Şimdi Ara

polo 1,4 dsg, yaris1,33 cvt,yeni seat ibiza 1.2 tsi dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Genellikle 2 kişi kullanacaksan ibiza tsı dsg arkası çok dar çünkü aracın , satarken 2. eli sağlam olsun donanım öncelik değil performansta beklemem dersen polo , Az yaksın problem çıkarmasın dersen yaris....
  • polo: eski, vasat motor, riskli dsg şanzuman, çok fiyata az donanım.
    yaris: motor şanzuman olarak içlerinde en iyisi, benzinliler yine makul ama esp yok sanki. O bir dezavantaj. Yine de diğer ikisinden mantıklı. Sırf motoru, şanzumanı yeter.
    Seat: bana hitap etmeyen bir marka, sokakta görünce bile tiksiniyorum o derece.
    Alternatif olarak da suzuki swift: 33bin civarına full donanım, iyi bir motor(vergi avantajı da var), kaliteli bir araç. Üçünden de mantıklı.

swift > yaris >> polo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcer

Acil yardım lütfen ....

forumda biraz araştırrısan dsg şanzımanın sorunlu olduğu,arıza çıkarma olasılığının yükse olduğunu göreceksin
    cvt genelde sorunsuz oalrak biliniyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_50255365/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    bu konuda daha geniş bilgi edinebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 18 Ekim 2012; 13:18:04 >
  • İlla bu 3 seçenek olacaksa ve işin içinde DSG denilen bela varsa Yaris'i alırım. Ama bu üç seçeneğin ışından bir alternatif şansımız varsa kesinlikle gerçek otomatik bir araca yönelirdim, Ford Fiesta 1.4 A/T gibi.
  • jazz cvt esp de var...denedim,,,performansı biraz zayıf gibi...sizce nasıl
  • Seat İbiza'daki motoru incelemeni öneririm. Yüksek bütçeyle otomobil bakarken, gerçekten çok beğendiğim için aldım, tam bir genç arabası, 6.5-7 arası tüketiyor ortalama, performansı çok çok çok iyi, dsg şanzıman bir harika.

Kesinlikle öneriyorum. Polo'nun motoru Seat kadar iyi değil, hatta hiç iyi dğeil. Diğerlerini ise konuşmaya gerek yok, 1.33 falan çok zayıf kalır.
  • jazz alınmıştır .Teşekkürler
  • Hayirli olsun. Kaca aldiniz acaba, yil sonu her markada oldugu gibi, toyotadada indirim var sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapi -- 25 Kasım 2012; 22:17:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da bunların arasından ya yaris alın ya da imkanınız varsa JAzz düşünün diyecektim. İyi seçim olmuş.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler...
  • Jazzın tıpını bıraz degıstırseler sımdı sattıgının 2 katını rahat satar.
  • Daha iyiysi sizlerin olsun arkadaşlar..teşekkürler.40 bine mal oldu aksesuarlar dahil..cvt şanzıman gerçekten başarılı ve kesinlikle şehiriçi kullanımda da az yakıyor.7.2lt/100 gösteriyor yol bilgisayarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcer

Daha iyiysi sizlerin olsun arkadaşlar..teşekkürler.40 bine mal oldu aksesuarlar dahil..cvt şanzıman gerçekten başarılı ve kesinlikle şehiriçi kullanımda da az yakıyor.7.2lt/100 gösteriyor yol bilgisayarı

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Joy paket mi aldınız, fun paket mi, aksesuar olarak ne taktılar. Renk seçiminiz ne oldu. Otomatik aldınız değil mii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.