Şimdi Ara

Polis ceza kesti ama makbuz vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Ankara'da hatalı U dönüşü yaptım, polis durdurdu hemen. "Ne iş" falan dedi. Dedim haklısınız dalgındım dönüşü kaçırdım acelem vardı. O da "az bir şey yazıyorum, puanın düşmesin plakana ceza gelecek" dedi ama makbuz falan vermedi.

Sizce durum ne olabilir?

Yazmadı mı?
    Yazdıysa U dönüşü bildiğim kadarıyla 80 tl zaten, daha az ne kesmiş olabilir?
    U dönüşü için yazdıysa niye puanın düşmesin az bir şey yazıyorum dedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nivacı

eve sonra posta ile gelir

Daha önce 2 ceza yedim ve posta ile geldi eyvallah da, normalde polis kestiği için, yani yüzüme söylediği için bana bir belge vermesi gerekmiyor muydu? Hayır verse hemen elden ödeyip %25'ten yararlanacaktım.

Edit: şimdi işin yoksa postayı takip et, tebliğ tarihinden sonraki 15 günü kaçırma vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 21 Şubat 2014; 16:04:06 >
  • Orada yazsa ehliyetinize yazacak ve ceza puaninizdan dusmus olacak. Bu turlu plakaya yazmis oldu. Ceza puaninizi etkilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

Orada yazsa ehliyetinize yazacak ve ceza puaninizdan dusmus olacak. Bu turlu plakaya yazmis oldu. Ceza puaninizi etkilemez.

Bilgi için çok teşekkürler.

Konu kilit.
  • Polis çevirmede yada radarda ceza yazdıysa buradamı ödeyeceksiniz yoksa sonramı diye soruyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Polis çevirmede yada radarda ceza yazdıysa buradamı ödeyeceksiniz yoksa sonramı diye soruyor artık

Bana sorsaydı sabaha bırak derdim
  • 5 milyara lada alıcam korkuyorum ceza yazarlar diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.