arkadaşlar merhaba, benim 2005 model bir vw polo var ve geçenlerde lambası patladı ve serviste değiştirdiler ancak daha sonra fark ettim far ayarı bozulmuş karşıdan gelen sürücüleri rahatsız ediyor, bunu ben düzeltebilir miyim? düzeltebilirsem nasıl ? (servise sadece bir far ayarı için gitmek istemiyorum da) yoksa servise mi gitmeliyim.
kardeş kullanma kitabına bak orda gösterir yine de yapamazsan bi elektrikçiye git...
teşekkürler
karanlıkta bir duvara 3-4 metre mesafede park edip farlarını aç farların konumuna bir bak. biri anyaya biri konyaya bakıyorsa taktırdığın yere götür ve bunu nasıl taktınız yolda millet paso sellektör yapıyor düzeltin de. madem serviste taktırdın onu takan ayarınında düzgün bir şekilde yapsın. başka bir yere götürüp bir daha para ödeme derim ben.
quote:
Orjinalden alıntı: ebuyukdemirci
karanlıkta bir duvara 3-4 metre mesafede park edip farlarını aç farların konumuna bir bak. biri anyaya biri konyaya bakıyorsa taktırdığın yere götür ve bunu nasıl taktınız yolda millet paso sellektör yapıyor düzeltin de. madem serviste taktırdın onu takan ayarınında düzgün bir şekilde yapsın. başka bir yere götürüp bir daha para ödeme derim ben.
+1
rot balansçılar yapıyo far ayarı 5 ytlye ayarlatırsın
+1
ikisi farklı yerlere bakıyorsa tlambayı taktıkları yere goturur duzelttirirsin. aynı hizadalarsa da zaten far yüksekliği ayarı var polo da değil mi?
benim polonun farları çok duşüktü gerçi o ayardan kaldırsam da yetmiyordu servise gitmişken ayarlattırdım.
quote:
Orjinalden alıntı: ebuyukdemirci karanlıkta bir duvara 3-4 metre mesafede park edip farlarını aç farların konumuna bir bak. biri anyaya biri konyaya bakıyorsa taktırdığın yere götür ve bunu nasıl taktınız yolda millet paso sellektör yapıyor düzeltin de. madem serviste taktırdın onu takan ayarınında düzgün bir şekilde yapsın. başka bir yere götürüp bir daha para ödeme derim ben.
taktırdığım yere götürüp yaptırabilirim ama tamirci ile ev arası 30 km gibi bir mesafe bir far ayarı için ta oraya gitmek istememiştim eğer bir ayar yeri varsa arkasında ben ayarlayayım istemiştim, yine de arkadaşlar hepinize teşekkürler anlaşılan tamirciye gidecez....
quote:
Orjinalden alıntı: teamtkm
taktırdığım yere götürüp yaptırabilirim ama tamirci ile ev arası 30 km gibi bir mesafe bir far ayarı için ta oraya gitmek istememiştim eğer bir ayar yeri varsa arkasında ben ayarlayayım istemiştim, yine de arkadaşlar hepinize teşekkürler anlaşılan tamirciye gidecez....
hocam tamirciye gitmene gerek yok yaw dedikelri gibi duvara doğru farları yak kitapçıkta zaten yazar ona göre bak ayarlarsın zor bişi değildir far ayarı.....
hocam kesinlikle makinayla far ayarı yapan servislere gitme. Sivasta far ayarı yaptırdım. yozgat'ta farları yaktım. Karşıdan gelen sellektörlerle hiç de iyi anılmadığımı anladım ve ankaraya kadar farları kapatıp sis lambaları ile gittim.makina ile yapılan ayarlarda devamlı bu sorunu yaşadım. en iyisi işinin erbabı bir oto elektrikçisinin farları duvara vererek yaptığı ayar. üstüne tanımam valla.
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
Orjinalden alıntı: teamtkm
hocam tamirciye gitmene gerek yok yaw dedikelri gibi duvara doğru farları yak kitapçıkta zaten yazar ona göre bak ayarlarsın zor bişi değildir far ayarı.....
valla kitapçığını okudum ama far ayarının nasıl yapıldığına dair bir yer göremedim yanılıyo olabilir misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme