Şimdi Ara

Popüler bilimin mütevazıymış gibi davranması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar yüksekten atılmasına,iddaa saçılmasına rağmen akıbetinde birileri çıkıp şunu diyebilir:bunu biz de henüz bilmiyoruz.Gerçeğin ayırdına varamayacak ufak tefek gönül işçileri olarak ancak tahmin edebiliriz.Zaten bilimin gerçeği söyleme iddaasında olmadığını düşünenlerdeniz(yine de tüm fikir dünyamızı sadece bilime göre kuralım ha tamam mı meraklı gençler ? )

Utanmasalar sadece kozmos bilir diyecekler

Hiçbir şeyin pratikten tehcir edilmediğini de göz önünde bulunurursak ayak yapmanıza gerek yok.Biz biliriz ulan deseniz bile dürüstlükten ötürü daha sempatik olursunuz

Biz basit birer böcek solucan vesaire değiliz ki gururumuzun kırılmamasına başımızın okşanmasına ihtiyacımız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 21 Mart 2019; 20:48:56 >

• ayak yapmanıza gerek yok biz biliriz

KONU KİLİT ÜYE BAN..

SAÇMA SAPAN KONULAR AÇIP MİLLETİ TAHRİK EDİN SONRA DİNE EN UFAK ELEŞTİRİDE ATİESTLER BİZE BAX Mİ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

ayak yapmanıza gerek yok biz biliriz

KONU KİLİT ÜYE BAN..

SAÇMA SAPAN KONULAR AÇIP MİLLETİ TAHRİK EDİN SONRA DİNE EN UFAK ELEŞTİRİDE ATİESTLER BİZE BAX Mİ..
    Aynı şeyleri tekrarlamak eleştiri sayılmıyor

Önce oturup kitap okuyun sonra zaten ben koşa koşa gelirim
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    bir eleştiri olup olmadığına sen mi karar vereceksin.
    başkalarına kepek kafalı gözüyle bakıp zihninizde aşağılayacağınıza evvela doğayı evreni din-yobazlık filtresini takmadan gözlemlemeye anlamaya çalışın.
    sen kitap okumuşsunda ne olmuş.
    boşuna zihni eklemlerine ağrılık bindirmişsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 5 Kasım 2018; 0:53:49 >
  • quote:

bir eleştiri olup olmadığına sen mi karar vereceksin.
    başkalarına kepek kafalı gözüyle bakıp zihninizde aşağılayacağınıza evvela doğayı evreni din-yobazlık filtresini takmadan gözlemlemeye anlamaya çalışın.
    sen kitap okumuşsunda ne olmuş.
    boşuna zihni eklemlerine ağrılık bindirmişsin..
    Evet ben karar veriyorum

Çünkü literatüre sana kıyasla daha çok önem veriyorum

Eğer literatürü bir ölçüt olmaktan çıkarsan o zaman geriye anlamsızmı anlamsız tiksinç mi tiksinç bir bulamaç kalır

Tıpkı z neslinin palazlandırdığı youtube misali instagram fenomenleri misali

atamadığım konumda zorla iş galinin eş galinin değişmesine neden olabileceğini hatırlatmak isterim.

plastik cerrahinin önüne koyacağı faturaya küfretme sonra.

dinci olarak espri yaparken bile ahlaksızlığı yayma mecralarından faydalanmanı bilinç altındaki ahlaksızlığa karşı hazır kıta beklemenize bağlıyorum..
  • quote:

atamadığım konumda zorla iş galinin eş galinin değişmesine neden olabileceğini hatırlatmak isterim.

plastik cerrahinin önüne koyacağı faturaya küfretme sonra.

dinci olarak espri yaparken bile ahlaksızlığı yayma mecralarından faydalanmanı bilinç altındaki ahlaksızlığa karşı hazır kıta beklemenize bağlıyorum..
    Facebookta memur komedisi yapmanın zararları işte

Daha mimleri bile bilmiyor adam

Bunu ben değil komedyen efe aydal söylüyor

Üstelik adam ateist zaten

İşte şimdi yan bastın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • facebookta tecrübe ettiklerinle tanımadığın birini neden suçluyorsun.(klasik iftiracı islam cı genlerine sahiplikten kaynaklı)

mimlerden hoşlanmam.dolasıyı bilmem.sizin bilimden hoşlanmadığınız için din ve hadislerden ötesini bilmemeniz gibi.

efe aydal dediğin meclise yeni giren bir siyasetçimi yoksa cem yılmazın nüfuzundan faydalanan dış kapı mandalı 3.derece sokak komşusu mu?

sana basmadığım sürece yan düz öenmli değil.zira klasik islamcıda oslan zeka belirtilerin dindanşlarının bazılarına göre olimpos kadar yüksek..
  • quote:

facebookta tecrübe ettiklerinle tanımadığın birini neden suçluyorsun.(klasik iftiracı islam cı genlerine sahiplikten kaynaklı)

mimlerden hoşlanmam.dolasıyı bilmem.sizin bilimden hoşlanmadığınız için din ve hadislerden ötesini bilmemeniz gibi.

efe aydal dediğin meclise yeni giren bir siyasetçimi yoksa cem yılmazın nüfuzundan faydalanan dış kapı mandalı 3.derece sokak komşusu mu?

sana basmadığım sürece yan düz öenmli değil.zira klasik islamcıda oslan zeka belirtilerin dindanşlarının bazılarına göre olimpos kadar yüksek..
    Laf yediğini anlayınca çirkinleşmeleri unuttun

Ama iyi olanı ayırt edebilmen çok hoş

Bu vesileyle kendini geliştir hiçbir şey için geç değil zira

idrak ve muhakemem sizin allah kadar olmasa da iyidir.

senin gibleri I.Q su 30 ve altı adamlarla bir tutarak gözümde cosmosa gözünde allaha hakaret etmiş olurum.

zira"hiç bilenle bilmeyenler bir olur mu.

canımsın..

yanlız başka yerlerde forum rotamına ana bacı sövmene tanık oldum.

kibarcamı özür dilersin yoksa evdenmi aldırıp plastik cerraha muhtaç mı edeyim..
  • Vallahi utandım şu diyaloğu okuyunca. Dayı git şu forumdan artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.