Evet google |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (140. sayfa)
-
-
Şu backtap olayı bizde yok değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bulamadım. Ama alternatif playstore uygulamaları var.
12.5 sürümüne geçtim . korkmuştum aslında yavaşlama var deniliyordu. fakat ben öyle birşey hissetmedim. hatta daha hızlı geldi.
-
Sık kullanılanlar kısmında sayfaları sıralı hale getirmek istiyorum. bir türlü halledemedim nasıl sıralı hale getirebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eninde sonunda yükleyeceğiz de. Bazen yayınlanan güncellemeler hatalı ise geri çekilebiliyor. Daha sonra düzeltip tekrar yayınlıyorlar. O sebeple yayınlanan güncellemeleri ilk etapta yüklememekte fayda var.
Selamlar, birkaç sayfa geri gittim ama denk gelemedim. Güncel sorunsuz bir plaka atma yöntemi çıktı mı? Sırf ilerleyen süreçte daha basit ve sorunsuz yöntemler çıkabilir diye son anlara kadar bekledim
BL açık cihaza çakarsam dosyalar kalıyor diye biliyorum, authenticator falan silinirse uğraştırır çünkü
-
Düzeltip tekrar yayınlama işlemi xiaomi firmasında yok, sabah baktım var akşam baktım yok dediğiniz olay peyderpey güncelleme verildiği için aldınız aldınız alamadınız bir daha ki sefere hiç bir değişiklik olmadan tekrar yayınlanır/verilir/dağıtılır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 14 Temmuz 2021; 17:54:56 > -
Doğrudur. O halde indirip yükleyelim.
Uzun zaman sonra tekrardan Poco F2 Pro aldım, EU Rom yüklü tavsiye edebileceğiniz "Enduser" romu var mı? Global Stabiller çok mu sıkıntılı
-
Arkadaşlar poco f2 pro 6/128 tel var , parmak izi sensörünü görmüyor. problemi nasıl çözerim acaba
-
Son kullanılanları nasıl sıralı yapabilirim bir fikri olan var mı ikili gösteriyor nasıl değiştirebilirim
Bu işlere yabancı olduğunuz belli çünkü IMEI atma ile veriler silinmez.
Tavsiyem işi bilen birisine yaptırmanız yoksa bilgilerden ziyade telefona kalıcı hasar verebilirsiniz...
Daha önce Redmi Note 8 proya, mi 5s plusa, letv x800 gibi telefonlara imei attım. Bunu yapmak için önce çin romu yükleyip işlemi tamamladıktan sonra global roma dönülüyordu. Yöntemler zaman içerisinde değişmiş olabilir diye sordum örneğin mi 5s çift sim kart kaydoluyorken note 8 pro tek sim olabiliyor gibi. Tavsiyeniz için teşekkürler, kendim çok rahat yapabilirim.
Sorduğum sorunun amacı; ilk çıkan plaka işlemlerinde bazen şebeke, formatta imei silinmesi vb. olaylar yaşanabiliyor. Bu yüzden alır almaz bu işlemi gerçekleştirmem. Şu an mevcutta bulunanlarda böyle bir problem var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 15 Temmuz 2021; 9:54:16 > -
İmei işlemi/yapılışı konusunda hiç bilgim yok maalesef...
-
Arkadaşlar parmak izi sensörünün geri gelmesi için güncel stok romu nasıl yükleyebilirim? yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
-
Hocam merhaba bir şey danışacaktim yardımcı olursanız sevinirim ben turktelekom ile kullanıyorum sorunsuz telefonu sattım Vodafone hat takılı ama hücresel ağ gelemiyor sim kartı tanıyor pin istiyor Vodafone yazısı çıkıyor ama hat gelmiyor bir türlü bu neden olur acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bir şey danışacaktim yardımcı olursanız sevinirim telefonum poco f2 pro 8/256 Türk Telekom hattı ile sorunsuz kullanıyorum telefonumu fabrika ayarlarına sıfırladım Türk Telekom hattım normal çalışıyor ama onu çıkartıp başka herhangi bir hat taktığımda Vodafone veya Turkcell hattı görüyor pin kodu falan istiyor hattı görüyor ama şebeke gelmiyor bir türlü bunun nedeni nedir Türk Telekom hattımı taktığım zaman şebeke geliyor yani sadece benim sim karta şebeke geliyor başka herhangi bir sim karta şebeke gelmiyor bunun nedenini bilen var mı acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehdrive -- 15 Temmuz 2021; 15:46:8 >
Arkadaşlar cihazın bootloader kilidini açmadan veya root vb garanti bozan birşey yapmadan eu sürümüne telefonumu geçirebilir miyim acaba. Teknik servis yapıyorsa o bile olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X