Şimdi Ara

Polo,ve Auris İki ilan ve son karar(sızlık) golf alındı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 10 gun ıcınde artık arac işini halletmem lazım...son bır yıldır şöyleydı boyleydı dıye erteledım....

bugun astra h 1.6 araca bakmaya gıttık...2012 boş olanına adam 37 den aşağı ınmıyor...ve aracın arkası hıc hosuma gıtmemeısne rağmen butcemden dolayı

o fıyat aralıklarında başka arac bulamıyordum...o butcemın uzerıne 5 bın daha koyma ımkanı elde ettım...hem guncel kasa olma daha guzel gorunumlu oldukları ıcın ıkı arac arasında kaldım....ıkı uc gundur ıkı aracında forumdakı sayfalarını okudum....

butcem 42-43 bın tl...uzerıne 1 tl cıkamam......bu ıkı ılan ve araba hakkında yorumlarınızı alabılır mıyım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-makyajli-en-yeni-polo-2014-beyazz-sifir-kadar-temiz-177629243/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-auris-192423955/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 2 Şubat 2015; 18:49:06 >

• Auris tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris

• Polo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auris
  • Anladığım kadarıyla hb benzinli bir araç arıyorsunuz o fiyat aralığında ford focus 1.6 titanium gibi bir araç varken ben olsam bunlarla vakit kaybetmezdim örnek ilan vermek gerekirsehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-2011-kazasiz-tertemiz-lpg-li-45.000-de-197385987/detay
    Ama illa o ikisi arasından diyorsanız hız tutkunu değilim derseniz auris alırdım gerçi sırf aynı fiyata c segment araca binmek için bile alınabilir

• 1.6 tdi polo kullandık süper araç ama auris'te çok fena duruyor sürüşü nasıl bilemem polo kullanmamıza ve şimdi b5.5 passatımız olmasına rağmen sana auris al derim tasarım polonun yanında süper olmuş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polo ile auris karşılaştırılır mı sınıf farkı var bir kere...
    tabii ki auris
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catalcalii

Anladığım kadarıyla hb benzinli bir araç arıyorsunuz o fiyat aralığında ford focus 1.6 titanium gibi bir araç varken ben olsam bunlarla vakit kaybetmezdim örnek ilan vermek gerekirsehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-2011-kazasiz-tertemiz-lpg-li-45.000-de-197385987/detay
    Ama illa o ikisi arasından diyorsanız hız tutkunu değilim derseniz auris alırdım gerçi sırf aynı fiyata c segment araca binmek için bile alınabilir

evet tamda dediğiniz gibi hb ve benzınlı bır arac bakıyorum...arac ıst.içi kullanılacak...uzun yol yapılmayacak.yılda 8 bın km yı gecemeyen bır ınsanım.daha öncekı aracımdan bılıyorum...2011 de satmıstım astram vardı ıkı yılda 15 bın km yapmıstım...

• ikisi arasında tabi ki auris.birisi b,birisi c segmenti araba zaten karsılastırılmaz bence.ama o paralara bence 1.2 tdi polo bulabilirsiniz hocam en temizlerinden hem de
  • Auristeki 1.33 motor yetersiz ama poloya tercih ederim aurisi.
  • Toyota varsa sorun yok
    Tabiiki auris

• Hemde yeni kasaymis kesinlikle Auris derim segment farkindan ziyade cok buyuk guvenlik farki var iki arac arasinda..

• Bekle hayat geliyoruz biz dat dat dat dat altımızda Auris.

Polonun tek artısı olası bir kapışmada Aurisi geçecek olması.

Alternatif olarak Astra J 1.6 115lik olanlarada bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Bekle hayat geliyoruz biz dat dat dat dat altımızda Auris.

Polonun tek artısı olası bir kapışmada Aurisi geçecek olması.

Alternatif olarak Astra J 1.6 115lik olanlarada bakabilirsiniz.

1.2 polo nun motoru 1.3 Aurıs den daha ıyı dıyorsunuz yanı...polo nun motoru tutulurken Aurıs I'n motoru tutulmuyor denılıyor ılgınc dımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 19 Ocak 2015; 0:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

arkadaslar 10 gun ıcınde artık arac işini halletmem lazım...son bır yıldır şöyleydı boyleydı dıye erteledım....

bugun astra h 1.6 araca bakmaya gıttık...2012 boş olanına adam 37 den aşağı ınmıyor...ve aracın arkası hıc hosuma gıtmemeısne rağmen butcemden dolayı

o fıyat aralıklarında başka arac bulamıyordum...o butcemın uzerıne 5 bın daha koyma ımkanı elde ettım...hem guncel kasa olma daha guzel gorunumlu oldukları ıcın ıkı arac arasında kaldım....ıkı uc gundur ıkı aracında forumdakı sayfalarını okudum....

butcem 42-43 bın tl...uzerıne 1 tl cıkamam......bu ıkı ılan ve araba hakkında yorumlarınızı alabılır mıyım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-makyajli-en-yeni-polo-2014-beyazz-sifir-kadar-temiz-177629243/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-auris-192423955/detay/

Ben aurise bu parayı vermem. Mayıs ayında hem de ithal ürünü 39 bine almayini dovuyorlardi. Mayis 2013 de dolar euro hesabını yap, 39 bin ne kadar euro ediyor diye sonra simdi ne kadar euro ediyor hesapla öyle karar ver

• O paraya Megane 2013 alırsın yav. Hem de dizel. Maceraya gerek yok

• tatum kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bence Polonun motoru Auristen daha iyi, turbo beslemeden ötürü, ( iyiden kastım düşük tüketim ve daha atik bir motor olması) ama Auristeki motor lpgye uyumlu ve atmosferik olduğu için ömrü daha uzun, motorunun iyi olması poloya yetmiyor, Aurisin ölüsü Polodan daha iyi, çünkü bir üst sınıf.

• 1.33 ayni motor corollamiz var sormak istediginiz herhangi bisey olursa sorabilirsiniz bence aurisin fiyati pahali, 43.500 cok istemis 45e sifir kmsi alanabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

O paraya Megane 2013 alırsın yav. Hem de dizel. Maceraya gerek yok

O fıyata dediğiniz araba km. Sı az temız bulmak cok zor olanlarda fıyatı yuksek

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.