Şimdi Ara

Polonyada Okumak dahamı mantıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polonyada mimarlık okumak istiyorum.Türkiyedeki üniversitelerden çok daha kaliteli üni ler mevcut.Hem Türkiyeden daha ucuz bir ülke . Okulun dili ing ve ab diploması veriyorlar.Sizce gitmek mantıklımı ? Eğer gitmessem özelde okicam türkiyede . Lisans yüksek lisans eramus vs gibi gidenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgoras -- 17 Şubat 2016; 11:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git tabi bende kismetse Japonya'ya gidicem bu ekimde. Dil eğitimi tabi orada sınav davar üniversite için. Polonya 2.seçeneğim ama Polonya da güzel ya. 2 dil ogrenirsin. İngilizce ve Lehçe. Avrupaya yakinsin. Erasmus şansın var. Tabi azimle olur bu işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla o kadar çok polonyaya giden varki oyunda bile kac adam tanıdım türk polonyada okumaya gitmis orasının da türkiyeden farkı olmucak polonya istiodum litvanyaya yöneliyorum hafiften :D
  • polonya yerine başka ülkeleri tercih etmenizi öneririm. polonya'da okuyan birkaç arkadaşım türklere yönelik ağır bir ırkçılık olduğunu söylüyorlardı.
  • malibubu kullanıcısına yanıt
    kardeşim ara sıra illaki olur Ben Krakowdayım çok nadirde olsa oluyor tabi şehire göre değişir
  • kesin lolcu tayfa gecen sene polonyadayken hazirliga gelen turklerin hepsi 7-24 lol oynuyorlardi yurttan cikmadan sene sonu niye ingilizce ogrenemedim diye kendilerine soruyordu elemanlar.
  • Ya hayret birşey burada eğitim almayan her insan yorum yapıyor ırkçılık var diye. Kardeşim git yada gitme demiyorum ama lütfen orada okuyanlar ile iletişime geçip bilgi . bilip bilmeyen herkes yazıyor buralara. Ben burada okuyan bir öğrenci olarak
    -Polonada ingilizce mimarlık eğitimi mevcut 2500 ile 3500 euro arası değişiyor fiyatlar
    -Polonyanın Wroclaw Krakow Warsaw gibi şehirlerinde ırkçılık az cok tabi karşılaşılıyor fakat senede 1 2 kez karşılaşabileceğin bir durum ve inan sosyal yaşamını etkilemiyor . Aksine insanlar esmer ırkı seviyor araplar gibi aşırı esmer değilsen. Çünkü ispanyol italyan çok burada Polonyada sarı bır ırk olduğu için esmer ırk özellikle kızlar tarafından ilgi görüyor.
    -Dünyann her yerinde ırkçı ve kötü insanlar va r. Polonyanın gidip 50 000 nüfuslu eğitimsiz kötü kasabasına gidersen tabıkı ırkçılık görürsün. İnsanlar bilinçsiz çünkü.
    -Diğer avrupa ülkelerine kıyasla kültür olarak daha yakınlar bize oda dindar bir ülke olmasından kaynaklanır.
    -Polonya bir amerika danimarka almanya değildir . Bunun bilincinde gelirsen gayet memnun kalırsın.Eğitim kalitesi avrupada bazi ulkelere gore tabı dusuk ama turkıye kıyaslarsak daha iyi diyeblrm. Zaten almanya danımarka gıbı ülkelerde 1000tane kabul şartı var elini kolunu sallayp giremiyorsun
    -Krakow wroclaw ve varşova gibi şehirlerde ingilizce oranı yüksek çoğu kişi ozellkle genç nufus ıngılızce biliyor

İşin özü Polonya sana çok şey katacaktır. Avrupaya açılan ucuz bir kapıdır. Burada aldığın diploma tüm avrupada geçerlidir. Okullar tek şartı dil yeterliliği ve diploma notunun cok dusuk olmaması. Bu kolay şartlarda sınavsız ve bu ücretler ile burada okumak çok mantıklı eğer bu şeklde bakarsan. Yok ben amerıka almanya kalitesi arıyorum diyorsan senı tatmın etmez ve oradaki okulların almanca şartı ve birçok ağır şartları olduğunuda unutmayalım. Sorun olursa bana özelden yazabilirsin kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve enesarslanpl, sen haksizsin ****. Seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.