Şimdi Ara

polo - jazz - i20 arasında kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda Civic otomatik vites arabamı 3 ay önce çaldılar, şimdi araba almak istiyorum,yine ayni marka almayı çok isterdim
    fakat araba fiyatları almışbaşını gidiyor. En makul, en uygun, en güvenilir, istanbulda kullanılacak araba tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Öncelikle geçmiş olsun bulamadınız sanurım aracı.Sıfır alınacaksa i20 yok ikinci else bütçeye göre jazz öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bütçe, hangi kasalar, hangi donanımlar ,hangi yakıt türleri yazsanda ona göre cevaplasa millet.
  • geçenlerde arkadaşım 76 bin liraya ikinci el bir Polo alacaktı, sonra bayide 79,5'a sıfır Jazz bulunca onu aldı. donanım olarak sınıfının çok çok üstünde bir araç. kesinlikle tavsiye ederim. hem polo hem de i20'ye göre fazlasıyla tatmin edecektir.

i20'yi kullanan arkadaşlarımın yorumları ise; çok fazla yakıyor, sattım kurtuldum. o yüzden iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
  • Jazz tabiki 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo almada ne alirsan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo dar epey. Şahsen jazz'ı kesinlikle öneririm ama illa dizel derseniz i20 seçeneğine bakabilirsiniz tabi. Hatta şöyle bir olay var. Gidip önce polonun içine ve arkasına, sonra jazz'ın önüne arkasına oturun. Kendiniz görün farkı. Polo, bildiğiniz filo aracından bozma binek araç gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 16 Ağustos 2017; 15:32:54 >
  • İ20 alacaksanız otomatiği çok yakıyor. Daha bu gün yetkili satıcıda test ettim. Tam otomatik vitesi çok konforlu. Beklentileriniz dahilinde 1.4 100 Bg. motorda işini iyi yapıyor ama LPG olmadan kullanmak ocak batırır. 76.000 TL fiyatı vardı. Elite + Smart + Panaromik tavan.

Ben LPG'ye uzağım diyorsanız Honda Jazz'da iyi bir seçenek. Geçen hafta da onu test etmiştim. 82.000 TL.de ona istediler.

Ama esas gözümün kaldığı yine geçen hafta test ettiğim Peugeot 208. 1.2 Turbo + Eat6 (6 ileri tam otomatik) + Allure donanım. Ona da yanlış hatırlamıyorsam 76.000 TL. istediler. Sıfır araba alacaksanız, üşenmeyin gidip bu araçları test edin. Sonuçta yıllarca bineceğiniz bir araç alacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.