Şimdi Ara

Polo clssic &Bora

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 polo classic comfortline 1,6 8v 100bg sahibiyim. bunu satıp bora pasifik 1,6 16v almak mantıklımı? donanım açısından pek fark yok? pololarda cam düşme problemi var. aynı sorun boradada varmı kullanan veye kullanmış olan varsa lütfen görüşlerinizi paylaşın

• dayımda 2001 comfortline bora var aracı 53.000kmde aldı şu an 58.000 küsür işte araçta işçilik kalitesi cidden çok yüksek o döneme göre işçilik çok çok yüksek idi hatta şu anki vw işçiliği biraz daha düşük borada olan kalite şu anda bir çok markada yok bence bora çok iyi ama bir kötü yanı var çok alçak gaza gelmiyo kasisli yolda hemen altını vuruyor ben bazen gaza basıyorum ufak bir tümsekte dankk..diye bir ses bozuk yollara hiç gelmiyor süspansiyonu yumuşak..ama komforu çok yüksek..

quote:

Orjinalden alıntı: umut055

2001 polo classic comfortline 1,6 8v 100bg sahibiyim. bunu satıp bora pasifik 1,6 16v almak mantıklımı? donanım açısından pek fark yok? pololarda cam düşme problemi var. aynı sorun boradada varmı kullanan veye kullanmış olan varsa lütfen görüşlerinizi paylaşın

• bence mantıklı.aliştiin standartların biras daha ustu.işçilik arkadaşin da dediiii gibi baya yuksetir o kasalarda.
    16 v olmasi tabiikide + bir durum.
    yumusak suspansiyonlarına ragmen yol tutusu iyidir.
    kronık bir sorunumu var mı onu bilmiorum,surekli kullanicisina sormak lazım
  • Bora 2004-2005 model, az kullanılmış, temiz bakılmış ise ve daha iyisine sıçrama ihtimalin yoksa mantıklı.
  • 2000 model bora trendline kullandım. Şu anda 2006 golf kullanıyorum. Boradaki süspansiyon konforu bir numaradır. Ancak cam düşme problemi ben yaşadım. Birkaç kez. Camı açıp kapatırken ses gelmeye başlarsa servise götürmek lazım. Bir de boş yere cam tuşlarına basılmamasını önermişlerdi. KOnforu iyidir ancak üst devirde biraz fazla yakar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.