Şimdi Ara

polo mu, fiesta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, araba almak için ayırdığım bütçe max. 20000 tl. eskişehirde iki araç buldum. birisi 2001 model 105000 kmde 1.4 comfortline 75-100 HP lpgli polo 16750 tl, diğeri 2006 model 82000 km de 1.4 TDCi comfort 51-75 HP fiesta 20850 tl(pazarlıkla 20000 e çekmeyi düşünüyoruz). fiestanın 2006 ve dizel olması büyük artı fakat polo daha çok hoşuma gidiyor 2001 ve lpg li oluşu kafamı karıştırıyor. hangisini seçmem gerektiğini kısaca karşılaştırarak söylerseniz sevinirim. yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Polo herzaman Fiesta'dan daha kalitelidir ama arada 5 yaş ve dizel farkı olunca, ben olsam hiç bakmadan Fiesta'yı alırım.
  • Proxy1 arkadaşıma katılıyorum ama polo fiesta ya göre daha konforludur. fiesta nında dizel olması en büyük artısı bence. o araclardan kullanmıştım ve çok az yaktığını biliyorum.aralarında fiyat farkıda varmış. bu fiyat dizel ile benzinli arasındaki farkı tölerans edermi bu sizin düşüncenizdir de ben olsam rahatlık ve konforluk bakımından polo derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyon_emirdağ

Merhaba arkadaşlar, araba almak için ayırdığım bütçe max. 20000 tl. eskişehirde iki araç buldum. birisi 2001 model 105000 kmde 1.4 comfortline 75-100 HP lpgli polo 16750 tl, diğeri 2006 model 82000 km de 1.4 TDCi comfort 51-75 HP fiesta 20850 tl(pazarlıkla 20000 e çekmeyi düşünüyoruz). fiestanın 2006 ve dizel olması büyük artı fakat polo daha çok hoşuma gidiyor 2001 ve lpg li oluşu kafamı karıştırıyor. hangisini seçmem gerektiğini kısaca karşılaştırarak söylerseniz sevinirim. yorumlarınız için teşekkür ederim.

Polo daha konforlu bir araç..dizel fiesta da kullandım,motor sesi biraz fazla olabilir,ama yakıt konusunda disel çok önemli bir faktör..lpgli araçtansa dizeli tercih ederim..hem fiestanın modeli daha yüksek bu yüzden dolayı fiestayı tercih ederim...dediğim gibi fiesta biraz sert süspansiyonlu,takır tukur gider..dizel olunca km ye dikkat edin,km düşürülmüş olabilir..kalbim polo,mantığım fiesta der..

• bende arıyorum ama karar veremedim şu punto iyi ama fiata verilmez o kadar para . tabi uzun yolda çok ekonomik olması cazip kılıyor benide.. bu devirde konfordan ziyade yakıt önemli
  • Ben de yemişim hız sabitleyiciyi deyip polo almak istiyorum ama bir taraftan da fiesta titanyum da da yok yok. kafamız karıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Poloyu daha cok begeniyorum fiesta hem yeni hem dizel demissiniz ask mi mantik mi karar verip alacaksiniz hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem küçük araba hemde lpg tankı Araç küçükse kesinlikde dizel 1.4 tdci performansıda iyidir rahat araba fiesta
  • Ford dizel otomatikse dikkatbedin , 2004 tdci fiesta otomatik , otomayik vites robot beyni arizalandi , yenisi 4000 tl 1000 tl hallettirdi amabiyo inceleyin, cruise control cok onemlo bence yqkiy tasarrufu on plandaysa şart;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.