abi yeter artık ya daha kaç puan alayım bilmiyorum kpss 78 lisans mezunuyum spordan 80 aldım sorulan soruyu bildim daha ne yapayım bilmiyorum gerçekten artık bıktım :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 15 Mart 2023; 0:7:0 > |
polislik açıklandı
-
-
Kaç kişi alıyorlar ki?
-
8 bin lisans mezunu erkek alıyorlardı ama olmadı işte gerçekten çok canım sıkıldı
-
İpsiz sapsız mal bir kuzenim var. Her şeyi denedi beceremedi. Hiç bir şey olamayacağını anlayınca polis olayım dedim ilk denemede girdi.
-
milleti bilmemde bitirdiğim bölümde iş imkanı olmadığı için polisliği deniyorum iş imkanı olsa girmem bende
-
Polis olmak kolay değil yeğen hem maaşı ortalamaya göre yüksek hem de garip bir şekilde itibari var
-
Şu an bitirdiğim bölümde iş bulmam çok zor bulsamda polis kadar maaş ve statü elde etmem minimum 10 senemi alacak polislik benim için kısa yoldan meslekti ama olmadı işsizliğe devam...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fena torpil falan da dönüyordur tahminimce
-
Mühendis olan arkadaşlarım hatta Yüksek lisans yapmış olanlar bile kazanamadı
Para biriktir abd göç.
Nasıl biriktireyim 28 bin kyk borcum var aldığım para asgari ücret ona veriyorum geri kalanlada aileme yardım ediyorum
Ne torpili kardeşim burası Türkiye bu ülke de torpil falan mı olur
-
Sağlık olsun hocam, umudunuzu kaybetmemeye gayret edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öylede işte tek ümidim polislikti
Tekrar başvurursun hocam senede 1 kez mi alım oluyor ?
-
Evet 2 kere girdim kazanamadım dahada giresim kalmadı açıkçası dönen torpilin haddi hesabı yok düz yolda yürüyemeyen adamlar polis oluyor...
Denemekten zarar gelmez hocam. Benim bir arkadaş 4.seferde kazandı.
-
Gözüm kör olmasa jandarma olurdum hayat orada da yüzümüze gülmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChristoBangalter -- 15 Mart 2023; 14:58:45 > -
göz dereceniz kaçtı
Sol gözümde doğuştan tembellik var başta %10 görüyordu sonradan kaça çıkmıştı hatırlamıyorum yarı kör sayılırım
Sağ göz miyop var iki derece mi ne
Benzer içerikler
- hikayeye hemen bakan erkek
- sakın cünüp uyumayın
- sadece bir öğün yiyerek kilo verdim
- emin sucuk güvenilir mi
- sabun kepek yapar mı
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- google çizim yap
- exxen de neler var
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X