Şimdi Ara

Podye Hasarlı Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 6 yıl önce babamın bir kaza yapması sonucu araçta kaput çamurluk tampon değişti. Bu aralar aracı satma evresindeyim podye ve şasilerde bir işlem var mı diye expertiz yaptırdım. Raporda podye h olarak gösterilmiş yani hasarlı olarak gösteriliyor. İşlemli olan yerlere ek olarak da İ olarak kısaltma yazıldığını belirtilmiş. . Şaşe ve şase ucunda bir hasar veya işlem yok. Merak ettiğim zamanında bu hasarlı yer işlem yapılmamış bunun sebebi işleme gerek duyulmamasından mı kaynaklı onu merak ediyorum. Sigortanın önerdiği serviste yapılmıştı yani trameri burdan var.

• vereceğiniz ilanda b u raporun resmini ekleyin. değişenleri açıklamada belirtin yeterli. Alacak adam kendi tekrar baktırırsa baktırır. Alıcı zaten çamurluk kaput değişen görünce podye ve şesede işlem olabileceğini tahmin eder ve sorar. sizde söylersiniz olanı biteni.

• mdindas kullanıcısına yanıt

Exper resimlerini ekledim zaten fakat benim pek bilgim olmadığından Podye de H yazması hasar aldıktan sonra işleme gerek olmadığı ufak bir deforme olduğuna mı işaret oluyor? Çünkü işlemleri olan yerde H ye ek olarak İ yazılmış.

• Hocam eksperler kendilerini garantiye almak durumunda oldukları için gördükleri her şeyi yazıyorlar, ki öyle de olmalı. Yukarıda söylendiği gibi kaput ve çamurluk değişenli bir araçta tahmin edilebilecek bir durum, ancak pert araç da toplansa nizami şekilde yapıldığında orijinalden farkı kalmamış olmalı. Yani sizin podye de yamulmuştur düzeltilmiştir. Düzeltilmese parçalar oturmaz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.