Şimdi Ara

Polo Ön panel Rengini Değiştirmek????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

98 Pololarda Hız göstergesinin rengi malesef yeşil. Bunu 6n2 deki gibi (zaten aşağı yukarı aynı). Değiştirsek olabilir mi?

Almanyadaki arkadaşlar piskopat oldukları için birşeyler yapmışlar ama. vw firmasının soketleri girişleri falan değiştireceğini zannediyorum. Yani uymaması için elinden geleni yapmıştır...

Değil mi?

Yapan var... Şekil A... Ama nasıl???

• tamamen gösterge panelinin ve içindeki ampulün değişmesi gerek , bu konuda çok kafa yordum araştırdım ama maalesef olmadı , öğrenirsen bana da söyle lütfen
  • oto elektrikçiler değişri zannedersem.gösterge panelinin ampullerini değiştiriyorsun o kadar bildiğim kadarıyla.
  • bence içinde yeşil bi film vardır ya! Lambalar beyazdır. vurunca yeşil yanıyormuş gibi olur ama. Zaten benim bi elektrikçi var. Kendisi biraz piskopat olur. Bi arkadaşın tüm ön konsolu söktürdük, Hiçbir şeyi kırmadı dökmedi. Üstüne bide havalandırma sistemine temizledi, hava tuttu. 15 YTL verdik. Sağol abi dedi

Bi ona söktürcem ama ya bişey olursa!

bide ön paspas üstüne(torpido altına) 2 şer lamba koymak istiyorum, Yani kapılar yandığında a6'daki gibi paspaslar falan aydınlansın istiyorum. Bide siparişi verdim 3el'e Golf Kapı Butonu taktırıcam, Orjinaller çok salak, Golfte lamba falanda var...

Sizce benim araba hastalığım ne düzeyde???
  • ön panelin ampulü ile ilgili bir hadise değil bu arkadaşlar , tamamen gösterge paneli ve zemini ile alakalı , içerideki ampül beyaz , yeşil rengi veren gösterge paneli , yani illaki bu panel değişecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

ön panelin ampulü ile ilgili bir hadise değil bu arkadaşlar , tamamen gösterge paneli ve zemini ile alakalı , içerideki ampül beyaz , yeşil rengi veren gösterge paneli , yani illaki bu panel değişecek

Bence sanayideki büyük aksesuarcılarda araştır.Tüm gösterge olabilir.Yada yapılabiliyosa yeşil kaplamayı kaldır alta ne renk istiyosan orenk ampül koydur........Başka çaresi yok.......
  • 6N1 paneli yerine 6N2 taksak uyar mı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM PANEL RENK DEĞİŞİMLERİYLE İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPARKEN BU ARKADAŞLARIN SORU VE CAVAPLARINI GÖRDÜM ELİMDEN GELDİĞİ KADARIYLA SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM İLERİ DERECEDE ELEKTRİK BİLGİM VAR RENK DEĞİŞİMİ YAPTIĞIM BİRKAÇ TANE ARAÇ VAR BUNLAR OPEL VECTRA-OPEL COMBO-FORD CONNECT-NİSSAN PRİMERA-MEGANE II-MEGANE I-HYUNDAİ ACCENT ERA-SKODA OKTİVİA GİB FOTOLARI ELİMDE MEVCUTTUR EKLEMEYİ BİLMİYORUM SİZDE BANA ONU ÖĞRETİRSENİZ PAYLAŞABİLİRİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.