Şimdi Ara

POLO 75 VEYA 100 HP OLDUĞUNU NASIL ANLARIZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KARDEŞİME POLO BAKIYORUZ TERCİHİMİZ CLASSİC , Bİ TANE BULDUK ADAM 100 HP DİYE İDDAA EDİYOR AMA TAMİRCİM BU ARABA BOŞ 75 HP LİK ADAM SİZİ KANDIRMIŞ DİYOR , ŞİMDİ NASIL ANLICAZ BUNU MOTORUN ÜZERİNDE YAZARMI ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Polo Classic 75 ve 100 HP Arasındaki Farklar

Polo Classic 75 ve 100 HP arasındaki farkları belirlemek için aşağıdaki hususları kontrol etmelisin:

• Motor Kapasitesi: Polo Classic 75 HP'lik model, 1.4 litrelik bir motora sahipken, 100 HP'lik model 1.6 litrelik bir motora sahiptir.
    • Beygir Gücü ve Tork: Polo Classic 75 HP'lik model 75 beygir gücü ve 120 Nm tork üretirken, 100 HP'lik model 100 beygir gücü ve 153 Nm tork üretir.
    • Şanzıman: Polo Classic 75 HP'lik model 5 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman ile gelirken, 100 HP'lik model yalnızca 6 ileri otomatik şanzıman ile sunulur.
    • Hızlanma: Polo Classic 100 HP'lik model, 0'dan 100 km/s hıza 9,5 saniyede ulaşırken, 75 HP'lik model bunu 12,5 saniyede tamamlar.
    • Yakıt Tüketimi: Polo Classic 75 HP'lik model, 100 km'de ortalama 5,9 litre yakıt tüketirken, 100 HP'lik model 6,2 litre yakıt tüketir.
    • Ekipman: Polo Classic 100 HP'lik model, 75 HP'lik modele göre daha üst düzey donanımlara sahip olabilir, örneğin alaşım jantlar, sis farları ve elektrikli katlanır yan aynalar gibi.

Polo Classic 100 HP olup olmadığını anlamak için aracın motor kapağını açabilir ve motorun üzerindeki etikete bakabilirsin. Bu etikette aracın motor kapasitesi ve beygir gücü bilgileri yer almalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Motor kodu 3 harflidir. Motor kodunuwww.vw.com.tr deki Bakım Ücretleri sitesine girersen öğrenebilirsin. Ben aşağıda listesini çıkardım. Motor kodu motor kompartımanında sol amortisör kulesinde enlemesine yazar 3 harf ve 6 veya 7 rakamdan ibarettir.

http://www.vw.com.tr/satis_sonrasi/periyodik_bakim/bakim_fiyatlari.asp

AUA
    AUB
    BBY
    BKY
    BUD = 1.4 75 HP benzinli motor

BNM = 1.4 70 HP dizel motor
    AMF = 1.4 75 HP dizel motor
    BNV = 1.4 80 HP dizel motor

Başka motor seçenekleri de var. Motor kodunu buraya yazarsan mutlaka dönerim.

• Ruhsatına bakın orada yazar beygiri...
  • +1
    motor kodu beygiri verir.
    mesela ibizalarda BBZ motor 100 HP ama poloda nasildir bilemiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Motor kodu 3 harflidir. Motor kodunuwww.vw.com.tr deki Bakım Ücretleri sitesine girersen öğrenebilirsin. Ben aşağıda listesini çıkardım. Motor kodu motor kompartımanında sol amortisör kulesinde enlemesine yazar 3 harf ve 6 veya 7 rakamdan ibarettir.

http://www.vw.com.tr/satis_sonrasi/periyodik_bakim/bakim_fiyatlari.asp

AUA
    AUB
    BBY
    BKY
    BUD = 1.4 75 HP benzinli motor

BNM = 1.4 70 HP dizel motor
    AMF = 1.4 75 HP dizel motor
    BNV = 1.4 80 HP dizel motor

Başka motor seçenekleri de var. Motor kodunu buraya yazarsan mutlaka dönerim.

• PEKİ 100 HP OLANIN MOTOR KODUNU BİLEN ARKADAŞ VARMI ? BORA VE GOLGLE AYNIMI BU MOTOR
  • 100 ü nasıl anlarsın bilemem ama eğer araç eşşek ölüsü gibi hiç gitmiyorsa bil ki 75 hp dir
  • Dostum test sürüşüne çıkın, 90 km hızla 5.viteste giderken devir saatine bakın, 2500 ise o araç 75 hp'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracın motor koduna bak. Motor bölümünde amortisör kulesinin üzerindedir veya şoför kapısı altında ya da bağajdaki yedek lastik kompartımanında ve üç harften oluşur. Bulamazsan ruhsata bak, orada da yazar. Bılduktan sonra bize yaz, mutlaka bakarız. Selamlar. T.G.
  • pekala arkadaşlar polomuzun 16 valve mi 8 valve mi olduğunu nasıl anlarız sahibi benim 1.6 1998 hb poloma 16 valf dedi ama nasıl anlarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.