Adamın hammadesi hemde ben bu kadar verimli olucağını düşünmüyordum helal sana aslan parçası Şino da biraz eskisi gibi oynasa tadından yenmez ama bu senenin belkide en kolay gol yiyen takımına karşı oynuyoruz Bursa bu sene kötü bunuda unutmamak lazım haftaya bjk maçı belirler düzelip düzelmedikleri gerçi bjkyi her türlü yeniyoruz ama hayırlısı
isterse 90 dk boyunca ayağına top gelmesin 90+1 de golünü atar.kalite akıyor adamda
bütün dünya almanın çikolatasını yesin.
Bakın da dünya yıldızı kime denir görün. Adam tek başına maçı aldı bu gece. Oynadı, oynattı, ipe dizdi gol attı asist yaptı. Koçum benim, üstün Alman teknolojim.
Darısı BJK maçına
quote:
Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=
isterse 90 dk boyunca ayağına top gelmesin 90+1 de golünü atar.kalite akıyor adamda
Kesinlikle bu hayatta Almanlar ne kazanmışsa disiplinle kazanıyor adam geldiğinden beri çalışmayı hiç bırakmadı hiç pes etmedi parayı atıp cebe gideyim demedi Kevin Grosskreutz karaktersizini ayrı tutuyorum tabii
Alman yapıyor abi.
Üstün Alman teknolojisi
transfer politikamızı full almanya üstüne oynayalım hatta. eksik bölgelere gerekli takviyeleri sadece alman vatandaşı futbolculara yapalım adamlardan fos adam çıkmıyor abi...
bknz. podolski, gomez, ernst, hilbert, marcus munche hatırladığım bunlar hepside sağlam ve iyi oyuncuydu. andreas beck şuan için tam gösteremedi kendini ama belirli bir çizgisi var fena değil..