Şimdi Ara

Polo 1.0 TSI klima açıkken yokuşta nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6tdi focus3 aracını sattım. İkinci eller malum millet uctukca ucuyor hurda araçlara. 5 yaşında tum bakımları gelmiş araç almaktansa. Sıfır araç mak istiyorum. Bugün bayide polo 1.0 tsi için sıraya yazıldım. Kullanan arkadaşlar aracın yokuşlarda klima açıkken deneyimlerini yazabilirse cok sevinirim.
    Arac 1.0 dsg comfortline 2020. Para olarak maximum çıkabileceğim tutar buydu. 141.850tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wayy be uctu arabalr ne olacak bu pıyasa boyle wallaha bılemedım
  • Bu fiyatlar inmeyecek dahada artacaktır. Para kenarda eriyor.
    Aracta ihtiyaç, çabuk satilabilcek. Modeli yeni kmsi düşük ikinci eller kalmadı. Olanlarda emin ol değmeyecek fiyatlarda.
    80.80 binde Dizel otomatik megane, focus titanium, honda, astra, leon, v.s gibi 2015 model olanlar 140 tan başlıyor. Hemen hemen hepsinin, triger, aku, lastik, iç kondisyonu bitik durumda. Yani supriz arizalari saymazsak 1 yil ic8nde bunları yaptirmak gerekiyor.
    Adam 117 bin km de 2013 model araca trigeri flan değiştirmemiş sirf satarim diye. Diyorum abi neden değiştirmedin. 120binde değişiyor diyor. Ama 4yilda değişmesi gerektiğini söylüyorum. Ustam 120binkm dedi diyor

• kerzami K kullanıcısına yanıt
    Hocam araba müthiş. Ben daha önce Golf 6 ve A3 sedan kullandım kalite algısı onlardan bile iyi.Seat Ibiza 1.0 atmosferik motor da kullandım o motorlar çöp. Ama 1.0 TSi müthiş bir motor daha önce 1.6 atmosferik filan kullandıysan , ondan daha atik gelecektir. Rampalarda canavar 175 nm tork var ve bu Torku dizel gibi düşük devirlerde alıyorsun. Ama içine sinmediyse arkadaştan dostan yada bir bayide test et. He 1.4 TSİ ile karşılaştıramazsın ama hemen hemen 1.6 atmosferik gibi düşünebilirsin. 1.4 TSİ da 2.0 atmosferik gibi düşünebilirsin.

Fiyatına yorum yapamam ben 110000 e aldım ama b sınıfının en iyisi. Boyutu hariç çoğu C sınıfıyla kapışır.

• İnşaallah metalik resif mavi, dijital klimali 6 hava yastıklı ve siyah gri jantli olanindan bir tane vardı. Onu ayırttım. Gorsel
    Polo 1.0 TSI klima açıkken yokuşta nasıldeki gibi

• arabadan çok memnun kalacağına emin ol.
    sıfır aldığım 1.0tsi comfortline aracım 20 bin km de.

yokuşlarda klima açık kapalı farketmez. çekişi oldukça iyi.
    1.6 atmosferik araçlardan daha iyi çekişi var çünkü torku 175nm.

bazı arabalarda klima açıldığında belirgin bir sarsılma ve güç düşüşü görürsün, bu arabada bunu hissetmen neredeyse imkansız.

hayırlısı olsun
  • 90 -120 arası hızlarda motor gürültüsü ve rüzgar sesi nasıl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

arabadan çok memnun kalacağına emin ol.
    sıfır aldığım 1.0tsi comfortline aracım 20 bin km de.

yokuşlarda klima açık kapalı farketmez. çekişi oldukça iyi.
    1.6 atmosferik araçlardan daha iyi çekişi var çünkü torku 175nm.

bazı arabalarda klima açıldığında belirgin bir sarsılma ve güç düşüşü görürsün, bu arabada bunu hissetmen neredeyse imkansız.

hayırlısı olsun
    full depo şehir dışı 120 130 sabit ne kadar gidiyorsunuz 800 km gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan261

full depo şehir dışı 120 130 sabit ne kadar gidiyorsunuz 800 km gider mi?

Alıntıları Göster
    120 130 sabit gidersen minimum 750 gider.
    90-110 arası gidersen 900 gider.

depo 42 litre full alıyor.

verdiğim değerler benim kendi 1.0tsi manuel arabam için geçerli. üzerinde başaran coil arka soğuk pres ve 215 40 17 falken eurosport hs01 var.

orjinal lastik&jant&yay kombinasyonuyla üzerine 70-80 km extradan menzil ekleyebilirsiniz.
  • Hocam merhaba aracınızı teslim aldınız mı ? Bende aynı aracı almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.