var mı?

POCO F2 PRO EU 12.5 ÜSTÜ - varsa bir öm atabilir mi?

• arkadaşlar, cihazda otomatik arama ses kaydı yapan uygulama var mı? ücretli de olabilir.

• Merhaba arkadaşlar, oyun oynamayan birisi için bu cihazla 7-8 saat ekran süresi alınabilir mi? Üstte bazı kişiler 4-5 saat gibi sürelerden bahsetmiş açıkcası çok kötü geldi. Yani bir güncellemeyle bozulup bir güncellemeyle düzeliyor mu sürekli? 60 Hz ve 4700 mah batarya bence 7-8 saat çıkarmalı.

Bu arada gittigidiyorda tr garantili olarak 4600 TL gibi bir fiyata düşmüş. Sizce bu fiyata alternatifi var mı? 400 lira daha verip poco f3 alınır mı? 120 Hz çok da önemsediğim bir özellik değil açıkcası.

• Dexsite kullanıcısına yanıt

hocam yaklaşık 8-9 saat ekran süresi veriyordu miui 12.0.8 sürümünde. Miui 12.5 sürümü bende yaklaşık 5.5-6 saat ekran süresine düşürdü ve bir çok ufak tefek de olsa sorunu var. O sebeple şuan aosp custom rom ile kullanıyorum 7-8 saat ekran süresi veriyor.

Bu fiyata alınır mı sorusuna gelecek olursak, ben kamerasını beğenmiyorum. Bir önceki telefonum samsung s7'idi(2016 çıkışlı). Poco f2 prodan daha iyiydi kamerası. Şuanki aklım olsa ben samsung s20FE alırdım.

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    Ekran süresi bende de aynı dediğin gibi.
    Eu ya da Mimuimix rom 12.0.8 ile 7-8 saat arası 12.5 romlar ile 5-6 saat arası.
    Kısaca telefon/Xiaomi Android 10 da pil performansı olarak çok başarılı 11 de ise bir o kadar kötü. 12.5 in 12.0.8 e göre pek de bir olumlu özellik katkısını göremedim.
    Tem işime yarayan kısmı medya seslerini ayrı ayrı kısmakdi. Music player ya da YouTube sesi açıkken instagrami arka planda sessize alabiliyordum. 12.0.8 e dönünce tek kaybım o oldu

• POCO F2 Pro [ANA KONU]
    Elite rom

• erolyildirim43 kullanıcısına yanıt
    Bu çizgide gidiyorsa 12 saate yakın ekran süresi demek. Hep bu şekilde mi ?
    Hangi surumdesin?

• Hifi destekli kulaklık çıkışı diyor ama berbat geldi bana. Ortalama üstü bir kulakligim var mi8lite ile harika çalıyor ama benim tek berbat.

• Hocam merhaba poco f2 pro için plaka (malum) atmam lazım sürelerim bitti bitecek :) bl kilidi açık gerekli linkleri atma şansınız varmı..

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.