Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu da savunma mekanizması :) 10 ay sabretmişsiniz biraz daha sabredebilirsiniz, ilk sayfa da 12,5 kısa tanıtım videom var inceleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 29 Haziran 2021; 0:33:5 >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Telefonu ikinci el aldım, daha alalı bir ay olmadı. Riskleri almaya değecek birşey olsa belki düşünürdüm ama ahım şahım birşey göremedim görsellik dışında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam, Android 10 12.0.8 den başka rom a geçince aradığım stabilliği bir türlü bulamıyorum!, onun gibi arama kaydı yapan, şarjı iyi giden, stabil bir rom tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt

A11 den A10 performansı beklemek yanlış olur :)

Miui tabanlı olarak MiuiMix 12,5 romu öneririm, AOSP olarak da Crdroid öneririm. Her iki romda da arama kaydetme mevcut.

• Neden A11 in o kadar mı kötü performansı var?

Ben AOSP kullanmadığım için bilmiyorum, ne farkı var?

Şarj ve stabillik konusunda yine sizin tavsiyeniz nedir 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 30 Haziran 2021; 22:43:10 >

Şimdi şöyle söyleyeyim kutudan çıkan sürümün yerini hiç bir sürüm/güncelleme o sürümün performansını vermez.

Aosp romlar saf android romlardır,miui arayüzüne alıştıysanız size ilk başta çok sade/düz gelir ama pil bitmek bilmeyince memnun kalırsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Şimdi şöyle söyleyeyim kutudan çıkan sürümün yerini hiç bir sürüm/güncelleme o sürümün performansını vermez.

Aosp romlar saf android romlardır,miui arayüzüne alıştıysanız size ilk başta çok sade/düz gelir ama pil bitmek bilmeyince memnun kalırsınız :)

Crdroid konusunda tahrik oldum hocam 😊 tavsiye ettiğiniz rom linki rica edebilir miyim?

Birde Twrp hangisini kullanmak gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 30 Haziran 2021; 22:50:20 >

1206 nolu twrp ideal ben onu kullanıyorum.

Bu yöntem ile rom yükleyin.

1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.

Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip

Reboot ->recovery diyoruz telefon kapanıp twrp yeniden başlıyor.

2- Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> (dalvik,cache,,data) sildikten sonra

twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz Rom + FW +GAPPS dosyalarını telefon hafızasına atıyoruz.

Twrp ana ekranda install kısmından sırasıyla FW+ROM + GAPPS dosyasını flashlıyoruz.

Kurulum bittikten sonra, TWRP ana ekrana gelip Wipe -> format data -> yes yazıp işlem bitimi Reboot-System yapınız.

FW ROM

https://bigota.d.miui.com/V12.2.6.0.RJKMIXM/miui_LMIGlobal_V12.2.6.0.RJKMIXM_adf30da33a_11.0.zip

CRDROİD ROM

https://sourceforge.net/projects/crdroid/files/lmi/7.x//

GAPPS

https://sourceforge.net/projects/opengapps/files/arm64/test//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 30 Haziran 2021; 22:57:53 >

• Teşekkür ederim. eklediğim iki fotoğrafdan hangilerini indirmem gerekiyor?

POCO F2 Pro [ANA KONU]B
    POCO F2 Pro [ANA KONU]u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 30 Haziran 2021; 23:7:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2021 ile başlayan rakamlar TARİH kısmıdır,en yeni tarihli olanı indirin.

Gapps olarak da nano olanı indirin.

• quote:

1206 nolu twrp ideal ben onu kullanıyorum.

Bu yöntem ile rom yükleyin.

1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.

Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip

Reboot ->recovery diyoruz telefon kapanıp twrp yeniden başlıyor.

2- Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> (dalvik,cache,,data) sildikten sonra

twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz Rom + FW +GAPPS dosyalarını telefon hafızasına atıyoruz.

Twrp ana ekranda install kısmından sırasıyla FW+ROM + GAPPS dosyasını flashlıyoruz.

Kurulum bittikten sonra, TWRP ana ekrana gelip Wipe -> format data -> yes yazıp işlem bitimi Reboot-System yapınız.

FW ROM

https://bigota.d.miui.com/V12.2.6.0.RJKMIXM/miui_LMIGlobal_V12.2.6.0.RJKMIXM_adf30da33a_11.0.zip

CRDROİD ROM

https://sourceforge.net/projects/crdroid/files/lmi/7.x//

GAPPS

https://sourceforge.net/projects/opengapps/files/arm64/test//

Kral adamsın vesselam :) konu sayende ayakta duruyor :) imei 1 uçtu benim repairle ilgili bi önerin varmı hocam?

https://www.youtube.com/watch?v=AqbexLVzYNM&feature=youtu.be şurdan uygulayayım diyorum..

• Hauntedd kullanıcısına yanıt

Teşekkürler...

Repair işini hiç yapmadım,merak da etmedim POCO F2 Pro [ANA KONU] 

İşi bilen birisine cüzi miktara yaptırıyorum kafam da cebim de rahat ediyor,istersen özelden numarasını atayım görüş...

• Fluid navigation gestures yükleyip navigasyon barını kaldırabilen var mı acaba? Sanırım MIUI ile alakalı bir sorun.

• quote:

Teşekkürler...

Repair işini hiç yapmadım,merak da etmedim  

İşi bilen birisine cüzi miktara yaptırıyorum kafam da cebim de rahat ediyor,istersen özelden numarasını atayım görüş...

Hocam sizin arkadaş ücret ne istiyor? Uygun birşeyse yaptırtayım 100-150 isteniyorsa bakarak kendim yaparım artık 😅

Pm atamadım size..

• quote:

Teşekkürler...

Repair işini hiç yapmadım,merak da etmedim  

Hocam sizin arkadaş ücret ne istiyor? Uygun birşeyse yaptırtayım 100-150 isteniyorsa bakarak kendim yaparım artık 😅

Pm atamadım size..

• Hauntedd kullanıcısına yanıt

Özelden bilgileri gönderdim, görüşün...

• Az önce 12.5 e geçtim hayırlı olsun

• Borrows B kullanıcısına yanıt
    Rom ile mi yoksa güncellemeyi mi aldınız hocam

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.