Şimdi Ara

Polo alacağım ama hangisi? 2001 kasa mı 2006 mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 seçenek var önümde. benzinli...

2001 model 15-16bin civarı
    2006 model 19-20bin civarı
    ikisinin arasındaki kasayı da beğemiyorm. ondan hiç düşünmüyorum...

arada 4-5 bin fark ediyor. hangisini alayım karar veremedim. önerileri bekliyorum

• bende 90000 de 2001 model vardı polo onu sattım şu anda 2006 model 9N sizin bahsettiğiniz kasa aracım var.valla temizliğe göre değişir ama tabi farkı var absli olandan alın derim.pek anlamam arabadan ama diğer arabadan sürüşü daha zevkli diyebilirim.
  • bende her ikisinide kullandım.

2001 kasası 6n2 olarak geciyor. Tam genç arabası. şehir içi için süper ama arkadaşlarla doluşup gezeceğiz diyorsan biraz zor, malum küçük araba (Gerçi ben arkaya 4 kızı sığdırmıştım zamanında ). Gayet seri bir araba. Hele o göstergeleri süper. bastıkça basasın geliyor. benimde basasım geldi ve direkde bana bastı sonra :) 90 la önce göbeğe, ordan havalanıp direğe çarpıp yola geri sektim. Araba perte çıktı ama emniyet kemerlerimiz takılı olmamasına rağmen, ne benim ne de arkadaşın burnu bile kanamadı. Gayet sağlam o ufaklığa göre yani.

2006 kasası 9n2 olarak geçiyor. yukarıdakini pert edipte o kazadan sağlam çıkınca yine polo aldık düşünmeden. şuan hala kullanıyorum. ebat olarak daha büyük ve şekil olarak daha güzel bence. diğeri kadar seri değil ama çokda hantal da değil. uzun yol yapabilceğiniz, ailenizle ve arkadaşlarınızla kullanabileceğiniz bir araba. çok yormuyor sürücüsünü. ikisi arasında 9n2 yi tercih ederim ben (2006)

Hangisini alırsanız alın, temiz kullanılmış aldıktan sonra ikisindende memnun kalacaksınız. Adamlar cidden araba yapmayı biliyor. Hayırlı olsun şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: musa.peker

bende her ikisinide kullandım.

2001 kasası 6n2 olarak geciyor. Tam genç arabası. şehir içi için süper ama arkadaşlarla doluşup gezeceğiz diyorsan biraz zor, malum küçük araba (Gerçi ben arkaya 4 kızı sığdırmıştım zamanında ). Gayet seri bir araba. Hele o göstergeleri süper. bastıkça basasın geliyor. benimde basasım geldi ve direkde bana bastı sonra :) 90 la önce göbeğe, ordan havalanıp direğe çarpıp yola geri sektim. Araba perte çıktı ama emniyet kemerlerimiz takılı olmamasına rağmen, ne benim ne de arkadaşın burnu bile kanamadı. Gayet sağlam o ufaklığa göre yani.

2006 kasası 9n2 olarak geçiyor. yukarıdakini pert edipte o kazadan sağlam çıkınca yine polo aldık düşünmeden. şuan hala kullanıyorum. ebat olarak daha büyük ve şekil olarak daha güzel bence. diğeri kadar seri değil ama çokda hantal da değil. uzun yol yapabilceğiniz, ailenizle ve arkadaşlarınızla kullanabileceğiniz bir araba. çok yormuyor sürücüsünü. ikisi arasında 9n2 yi tercih ederim ben (2006)

Hangisini alırsanız alın, temiz kullanılmış aldıktan sonra ikisindende memnun kalacaksınız. Adamlar cidden araba yapmayı biliyor. Hayırlı olsun şimdiden.

''2006 kasası 9n2 olarak geçiyor. yukarıdakini pert edipte o kazadan sağlam çıkınca yine polo aldık düşünmeden. şuan hala kullanıyorum'' Yazınıza bu alıntıyı almak zorunda hissettim kendimi.Evet WV gerçek bir Alman tankı.Polo ile yüksek kaldırım üzerine yanlamasına sert şekilde çıktım indim. Tangır - tungur derken arka çamurluk,etekler dağılmıştır dedim.Ne mümkün. Taş gibi mübarek.Araç alırken güvenlik ön planda olmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.