Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.434
Cevap
70
Favori
212.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt

• efebora06 kullanıcısına yanıt

12.5.2 yi verdiğin linkten ve anlatımın ile sorunsuz kurdum ancak vowifi ile ilgili kurulum sonrası problem yaşadım

*#*#869434#*#* ile aktif ettim ve PDC programı ile Row Commercial satırı, Sweden active inactive yapılması gereken yerleri olması gerektiği gibi yaptıktan sonra Vowifi aktif oldu ve sorunsuz çalıştı. Fakat telefonu kapatıp açtığımda Vowifi kapanıyor ve PDC programı ile ayarları tekrar yapmadan açılmıyor. Her kapatıp açtığımda vowifi özelliği kapanıyor.

EU 12.0.8 da ise bu sorun yaşanmıyor. 1 kez aktif ettikten sonra bir daha hiç kapanmıyor.

Benzer sorunu yaşayanınız oldu mu?

• cileri33 kullanıcısına yanıt

Custom rom kullanıyorum (MiuiMix 12.5) hiç sorun yaşamıyorum vowifi konusunda..

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Şarj durumu nasıl dostum ? 5 saat ekran süresi alıyorum (full görüntülü görüşme) ile az gibi.. Çift sim takılı şebeke üzerinden..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt

Yurtdışı cihaz tek sim..

POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

• F2 Pro mu F3 mü arkadaşlar ? Kronik sorunları var mı bu cihazların ? Önerilerine göre almayı düsünebilirim. Teşekkürler.

• ProduceR. kullanıcısına yanıt

Yurtdışı olacaksa F2 Pro, garantili olacaksa F3.

Her ikisi de garantili olacaksa da F3 çünkü en basitinden yeni cihaz....

• quote:

Merhaba hocam,

bu romu ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

Tavsiye eder misiniz ve mümkün ise indirebileceğimiz link rica edebilir miyim?

Teşekkür ederim..

• Mylove kullanıcısına yanıt

Çıktığı günden beri kullanıyorum yaklaşık 1 aydır,gayet stabil günlük kullanımı etkileyecek bir hata/bug vs olmadı.

İlk sayfada yükleme videomda ,video açıklama kısmında link mevcut...

Aosp rom sevdiğim için dün bu roma geçtim, şu ana kadar da bu rom gayet iyi...

POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 15 Haziran 2021; 18:2:42 >

• quote:

Çıktığı günden beri kullanıyorum yaklaşık 1 aydır,gayet stabil günlük kullanımı etkileyecek bir hata/bug vs olmadı.

İlk sayfada yükleme videomda ,video açıklama kısmında link mevcut...

Aosp rom sevdiğim için dün bu roma geçtim, şu ana kadar da bu rom gayet iyi...

Teşekkür ederim hocam, Miuimix ile Aosp rom un farkı nedir? Birde ikisinde de arama yapıldığında ses kaydı özelliği mevcut mudur. Tekrar teşekkürler..

Miuimix de arama kaydetme mevcut,evo-x de yok maalesef...

Şu sözü yazarsam farklar anlaşılır sanırım POCO F2 Pro [ANA KONU] 

Çin romun gereksiz uygulamalarından Global Rom yükleme, Global romun gereksiz uygulamalarından Custom rom yükleme, Custom romun da gereksiz uygulamalarından AOSP rom yükleyerek kurtulabilirsiniz....

• quote:

Miuimix de arama kaydetme mevcut,evo-x de yok maalesef...

Şu sözü yazarsam farklar anlaşılır sanırım  

Çin romun gereksiz uygulamalarından Global Rom yükleme, Global romun gereksiz uygulamalarından Custom rom yükleme, Custom romun da gereksiz uygulamalarından AOSP rom yükleyerek kurtulabilirsiniz....

Ses kaydı olmaz ise olmazım ama 😊

O zaman MiuiMix yükleyin

• Merhaba. Eşimin f2 de birkaç sorun var, çözemedik.

1 mesajlarda hem msj, hem WhatsApp, hem tel görüşmeleri var.

2 telefon listesinde, tüm hesaplara ait bilgilerde var, işyeri eposta adresleri, vs. Kişiler yinelenen birleştirme yapsak da eposta vs. Yine listede. Youtube üzerinde bir çözüm bulamadım,

Önerilerinizi bekliyorum.

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

İlk sayfada verdiğim Google alternatifi uygulamasını kullanın/deneyin....

• quote:

İlk sayfada verdiğim Google alternatifi uygulamasını kullanın/deneyin....

Üstad, teşekkürler yukarıdaki yazdıklarım google mı ilişkili, onu anlayamadım, kurum e-postası, mesajlar, WhatsApp, telefon numarası listesi hepsi bir arada hem kişiler de hem mesaj listesinde gözüküyor. Google kaldırsak bile kurum e-posta su WhatsApp gibi gelenler, görüşmeler, hepsi birarada sorun çözülür mü? Teşekkürler

• @efebora06 üstadım youtube daki videoların size ait olduğunu yeni öğrendim oneos rom yüklemek istiyorum sizin videolardan bakarak..temel anlamda önce twrp yükleme videonuzu sonrasında onoes videonuzu uygulayarak bu işi yapabilirmiyim öncesinde yapmam gereken işlemler var mıdır acaba..

• Hiç bilmeyenler için video çekip yüklüyorum,birebir yaparsanız hiç sorun/sıkıntı yaşamazsınız...

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

Hiç stock rom kullanmadığım için bilmiyorum ama verdiğim uygulama Google arama uygulamasindan kat kat iyidir...

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.