Arkadaşlar benim bazı sorularım olacak birincisi ben istanbulda yazışıyorum acaba polis okuluna gidersem istanbul şükrü balcıdamı okuycam yoksa başka ilde çıkabiliyormu,ikincisi ise yatılı okurken hafta sonları eve gidebiliyorsun diye duymuştum bu bilgi doğrumudur... cevaplar için şimdiden teşekkürler
Okuyacağın okul kurayla belli oluyor.Şükrü Balcı da çıkabilir.Diyarbakır Gaffar Okkan da.
Okuduğun ilde birinci derece akraban varsa hafta sonları evci olabilirsin.
saol kardes
quote:
Orijinalden alıntı: net_katil
quote:
Orijinalden alıntı: manisaysn
quote:
Orijinalden alıntı: net_katil
quote:
selam arkadaşlar bende pmyo adayıyım..şimdi 2 pmyo yu bitirmiş bir polis memuru net olarak ne kadar maaş alır ..polis olan abilerimiz var burda işin içinde olan onlar biliyodur illaki..yardımcı olursanız sevinirim..
9 un 2 sinde başlıyorsun 9 un 3 de olabilir ondan tam emin değilim. Ama 9 un 2 si olması lazım. Şuan için Net ATM den yatan para 1870TL Alabileceğiniz en düşük bu Eğer çevik kuvvet falan olursanız veya diğer ek ücreti olan birimler bu dahada artar.
eyvalah cok sagol :) biryerde okumuştum yunus birimine secim yapılırken a2 ehliyeti olmayanlara öncelik tanınıyormuş..ben bu yüzden b ye yazıldım ama a2 ye yazılmadım..dogruluk payı nedir gercekten böylemidir yoksa uydurma mı
O söylentiyi bende çok duydum ama doğruluk payını bilmiyorum. Emin olun Yunuslar çalışmak isteyeceğiniz en son birimlerden.
en rahat birimler hangileri peki ?
Masabaşı çalışılan birimler ( Eğitim,Personel, Bilgi işlem v.b)
arkadaşlar bu sayfada bilişimde görev yapan arkadaş var mı..varsa yardımcı olabilir mi..bir çok yere şikayet maili attım zaten daha cevap gelmedi birde burdan sormak istiyorum..ya bu inci sözluk grubunun yaptıkları yasal mı neden kimse dur demiyor adamlar düpedüz suç işliyor..bu aralar milletin facebookunu hacklemekle nam saldılar..cogu masum kişinin facebookunu ele gecirip küfürlü mesajlar yazıyorlar veya erotik resim koyuyorlar bu cok ayıp ve utanc verici bir şey ya bu yaptıkları suc degil mi şimdi ? benim cok sevdigim birinin başınada geldi hacklediler hesabını küfür ettiler hesabını kapattırdım..sizden bilgi istiyorum bu site ve bu sitenin grubu hakkında yasal işlem yapılabilir mı ?
quote:
arkadaşlar bu sayfada bilişimde görev yapan arkadaş var mı..varsa yardımcı olabilir mi..bir çok yere şikayet maili attım zaten daha cevap gelmedi birde burdan sormak istiyorum..ya bu inci sözluk grubunun yaptıkları yasal mı neden kimse dur demiyor adamlar düpedüz suç işliyor..bu aralar milletin facebookunu hacklemekle nam saldılar..cogu masum kişinin facebookunu ele gecirip küfürlü mesajlar yazıyorlar veya erotik resim koyuyorlar bu cok ayıp ve utanc verici bir şey ya bu yaptıkları suc degil mi şimdi ? benim cok sevdigim birinin başınada geldi hacklediler hesabını küfür ettiler hesabını kapattırdım..sizden bilgi istiyorum bu site ve bu sitenin grubu hakkında yasal işlem yapılabilir mı ?
ülke karıştı sen halen feysbuktan bahsediyosun
ülkenin karıştıgının bende farkındayım ben burda bilişim suclarından bahsediyorum farkındaysan..bilişim sucu altında gidip terörden mi bahsedeyim..egm de bilişim polisimiz var görevleride sanal suclar degil mi ? bununda bir suc oldugunu düşünüyorum..ben veya başkası bunları şikayet etmeyeceksek bilişim polisimiz niye var ? :S:S:S:
ayrıca benim facebookla aram falan yok bunuda sadece facebook üzerinde bakmamak lazım ortada işlenen sanal bir suc var..milletin durduk yere anasına bacısına kufur etmek çok hoş mu bir şey..
quote:
Orijinalden alıntı: remove44
splendour.rrr ve -BoZ-
şu an itibariyle Türkiye'nin en aktif, iyi ve kaliteli olan polis okuluna planlandığınızın farkında mısınız? :)
Arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz.. Balıkesir PMYO gibisi bulunmaz
Merhaba
Ben polis kolejini denemek istiyorum mülakat sınavına girdiğimde ve geçemediğimde diğer üniversitelere yönelme durumum var mı bunu merak ediyorum ?
Bende bir soru sorucam hem polis akademisi hem pmyo başvurabiliyormuyuz sonra ikisinden birini seçsek olurmu yani.
Herkese hayırlı ramazanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Burak YLMZ
Herkese hayırlı ramazanlar.
hayırlı ramazanlar.
konu baya düşmüş gerilere. mülakat ertelenmeseydi 3 gün sonra başlıyoduk ne güzel araya ramazan girdiği için mi ertelediler yoksa hersene mi eylülde başlıyor mülakat?
quote:
Orijinalden alıntı: kasım04
polis okullarını 2 yıl olmasının nedeni tamamen tahsili yükseltme amaçlıdır.yoksa neden pomem mezununa 6 ay eğitim versinler.amaç tahsil açısınadan avrupa standardında polis mezun etmektir. yani verilecek olan 6 aylık egitim gayet yeterlidir.zaten okuldaiken meslek içinde uygulanacak olanlar yeteri kadar ögretilmez.herseyi polis olduktan sonra yanınızdaki abilerinizden ögreneceksiniz.
Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
İntibak eğitimini bitirenler biraz bahsedebilirler mi?Ortamdan disiplinden vs vs...
daha başlamadıki bitirsinler yarın başlıyo intibak
quote:
İntibak eğitimini bitirenler biraz bahsedebilirler mi?Ortamdan disiplinden vs vs...
İntibak eğitimi dün başladı. Disiplin ve eğitim okuluna göre değişir bazı okullarda ağır bazılarında diğerlerine göre daha yumuşak. İntibak eğitiminde yaptırılan eğitim yürüyüş ve spordur yani başka birşey yok. Zaten 1 haftası hastaneye gidip gelmekle geçiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: remove44
quote:
İntibak eğitimi dün başladı. Disiplin ve eğitim okuluna göre değişir bazı okullarda ağır bazılarında diğerlerine göre daha yumuşak. İntibak eğitiminde yaptırılan eğitim yürüyüş ve spordur yani başka birşey yok. Zaten 1 haftası hastaneye gidip gelmekle geçiyor.
Teşekkür ettim...
ne saçma saçma konuşuyosunuz ya polisler çok maaş aliyomuş arkadaşim ayni durum askerler içinde geçerli adamlar her an ölümle burun buruna al hatay dört yolda devriye gezen arabaya bi anda ateş açip 4 polis şehit oluyo sonra hergün binbir çeşit insan görüyosun büyük olaylar oluyo bi an biçaği vücudunda görüyosun bak bakiyim ülkede polis asker 1 gün iş bıraksın ülkenin hali ne oluyo anan bacın sokağa çıkamaz
Ben 10. sınıf öğrencisiyim.Bende Hafif dereceli Astım var. 20 dk kesintisiz koşabiliyorum.Vücut geliştirme sporu yapıyorum.Doktoruma polislikte bir sorun çıkarıtrmı bu değerler diye sordum.Eğer spor yapabiliyorsan bir sorun çıkartmaz dedi.Bizim spor salonunda 2 tane özel harekatçı var.Bu abilerde bana bişey olmaz dediler.Birde sizden duymak istedim.Hafif dereceli Alerjik Astım Hastasıyım,Hastalığımdan kurtulma ihtimalimde çok yüksek.Mülakkatlarda ve sağlık testlerinde bir sorun çıkartırmı ?