Şimdi Ara

point s marka lastik aldım, izlenimlerim... (fransız lastiği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haziran ayında 2 adet pirelli p1 aldığım araca geçen haftada 2 adet point s marka lastik aldım.

poınt s lastıkler fransız malı ve uretımı. fıyatıda ucuz olunca aldım gitti

öndeki 4 aylık p1 leri arkaya, point s leride önlerede taktırdım. çok enteresan ama frenlemede ve yol tutuşta point s daha iyi? önlerde pirelli varken viraj dönerken aracım onden kayıyor gıbı bır hıs verırken poınt s lerde çok net vıraj alabılıyorum. abs sıstemıne sahıp olmayan aracımda p1 lerin poınt s den daha erken kızakladıgını cok net soyleyebılırım. işin enteresan tarafı p1 2012 nısan uretımı. poınt s ler 2011 mart uretımı. ses konusunda ıkısıde cok sessız. su anda aracım gercekten cok sessızlestı.

yağmur performansını tecrube edınce buraya yazacağım..

• Debica, Sava, barum gibi markalar da düşünülebilir aslında. Kel lastikle gezileceğine bunlar tercih edilsin daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Debica, Sava, barum gibi markalar da düşünülebilir aslında. Kel lastikle gezileceğine bunlar tercih edilsin daha iyi.
    yanlış anlaşılmasın diye sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 8 Ekim 2012; 23:20:50 >
  • geçtiğimiz mayıs ayında ford fiesta aracımın 4 lastiğini değiştirmek için lastikçiye gittim aklımda hep michelin vardı ama usta ısrarla point s summerstar3 lastikleri tavsiye etti, 195 45 16 ebatlarında 700tl de fiyat verdi, üstüne bir de memnun kalmazsan iade alıcam istediğin lastiği takıcam dedi, ustanın bu lastiğe güvenini gördükten sonra taktırmaya karar verdim, şuan 23bin km oldu hala lastiklerim mükemmel şekilde yol tutuyor ve oldukça konforlu şekilde yol alıyorum, mk7 kasa fiestaların kronik abs problemi vardır bilen bilir, point s lastiklerden sonra tamamen düzelmedi fakat gözle görülür biçimde iyileşme oldu, aklında soru işareti olan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim. ve memnun da kalacağınızdan eminim, saygılar
  • 2 Yıldır 2013 Ford C-Max 1.6 TDCİ Titanium X aracımda 215/50/17 XL 95 Y (Point S Summerstar Sport 3) ölçüsünü kullanıyorum. Çok memnunum hiç pişman etmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartepe den 4 mevsim point s lastiklerimle indim yok böyle bir şey yolda dans ettim, hala şaşkınım ve artık point s ten şaşmam beyler zincir varmış gibi basıyorum fren yapıyorum nedir bu lastiğin özelliği bilmiyorum ama efsane 🤩

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 lastik önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.