Şimdi Ara

polo 1.4 benzinlimi yoksa 206 1.4 hdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldı 2003 model filan çift farlı olan polo mu yoksa çok az yaktığını bildiğimi dizel 206 mı polonun yakıtı hakkında bilgim yok sadece dzeli çok gır gırlı sizce hangisi?

• pejonun dizeli verimlimi?
    ben poloyu tercih ederdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rewhard

arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldı 2003 model filan çift farlı olan polo mu yoksa çok az yaktığını bildiğimi dizel 206 mı polonun yakıtı hakkında bilgim yok sadece dzeli çok gır gırlı sizce hangisi?

rewhard dobloyu sattınmı yoksa?
  • doblo canavar satarmıyım zenon jant filan full oldu ooo :D bi yakınıma alacaz
  • quote:

doblo canavar satarmıyım zenon jant filan full oldu ooo :D bi yakınıma alacaz

ok
  • quote:

doblo canavar satarmıyım zenon jant filan full oldu ooo :D bi yakınıma alacaz

madem yabancı değil polo yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geremy -- 24 Eylül 2008; 17:39:08 >
  • Polodansa kesinlikle dizel olan 206. Üstelik daha güzel gözüküyor.(Bu arada 206 yı(benzinli)da, yeni kasa poloyu da kullandım).

quote:

arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldı 2003 model filan çift farlı olan polo mu yoksa çok az yaktığını bildiğimi dizel 206 mı polonun yakıtı hakkında bilgim yok sadece dzeli çok gır gırlı sizce hangisi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.