Çıktığından beri Vista 64 bit kullanan biri olarak windows 7 yi denedim ama bana Vista' nın kırpılmış halinden başka bir şey değilmiş gibi geldi. Bilmem bana katılanlar olur mu? Vista daha oturaklı bence...
Herkesin aksine bir şey söyledin. Yorum yorumdur. Ama her ikisini de kullananlardan yorumları bu başlık altında duymaya başlasak iyi olur..
Bir kaç ay Vista Sp2 x64 (Ult) kullandım ve tek rahatsızlığım arka planda sürekli işlem yapması ve sabit diskin aktif olmasıydı. Bunun dışında, sürekli program yükleyip silmeme ve donanım ekleyip çıkarmama rağmen mavi ekranı bırakın takılmaya bile rastlamadım. Şimdiye kadar kullandığım en stabil işletim sistemiydi. Yaklaşık 2 haftadır Win7 x64 (Pro) kullanıyorum. Arka plandaki çalışmalar Vista'daki kadar olmasada devam ediyor ama asıl sıkıntım durup dururken ekran sinyalinin kesilmesi ve sabit diskin durması yani bilgisayarın kilitlenmesi. Sıkıntının nedeni donanımdan mı win7'den mi henüz bulamadım. Problemi çözebilirsem Win7 kullanmaya devam edeceğim çünkü kullanımı Vista Sp2'den daha rahat ama şimdiye kadar ikisi arasında ahım şahım bir fark göremedim.
Gereksiz polemiklere girmeyelim. Neden? Çünkü gereksiz olduğu için.
hayır iyi felan değil vista. çıktığı zamandan beri kullandım kendisini şimdi win7 ye geçtim aralarında bariz hız farkı var. vistada ki hdd cızırtısı fazla ram kullanımı hantallık win7 de yok. win7 de açılış kapanış , progların çalışması gözle görülür derece de hızlı. ve en önemlisi win7 daha stabil çalışıyor
win7 benim için vaz geçilmez oldu gibi deneme sürümü çıktığından beri kullanıyorum.en sonunda full sürüm kurdum.bence vista görünümlü xp gibi bişi.güzel olmuş
Bir kaç ay Vista Sp2 x64 (Ult) kullandım ve tek rahatsızlığım arka planda sürekli işlem yapması ve sabit diskin aktif olmasıydı. Bunun dışında, sürekli program yükleyip silmeme ve donanım ekleyip çıkarmama rağmen mavi ekranı bırakın takılmaya bile rastlamadım. Şimdiye kadar kullandığım en stabil işletim sistemiydi. Yaklaşık 2 haftadır Win7 x64 (Pro) kullanıyorum. Arka plandaki çalışmalar Vista'daki kadar olmasada devam ediyor ama asıl sıkıntım durup dururken ekran sinyalinin kesilmesi ve sabit diskin durması yani bilgisayarın kilitlenmesi. Sıkıntının nedeni donanımdan mı win7'den mi henüz bulamadım. Problemi çözebilirsem Win7 kullanmaya devam edeceğim çünkü kullanımı Vista Sp2'den daha rahat ama şimdiye kadar ikisi arasında ahım şahım bir fark göremedim.
Aynı durum bendede var arşiv için kullandığım disk beklemeye geçiyor nedense bundan dolayı kilitleniyor bilgisayar çözümünü bende merak ediyorum..
Güç ayarlarından düzeltebilirsiniz onu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme